خاموشی‌ها در مشهد ۴ تا ۶ روز در هفته | جدول جدید خاموشی برق در مشهد اعلام شد + آدرس سایت بازار بی سکان، معیشت بی قرار خروج سهام‌داران حقیقی باوجود سبزپوشی بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۹ تیر ۱۴۰۴) پیش‌فروش بلیت اتوبوس اربعین ۱۴۰۴ تا چه زمانی ادامه دارد؟ اسامی ادارات پرمصرف شهر تهران اعلام می‌شود علت تغییر برنامه قطعی برق در مشهد چیست؟ | از فردا (۳۰ تیر ۱۴۰۴) جدول جدید خاموشی‌ها اعلام می‌شود ضرب‌الاجل ۲ماهه وزارت راه به ایستگاه‌ها و قطار‌ها برای ارائه خدمات به معلولان والی هرات: خط آهن خواف-هرات در سال جاری افتتاح می‌شود | امارت اسلامی افغانستان کشت و تجارت تریاک را به صفر رسانده است قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۹ تیر ۱۴۰۴) | تداوم نوسان دلار در کانال ۸۷ هزار تومان رئیس اتاق تجارت هرات در مشهد: هرات آمادگی میزبانی از سرمایه‌گذاران ایرانی را دارد تصویب تجهیز و حفر ۱۰۰ حلقه چاه برای تأمین فوری آب مشهد ریزش قیمت طلا به کمتر از مرز ۷ میلیون تومان در مشهد (۲۹ تیر ۱۴۰۴) فروش فوری محصول سایپا در راستای حمایت از مشاغل از صبح امروز (۲۹ تیر ۱۴۰۴) هزینه نجومی ساخت مسکن در تهران | متری ۲۵ تا ۳۵ میلیون تومان ناقابل! سبد معیشت کارگری در مرز ۵۰ میلیون تومان | دستمزد روزانه کارگران پول یک کیلو برنج است رئیس اتاق بازرگانی خراسان رضوی: خط ریلی بین روزنک و شمتیغ می‌تواند اقتصاد افغانستان را از طریق ایران به اروپا و فراتر وصل کند مشاغل سخت و زیان‌آور بازنگری می‌شود + جزئیات صعود بیشتر بیت‌کوین با تضعیف دلار (۲۹ تیر ۱۴۰۴) هشدار جدی به پرمصرف‌های برق | اعمال محدودیت در انتظار مشترکان پرمصرف‌ فروش متری مسکن راهی برای خانه‌دارشدن است؟ جزئیات دریافت تسهیلات مسکن کارگری اعلام شد کدام میوه‌ها در مشهد گران و کدام ارزان شدند؟ (۲۹ تیر ۱۴۰۴) کدام استان‌ها بیشترین مصرف آب را دارند؟ | مشهد، جزو کم‌مصرف‌های آب وجود تقاضای کاذب در قیمت مسکن و اجاره‌بها در مشهد گوشت ارزان پاکستانی جایگزین گوشت برزیلی می‌شود پیش بینی بورس (یکشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی تحلیلگر گروه بانکداری سوئیسی درباره سقوط ارزش دلار بیانیه گروه ۲۰ در نقد سیاست‌های ترامپ واریز ۱۹ هزار میلیارد تومان سود برای ۱۲ میلیون سهامدار بورس
سرخط خبرها

از نوسانات ارز تا واردات بی‌رویه محصولات بی‌کیفیت؛ چالش‌های تکراری صنایع متالوژی + فیلم

  • کد خبر: ۱۷۵۶۷۴
  • ۰۲ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۸:۴۰
از نوسانات ارز تا واردات بی‌رویه محصولات بی‌کیفیت؛ چالش‌های تکراری صنایع متالوژی + فیلم
نوسانات ارز، تحریم‌ها و واردات بی‌رویه محصولات بی‌کیفیت و ارزان چینی باعث ایجاد رقابتی نابرابری برای شرکت‌های تولید داخلی شده و چالشی تکراری برای شرکت‌های معدنی و صنایع متالوژی رقم زده است.
نیما صارمی
خبرنگار نیما صارمی

به گزارش شهرآرانیوز، شانزدهمین نمایشگاه معدن و متالوژی از ۳۱ تیر تا ۳ مرداد ماه از ساعت ۱۶ الی ۲۱ برگزار می‌شود. هدف از برگزاری این آشنایی با آخرین دستاورد‌های صنایع معدنی، فرآوری مواد معدنی، ماشین آلات و تجهیزات وابسته متالورژی، فولاد، فلزات، قالب‌سازی، آهنگری، ریخته‌گری و صنایع نسوز، ماشین‌آلات راهسازی، عمران و جاده‌ای بخش صنعت، اتوماسیون صنعتی، ابزارآلات و ماشین‌آلات صنعتی است.

در این نمایشگاه ۷۶ شرکت از خراسان رضوی و ۷۹ شرکت از استان‌های تهران، اصفهان، مرکزی، آذربایجان شرقی، فارس، کرمان، یزد و خوزستان مشارکت داشته‌اند.

