مهاجرانی پس از تماشای فیلم «پیرپسر»: فضای فرهنگی باید مجال گفت‌و‌گو بدهد همایون، بازیگر معروف سینمای پیش از انقلاب، درگذشت گیشه داغ؛ رقابت کمدی‌ها با فیلم پرحاشیه این روزهای سینما رئیس سازمان سینمایی: سینما در روزهای جنگ تعطیل نشد + تصاویر ابوالفضل پورعرب گواهینامه درجه یک هنری گرفت + عکس نگاهی به قسمت اول سریال «از یاد رفته» | نمایشی از روابط پیچیده و پرتنش مراسم یادبود یعقوب صباحی در تماشاخانه ایران‌شهر روایت واکین فینیکس از وحشتناک‌ترین شب زندگی‌‌اش ویدئو | گریم سنگین پرویز پرستویی در سریال «شکارگاه» کافکا و همسر شکسپیر در پنجاهمین دوره جشنواره تورنتو بیانیه خانه مطبوعات خراسان رضوی درباره ممانعت از ورود رسانه‌ها به حوزه کنکور در دانشگاه فردوسی مشهد دبیر هفته کتاب در سال ۱۴۰۴ را بشناسید پربیننده‌ترین سریال‌های ۲۰۲۵ را بشناسید ساخت یک مجموعه مستند درباره سپهبد شهید غلامعلی رشید برگزاری آیین بزرگداشت حامیان نسخ خطی بازگشت «کامرون دیاز» به سینما پس از ده سال
سرخط خبرها

 تحلیل و بررسی کتاب «داوت»؛ روایت داستان زندگی جانباز رمضانعلی خردمند

  • کد خبر: ۱۷۶۵۳۹
  • ۰۷ مرداد ۱۴۰۲ - ۲۰:۱۱
 تحلیل و بررسی کتاب «داوت»؛ روایت داستان زندگی جانباز رمضانعلی خردمند
نشست ادبی شمس، داستان زندگی جانباز سرافراز رمضانعلی خردمند را در کتاب «داوت» مورد تحلیل و بررسی قرار داد.

به گزارش شهرآرانیوز، «داوِت» روایت زندگی‌نامه داستانی یکی از جانبازان جنگ‌تحمیلی به نام رمضانعلی خردمند است که با وجود عوارض ناشی از موج انفجار تصمیم می‌گیرد این بار در روستایی متروکه و در جبهه ایثار و جهاد به خدمت ادامه دهد.

داوت در گویش محلی به نام حامی بزرگ مردم روستا است و زهرا سلحشور نویسنده اثر معتقد است خواندن زندگی‌نامه جانباز رمضانعلی خردمند، تصویر یک مجاهد واقعی را برای ما ترسیم می‌کند که برای زندگی و کمک به دیگران تلاش می‌کنند.

وی هدف خود را از نگاشتن داوت اینگونه بیان کرد: هدفم این بود داستانی بنویسم که جنبه معنوی هم پیدا کند و به‌دنبال سوژه‌ای درباره دفاع‌مقدس بودم و اعتقاد داشتم قهرمان‌های سرزمین و اطراف خودمان را باید بهتر بشناسیم و به دیگران معرفی کنیم.

سلحشور افزود: افراد بسیاری مانند رمضانعلی خردمند در اطرافمان وجود دارند که شهدای زنده دوران دفاع‌مقدس به شمار می‌آیند و باید به نسل جوان معرفی شوند. جانباز رمضانعلی خردمند از آشنایان نزدیک ما بود که داوطلبانه به روستایی متروک رفته و در کسوت یک جهادگر خدمات ارزشمندی برای آبادانی روستا انجام داده‌اند.

وی تصریح کرد: خواننده در این کتاب ضمن آشنایی با برخی از وقایع دفاع مقدس می‌تواند با بخشی از آداب و رسوم کرد‌های خراسان و سایر اقوام خراسانی و ویژگی‌های یک خانواده از نظر عقاید دینی و فرهنگی نیز آشنا شود.

رمان اجتماعی «مخمصه» در خصوص جایگاه زنان در جامعه، «چتری به نام عشق» با محوریت روانشناسی و بیان کننده داستان زندگی دختری دبیرستانی که دچار اشتباهی در زندگی شد، «تبرئه»، تجربه شخصی از یک واقعه تلخ از دیگر آثار این نویسنده به شمار می‌رود.


گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->