تصادف زنجیره‌ای در جاده شیروان به فاروج ۳ مصدوم بر جا گذاشت (۶ شهریور ۱۴۰۴) آیا بابک زنجانی به پلیس فتا احضار شد؟ (۶ شهریور ۱۴۰۴) واکنش پلیس راهور به صدور گواهینامه موتور سیکلت برای بانوان؛ اقداماتی در حال انجام است +فیلم ویدئو | توقیف گواهینامه ۲۰ هزار راننده متخلف از ابتدای شهریور ۱۴۰۴ اعلام زمان نتایج نهایی آزمون دستیاری پزشکی ۱۴۰۴+ زمان ثبت نام ویژگی‌های یک شهر دوستدار کودک چیست | شهری که می‌خواهد صدای کودکان را بشنود ویدئو | دستگیری سارق سنگ قبر یک هنرمند از قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) تهران بهره‌برداری از هفت طرح بهداشتی در مشهد همزمان با هفته دولت فرآیند اعلام حضور داوطلبان در ارزیابی استخدام آموزش و پرورش ۱۴۰۴ آغاز شد گلایه دانشجویان دانشگاه آزاد به پرداخت شهریه زودهنگام و محدودیت انتخاب واحد ماجرای قتل وحشتناک مدیر ساختمان و همسرش توسط مرد همسایه جزئیات ساعات کاری کارمندان دولت پس از ۱۵ شهریور ۱۴۰۴ + فیلم روند افزایش ظرفیت دانشجوی پزشکی باید متوقف شود جلوگیری از سقط بیش از ۱۰ هزار جنین در کشور با اجرایی شدن طرح نفس افزایش ۱۱۰ درصدی قیمت کتاب‌های درسی مردود است دو مکمل غذایی که پیری پوست را تسریع می‌کنند یک جاده غیرمجاز به درازای ۸ کیلومتری در جنگل‌های گیلان کشف شد بیماران فشار خون بالا چه چیز‌هایی را نباید در وعده‌های غذایی خود مصرف کنند؟ استرداد متهم کلاهبرداری ۵۰ هزار دلاری به کشور اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ شهریور ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون قضاوت سال ۱۴۰۴، فردا، ۷ شهریورماه، است زمان اعلام نتایج آزمون دستیاری مشخص شد پاسخ گویی آبفا به سؤالات ریزودرشت مردم مشهد نیم‌روزی با شهروندان در امور مشترکان آب مناطق ۲  و ۴  مشهد | گلایه‌هایی برای گرانی آب ناترازی افزایش ظرفیت پذیرش دانشجویان علوم پزشکی و تعداد خوابگاه‌های دانشجویی نگاهی به مشاوره های پیش از طلاق و اثرگذاری شان در سازش زوجین در خراسان رضوی | نجات خانواده از «تصمیم» تا «مسیر» به این دلایل روی کاناپه نخوابید جدیدترین اعترافات زوج سارق: زن‌هایی که طلای زیادی داشتند سوژه ما بودند آیا پاکسازی کبد در درمان بیماری‌های کبدی مؤثر است؟
سرخط خبرها

پیش‌بینی رگبار پراکنده در برخی استان‌ها (۶ مرداد ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۷۶۳۴۵
  • ۰۶ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۶
پیش‌بینی رگبار پراکنده در برخی استان‌ها (۶ مرداد ۱۴۰۲)
رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از رعد و برق و رگبار پراکنده در برخی استان‌های کشور طی امروز تا دوشنبه خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، صادق ضیاییان با بیان اینکه از امروز جمعه تا دوشنبه به ویژه در ساعات بعد از ظهر برای نیمه جنوبی سیستان و بلوچستان، شمال و شرق هرمزگان، جنوب کرمان، شرق و جنوب شرق فارس رشد ابر‌های همرفتی، رگبار و رعد و برق، وزش باد شدید موقت و در برخی مناطق خیزش گرد و خاک پیش بینی می‌شود، اظهار کرد: امروز در شرق خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی، ارتفاعات البرز مرکزی و شمال استان‌های اردبیل و آذربایجان شرقی رگبار پراکنده، گاهی رعد و برق و وزش باد رخ می‌دهد.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، ادامه داد: شنبه و یکشنبه برای اردبیل، گیلان، مازندران، شمال استان‌های زنجان و قزوین، ارتفاعات البرز و بخش‌هایی از آذربایجان شرقی بارش باران، گاهی رگبار و رعد و برق، وزش باد شدید موقت و در بخش‌هایی از آذربایجان غربی، شمال کردستان و گلستان نیز بارش پراکنده گاهی رعد و برق پیش بینی می‌شود.

به گفته وی، روز دوشنبه در سواحل دریای خزر و شمال استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و اردبیل بارش پراکنده رخ می‌دهد و سه شنبه احتمال رشد ابر و بارش پراکنده در سواحل شرقی دریای خزر وجود دارد.

ضیاییان افزود: طی پنج روز آینده برای مناطقی از شمال شرق، شرق، جنوب شرق، مرکز و دامنه‌های جنوبی البرز در بعضی ساعات وزش باد شدید و گرد و خاک پیش بینی می‌شود. همچنین طی این مدت بخش‌هایی از غرب و جنوب غرب کشور افزایش سرعت باد و در مناطق مستعد خیزش گرد و خاک دور از انتظار نیست.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، با بیان اینکه امروز در سواحل دریای خزر و اردبیل افزایش محسوس دما و از شنبه در این مناطق روند کاهشی دما رخ می‌دهد، عنوان کرد: طی پنج روز آینده شرق دریای عمان، شنبه تنگه هرمز و از شنبه بعد از ظهر تا دوشنبه دریای خزر مواج است.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده نیز اظهار کرد: آسمان تهران فردا شنبه (۷ مرداد) قسمتی ابری تا نیمه ابری، گاهی وزش باد و با احتمال وزش باد شدید و گرد و خاک و رگبار و رعد و برق با حداقل دمای ۲۸ و حداکثر دمای ۳۸ و روز یکشنبه (۸ مرداد) نیمه ابری تا ابری، وزش باد، گاهی وزش باد شدید با احتمال گرد و خاک با حداقل دمای ۲۷ و حداکثر دمای ۳۶ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیائیان در پایان گفت: طی امروز و فردا (۶ و ۷ مرداد) اهواز با دمای ۴۹ و ۴۸ درجه سانتیگراد گرمترین و طی امروز اردبیل و شهرکرد با دمای۱۲ درجه سانتیگراد و طی فردا شهرکرد با دمای ۱۲ درجه سانتیگراد خنک‌ترین مرکز استان کشور است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->