فائو مرکز ثقل همکاری‌های بین‌المللی کشاورزی و غذا است| ضرورت کمک فائو به تامین غذا در غزه مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (دوشنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت ارز و دلار، فردا (سه‌شنبه، ۱۳ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت طلا و سکه، فردا (سه‌شنبه، ۱۳ خرداد ۱۴۰۴) | صعود همپای بازارهای جهانی ادامه دارد؟ صعود نرخ جهانی نفت و طلا در سایه التهابات سیاسی بین المللی (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) معاون اول رئیس جمهور افزایش ۲۰ درصدی حقوق کارمندان را ابلاغ کرد (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) ضرورت تقویت همکاری کشور‌های عضو اکو در جهت رفاه مردم بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) | نرخ فونیکس از ۲.۵ میلیارد هم فراتر رفت نگاهی به قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) | عبور رانا از ۸۰۰ میلیون تومان عرضه اولیه «رپویا» در بازار فرابورس، فردا (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) + جزئیات قیمت‌گذاری دستوری به پایان می‌رسد؟ فروش محصولات ایران‌خودرو در بورس کالا تسلیت سفیر ایران در پی حادثه ریزش پل بریانسک روسیه ۵۷ واحد غیرمجاز عرضه دام در شهرستان مشهد اخطار گرفتند خریداران بورسی مقابل فروشندگان قد برافراشتند | بورس ۱۸ هزار واحد مثبت شد (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) پرفروش‌ترین موبایل‌های شیائومی در مشهد چه قیمتی دارند؟ (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) ویدئو | آموزش کامل ثبت آدرس و اطلاعات در سامانه املاک و اسکان قیمت جدید شکر تصویب شد | عرضه شکر در بسته‌های ۹۰۰ گرمی تخلف است قیمت امروز ارز، طلا، سکه و رمزارز‌ها (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) | ریزش دلار به ۸۱ هزار تومان آغاز پرواز مسافری کرج-مشهد از ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ مدیریت منابع انرژی؛ ضرورت امروز، تضمین فردا راهنمای جامع خرید کاغذ دیواری در سال ۱۴۰۴ سامانه پرداخت کالابرگ الکترونیکی مختل شد تخلف برخی بانک‌ها در افزایش نرخ سود تا ۳۰ درصد صادرات خراسان رضوی، زیر سایه تعهدات ارزی طلا در مشهد به گرمی چند رسید؟ (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) بلاتکلیفی مستأجران درپی ابهام نرخ رسمی اجاره‌ مصرف برق هر ماینر معادل مصرف ۱۲ خانوار در شبانه‌روز است ضرب‌الاجل ۶ ماهه برای اعتبار اسناد خرید ارز | جزئیات دستورالعمل جدید بانک مرکزی برای مدیریت ارز در کشور
سرخط خبرها

مزایده خودرو‌های متوقف شده در گمرک چه زمانی برگزار می‌شود؟

  • کد خبر: ۱۷۵۰۴۷
  • ۲۸ تير ۱۴۰۲ - ۱۸:۲۶
مزایده خودرو‌های متوقف شده در گمرک چه زمانی برگزار می‌شود؟
مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی از مزایده خودرو‌هایی که مدت‌ها قبل به دلیل ممنوعیت ثبت سفارش در گمرک متوقف شده بودند در مردادماه خبرداد.

به گزارش شهرآرانیوز، سید عبدالمجید اجتهادی گفت: مزایده خودرو‌های راهسازی، سبک، سنگین و خودرو‌های بالای ۲۵۰۰ سی سی که چندین سال به دلیل ممنوعیت ثبت سفارش در گمرکات متوقف بوده، با تدبیر وزارت اقتصاد و با توجه به بندی که در قانون بودجه ۱۴۰۲ و در جداول متفرقه آن آمده، به زودی برگزار می‌شود.

وی همچنین از حل مشکلات قضایی عرضه و فروش این خودرو در جلسات متعدد با قوه قضاییه نیز خبر داد. اجتهادی اضافه کرد: در جلسات با سازمان ملی استاندارد، در نهایت مجوز این بخش نیز صادر شد و قرار است در مرداد ماه این خودرو‌ها به خصوص سواری‌ها که متقاضی زیادی نیز دارد، به مزایده گذاشته شود.

اجتهادی گفت: ما در حال اجرای تکلیف قانونی هستیم که بودجه برای وزارت اقتصاد و به خصوص سازمان اموال تملیکی در نظر گرفته است.

مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی بر حل مشکلات این خودرو‌ها در بخش‌های پلاک ملی، ترخیص و استاندارد نیز تاکید کرد و گفت: با حل مشکلات، عرضه این خودرو‌ها تسهیل شده و همه مردم می‌توانند در این مزایده شرکت کنند.

اجتهادی در خصوص حراجی‌های برخط خرده فروشی نیز بیان کرد: سامانه حراج برخط خرده فروشی سازمان اموال تملیکی رونمایی شده و اکنون نهمین حراجی با این سامانه انجام می‌شود.

وی ادامه داد: در حال حاضر به جز تهران در سایر استان‌ها از جمله قم نیز برقرار است و ما هر هفته یک یا دو حراج برخط خرده فروشی داریم که همه واسطه‌ها حذف و خانواده‌ها در بستر قانونی تصویر کالای مورد نظر خود را در این حراجی‌ها دیده و برای خرید آن اقدام می‌کنند.

مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی با بیان اینکه ویژگی اصلی سامانه برخط الکترونیکی حراجی خرده فروشی، این است که مشکلات سامانه برخط تدارکات الکترونیکی دولت (ستاد) را ندارد، افزود: ثبت نام در این سامانه کاملا رایگان است، در حالی که در سامانه ستاد باید برای ثبت نام، متقاضیان باید توکن (امضای الکترونیک) تهیه می‌کردند؛ همچنین پیش پرداخت‌ها در صورتی که متقاضی برنده نشود، بلافاصله بازگردانده می‌شود در حالی که در سامانه ستاد این مرحله شاید یک ماه طول می‌کشید.

اجتهادی تاکید کرد: خوشبختانه وزارت اقتصاد در بخش اموال تملیکی، تصمیمات و تدابیر به موقع و درستی را اتخاذ کرده و این موضوع سبب حل بسیاری از مشکلات مردم در این بخش شده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->