پزشکیان: انتخابی نداریم جز اینکه توسعه را به جنوب و سواحل منتقل کنیم مخبر با خانواده شهید سرلشکر حاجی‌زاده دیدار کرد تعطیلی یک‌هفته‌ای تابستانه در دولت بررسی می‌شود (۵ مرداد ۱۴۰۴) سه پهپاد مشکوک به تاسیسات هسته‌ای ژاپن نفوذ کردند روایت وزیر بهداشت از حادثه چراغ قرمز تجریش در جنگ ۱۲ روزه | طرح ملی سواد سلامت به‌زودی رونمایی می‌شود وزرای خارجه ایران و حکومت سرپرست افغانستان درباره غزه گفت‌و‌گو کردند (۵ مرداد ۱۴۰۴) اردوغان و مکرون درباره غزه گفت‌و‌گو کردند رئیس سازمان اطلاعات سپاه به اروپایی‌ها هشدار داد (۵ مرداد ۱۴۰۴) یک فرمانده و دو افسر صهیونیست در نوار غزه زخمی شدند (۵ مرداد ۱۴۰۴) سازمان ملل برای کمک به ایجاد کشور فلسطین اعلام آمادگی کرد موافقت تایلند و کامبوج با میانجی‌گری مالزی برای حل درگیری مرزی پزشکیان در وزارت صنعت، معدن و تجارت حضور یافت گفت‌وگوی عراقچی با جواد موگویی منتشر شد | ناگفته‌های جنگ ۱۲ روزه + فیلم رئیس‌جمهور از وزارت راه و شهرسازی بازدید کرد (۵ مرداد ۱۴۰۴) ۳ سرباز صهیونیست به دلیل امتناع از شرکت در جنگ غزه به زندان محکوم شدند آمریکا به شرق سوریه تجهیزات لجستیکی سنگین ارسال کرد ویدئو | تصاویری متفاوت از حضور رهبر انقلاب در چادر عشایر اردبیل در سال ۱۳۷۹ هشدارها درباره افزایش شمار شهدا بر اثر گرسنگی و تله‌های مرگبار در مراکز کمک‌رسانی مالکی: میزبانی ایران از پناهندگان افغانستانی بیانگر نقش آفرینی جمهوری اسلامی در حمایت از حقوق بشر است احتمال شنیده‌شدن صدای انفجار‌های کنترل‌شده در خمین (۵ مرداد ۱۴۰۴) ۱۱ شهید و ۵۰ زخمی دیگر در غزه | ۶ نفر در شبانه‌روز گذشته به علت سوء تغذیه جان باختند (۵ مرداد ۱۴۰۴) حملات اسرائیل به غزه با وجود اعلام آتش‌بس موقت (۵ مرداد ۱۴۰۴) بازداشت گسترده اعضای حزب بعث در عراق ناترازی انرژی و آب؛ چالش‌ها و راهکار‌ها یک اسرائیلی دیگر به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر شد عراقچی، شهریور ۱۴۰۴ در مشهد | دومین نشست دیپلماسی استانی در شرق ایران برگزار خواهد شد قانون مجلس در تعلیق همکاری با آژانس کاملا روشن و شفاف است
سرخط خبرها

رئیسی: اگر امر به معروف مردمی شود به نتیجه می‌رسد

  • کد خبر: ۱۷۵۲۴۹
  • ۳۰ تير ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۶
رئیسی: اگر امر به معروف مردمی شود به نتیجه می‌رسد
رئیس جمهور گفت: امر به معروف و نهی از منکر در حقیقت معنای واقعی باید‌ها و نباید‌های الهی است و می‌طلبد که به عنوان یک گفتمان جامع مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش شهرآرانیوز، صبح امروز جمعه و در طلیعه ماه محرم، رئیس و اعضای ستاد امر به معروف و نهی از منکر با رئیس جمهور دیدار کردند.