مشارکت کنندگان در این نمایشگاه در زمینه‌هایی همچون صنعت، اتوماسیون صنعتی، ابزارآلات و ماشین‌آلات صنعتی، معدن، صنایع معدنی، فرآوری مواد معدنی، ماشین‌آلات و تجهیزات وابسته متالورژی، فولاد، فلزات، قالب‌سازی، آهنگری، ریخته گری و صنایع نسوز، ماشین‌آلات راهسازی، عمران و جاده‌ای فعالیت می‌کنند.

خبرنگار شهرآرانیوز با حضور در این نمایشگاه گفت‌وگویی با صاحبان غرفه‌ها و مدیران شرکت‌های حاضر از اقصی نقاط ایران و خراسان رضوی، پیرامون مشکلات خود با توجه به گرانی‌های اخیر در کشور و نوسانات نرخ ارز داشته که در ادامه می‌خوانید:

تمام مشتریان منتظر سرنوشت نهایی دلار برای خرید در بازار هستند

فاضلی، مدیر امور نمایندگان و مدیر یک شرکت تیراژه ماشین درباره مشکلات سد راه شرکت خود عنوان کرد: گرانی ارز روی همه چیز تاثیر گذاشته است، از جمله روی تولید و خرید تاثیرگذار بوده و باعث کاهش متقاضی شده است. در حال حاضر بازار فوق‌العاده رکود پیدا کرده و علاوه بر کاهش توان خرید مردم، با توجه به روند کاهشی دلار، تمام مشتریان برای خرید دست نگه‌داشته‌اند تا منتظر سرنوشت نهایی دلار باشند، سپس خرید خود را انجام دهند.

وی ادامه داد: با تمام پستی‌ها و بلندی‌ها در همین بازار سعی کرده‌ایم سرپا باشیم و محصولات خود را ارائه دهیم و هیچگاه از فروش محصولات خود جلوگیری نکرده‌ایم و قیمت محصولات خود را روی قیمت ثابتی نگه داشته‌ایم.

واردات بی‌رویه محصولات چینی باعث ایجاد یک رقابت نابرابر شده است

خاجگی، مدیر تحقیق و توسعه یک شرکت رگلاتور‌های پنوماتیک در خصوص موانع و مشکلات سد راه شرکت خود تصریح کرد: بازار از محصولات چینی مختلف پر شده که مزیت آن نسبت به محصولات ما فقط قیمت پایین آن است، البته ما سعی کرده‌ایم کیفیت خود را به نمونه‌های اروپایی برسانیم که باعث افزایش قیمت نمونه‌های ما نسبت به نمونه‌های چینی شده است.

وی گفت: رقابت در بازار عادی نیازمند قیمت پایین است و به کیفیت توجه زیادی صورت نمی‌گیرد. چین که با قیمت پایین‌تری محصولاتش را تولید می‌کند، یکی از مشکلات اصلی ما برای رقابت در بازار است. واردات زیاد این محصول باعث رقم خوردن این اتفاق شده که نتوانیم با محصولات چینی رقابت کنیم؛ البته مشتریان ما متوجه استفاده از محصول مورد نظر خود هستند و تفاوت کیفیت آن با نمونه‌های چینی را احساس می‌کنند، از همین رو مشتریان ما محدود و تولید ما نیز محدود است.

سنگ‌اندازی بانک‌ها در پرداخت تسهیلات به شرکت‌های دانش بنیان

موسوی‌زاده، مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان که در زمینه ساخت بازو‌های ربات صنعتی فعالیت دارد، گفت: از سال ۹۶ شرکت دانش بنیان سطح یک هستیم که در زمینه رباتیک فعالیت داریم. اصل کار ما در زمینه ساخت بازوی ربات است که برای کارخانه‌ها و نیاز‌های مختلف طراحی انجام می‌دهیم.

وی ادامه داد: اصلی‌ترین مشکل موجود تحریم‌ها و نوسانات ارز است که روی کار تولیدکننده‌ها در فروش و تحویل پروژه‌ها و تامین قطعات تاثیر زیادی گذاشته است. بانک‌ها نیز در پرداخت تسهیلات بانکی به شرکت‌های دانش بنیان کمی سنگ‌اندازی دارند.

ربیعی، مدیر یک شرکت قطعات و لوازم یدکی در خصوص میزان اشتغالزایی شرکت خود در کشور بیان کرد: شرکت ما از سال ۹۹ فعالیت خود در زمینه تولید ماشین‌آلات و تجهیزات انبارداری متمرکز شده و در حال حاضر با محصولات عمده توانسته‌ایم بخش عمده‌ای از بازار را تصاحب کنیم. شرکت ما برای ۱۵۰ نفر به طور مستقیم و برای حدود ۷۰۰ نفر به طور غیرمستقیم اشتغالزایی کرده است. اگر حمایت شود و کار گسترش یابد، این ظرفیت وجود دارد که بتوانیم تا ۵۰۰ نفر به طور مستقیم اشتغالزایی ایجاد کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->