جست‌وجوی اسامی مصدومان انفجار بندرعباس به تفکیک مراکز درمانی با هوش مصنوعی مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی: سالانه ۸۰۰ نفر بر اثر سوانح کار در کشور جان خود را از دست می‌دهند دیار امام‌رضا(ع)، همدرد بندرعباس | آمادگی خراسان رضوی برای خدمت‌رسانی به حادثه‌دیدگان بندر شهید رجایی صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش‌های رگباری (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) نرخ مرگ‌ومیر نوزادان در بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد مشهد، ۵۰ درصد کاهش یافت نرخ باروری کل در خراسان رضوی ۳۶ درصد کمتر از حد مطلوب است بانوی مرگ مغزی به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا چهارشنبه راهکار‌های از‌بین‌بردن بوی بد عرق بدن مدیرکل آموزش‌ و‌ پرورش خراسان رضوی: مدارس خشتی و کانکسی برچیده خواهند شد | پرونده معلم خاطی مشهدی در مرحله صدور حکم رشد ۳۰ درصدی صادرات دارو‌های ایرانی کشف حدود ۷۵ کیلوگرم طلا در مرز‌های خراسان رضوی (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویتامین‌هایی که سلامت پوستتان را تأمین می‌کنند وقوع طوفان در خراسان رضوی و ۲۰ استان دیگر طی امروز (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) درمان بیش‌فعالی، بدون نگرانی محققان هشدار دادند؛ ترکیب سیگار و ویپ، سم مهلک‌تری می‌سازد تغذیه معجزه‌آسای باروری از دیدگاه ابن‌سینا مقرری بیمه بیکاری و مستمری برای تمام کارگران و خانواده‌های متوفیان بیمه‌شده تأمین‌اجتماعی حادثه بندر شهید رجایی پوشش سلامت ۳۰ میلیون نفر با اجرای برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع افزایش تعداد جان‌باختگان طوفان تهران + فیلم (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) چالش نظام سلامت با بازارسیاه نوبت دهی برخی منشی‌های پزشکان از زندان برای قتل تا زندان برای دزدی نجات مرد جوان از چنگال آدم‌ربا‌ها پس از ۴۴ روز در فارس (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویدئو| عملیات مهار زمینی و هوایی‌ آتش در بندر شهید رجایی ادامه دارد دستگیری متهمان قتل نوجوان مشهدی در کمتر از ۴۸ ساعت (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) تازه‌ترین آمار از طوفان تهران: یک کشته و ٢۴ مصدوم (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) جست‌وجوی مصدومان حادثه بندر رجایی با استفاده از ظرفیت هوش مصنوعی روایت هولناک یک گروگانگیری در سیستان و بلوچستان | ۶ روز زندانی شدن در اسارتگاه ۲ برادر مخوف علت قطعی‌های بدون برنامه برق در مشهد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستگیری دو فرد مظنون به قتل شهید محیط‌بان کاظم مصدق (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

فروش چارتری بلیت هواپیما تا چه زمانی ممنوع است؟ (۱۰ مرداد ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۷۷۱۷۵
  • ۱۰ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۰
فروش چارتری بلیت هواپیما تا چه زمانی ممنوع است؟ (۱۰ مرداد ۱۴۰۲)
به‌دنبال مشکلات خرید بلیت هواپیما و قیمت‌های بالاتر از نرخ مصوب، وزیر راه و شهرسازی از ممنوعیت فروش بلیت پروازها به‌صورت چارتری خبر داد که این ممنوعیت از امروز ابلاغ شده و تا بازگشت آرامش به بازار، ادامه خواهد داشت.

به گزارش شهرآرانیوز، در ماه‌های گذشته شرکت‌های هواپیمایی به‌دلیل ثابت ماندن قیمت بلیت هواپیما از سال ۱۴۰۰ و شرایط تورمی، درخواست افزایش قیمت بلیت هواپیما را داشتند که درنهایت با موافقت ستاد تنظیم بازار، با افزایش ۲۹ درصدی موافقت شد؛ با وجود این به‌دلیل کمبود هواپیما و متناسب نبودن ظرفیت ناوگان هوایی با تقاضا، همچنان مشکل کمبود بلیت پابرجاست.  

به‌دنبال مشکلات موجود در پیدا کردن و خریدن بلیت هواپیما و قیمت‌های بالاتر از نرخ مصوب که به‌صورت چارتری به فروش می‌رفت،  مهرداد بذرپاش -وزیر راه و شهرسازی- به سازمان هواپیمایی کشوری گفت ترتیبی اتخاذ کند که پروازهای چارتری تا اطلاع ثانوی لغو شود تا آرامش به بازار بلیت برگردد.

جعفر یازرلو، سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری اعلام کرد که به شرکت‌های هواپیمایی و سایت‌های فروش بلیت بخشنامه صادر شده و بدین‌ترتیب فروش بلیت چارتری به‌صورت رسمی در کلیه مسیرها توسط سایت‌های فروش بلیت از ۱۰ مرداد به‌صورت رسمی ممنوع خواهد شد.

بدین‌ترتیب وزیر راه و شهرسازی امروز اعلام کرد سازمان هواپیمایی کشوری به ایرلاین‌ها این تصمیم را ابلاغ کرده؛ این تصمیم برمبنای مقررات اتخاذ شده است تا آرامش به بازار برگردد. ممکن است این تصمیم بعدا تغییر کند اما تا برگشتن آرامش به بازار خرید و فروش بلیت هواپیما جاری خواهد بود.  اکثر شرکت‌های هواپیمایی با این تصمیم همراه هستند اما ما تا رسیدن به نقطه مطلوب دسترسی آسان همه مردم به بلیت پروازها فاصله داریم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->