آیت الله رئیسی در این جلسه، فلسفه قیام حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام را زنده نگه داشتن امر به معروف و نهی از منکر و همچنین برافراشتن پرچم حقیقت برای همه عصر‌ها و نسل‌ها دانست و با تاکید بر ضرورت احیای این فریضه حیات‌بخش در همه شئون سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی، آحاد جامعه و به ویژه نخبگان، مدیران، صاحب‌نظران و صاحبان قلم و منبر را به اهتمام جدی و موثر بر ایفای مسئولیت عمومی در این زمینه فراخواند.

 رئیسی با تاکید بر اینکه فریضه امر به معروف و نهی از منکر یک مسئولیت مهم اجتماعی است، به ضرورت تبیین دقیق این مسئله برای افکار عمومی اشاره کرد و گفت: امر به معروف و نهی از منکر در حقیقت معنای واقعی باید‌ها و نباید‌های الهی است و می‌طلبد که به عنوان یک گفتمان جامع بر مبنای حفظ کرامت انسانی، توجه به نزاکت اجتماعی، جذابیت دینی و تابلوی درخشانی از احساس مسئولیت آحاد جامعه مورد توجه قرار گیرد.

رئیس جمهور تبیین و برجسته‌سازی مصادیق معروف و منکر در عرصه‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی را ضروری خواند و تصریح کرد: در نظام اداری راه افتادن کار مردم، تسهیل در خدمت‌رسانی، سالم‌سازی فضای اداری، رفع تبعیض و مقابله با منکر‌هایی مثل رشوه و فساد نمونه روشنی از جریان اثربخش فریضه الهی امر به معروف و نهی از منکر است.

وی توجه به آداب امر به معروف و نهی از منکر را مهم خواند و افزود: اگر مطالبه‌گری برای اجرای معروف و یا نهی از منکر بدون توجه به آداب آن باشد مشکل‌آفرین خواهد شد و همانطور که رهبر معظم انقلاب تاکید فرموده‌اند مطالبه‌گری باید همراه با دلسوزی و ارائه راهکار برای حل معضل باشد. ضروریست در این زمینه از بهترین روش‌های اثربخش استفاده شود.

رئیس جمهور حمایت قانونی از آمران به معروف و ناهیان از منکر را ضروری دانست و با اشاره به ضمانت‌های قانونی در این موضوع گفت: علاوه بر پشتوانه ضمانت‌های قانونی باید در عمل هم آمران به معروف از حمایت مجریان در بخش‌های اجرایی و قضایی برخوردار و با کمک مردم زمینه سالم‌سازی فضای عمومی و اداری کشور فراهم شود.

 رئیسی با تاکید بر نقش اثرگذار نیروی انتظامی در برقراری نظم اجتماعی و با طلب علو درجات برای شهدای اخیر فراجا، برخورد مهربانانه و با تدبیر با افراد غافل و همچنین مواجهه هوشمندانه و در عین حال مقتدرانه با ناهنجاری‌های سازمان‌یافته را رمز موفقیت در این عرصه دانست و با اشاره به نقش رسانه ملی و سایر رسانه‌ها در فرهنگ‌سازی عمومی، تقویت فرهنگ و تبیین را به عنوان اولویت اساسی در فریضه امر به معروف و نهی از منکر مورد تاکید قرار داد.

رئیس جمهور با یادآوری مسئولیت همگانی در اصلاح برخی ناهنجاری‌های عمومی از جمله کشف حجاب به عنوان یک منکر شرعی و قانونی، هماهنگی همه مسئولان در این زمینه را ضروری خواند و با اشاره به اینکه اساس امر به معروف بر مبنای رویکرد «مردم – مردم» است تصریح کرد: اگر امر به معروف مردمی شود و بر اساس احساس مسئولیت اجتماعی و با رویکرد دلسوزانه و اصلاح امور اجتماعی دنبال شود، به نتیجه خواهد رسید.

وی در پایان سخنان خود بر همراهی همه دستگاه‌های اجرایی با ستاد امر به معروف و نهی از منکر تاکید کرد.

در ابتدای این جلسه آیت‌الله صدیقی رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر، آیت‌الله کعبی و تعدادی از اعضای حاضر در جلسه نکاتی در خصوص ابعاد، روش‌ها و ضرورت‌های امر به معروف و نهی از منکر بیان کردند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->