آیت الله علم الهدی: باید از ایجاد نفاق و تفرقه در محیط دانشگاه جلوگیری شود پاکستان اعزام نیرو به غزه را بررسی می‌کند پزشکیان: دستگاه‌های دولتی بر اساس عملکرد حقوق و پاداش پرداخت کنند رفیع‌زاده: اصلاح نظام اداری طبق نظر و خواسته مردم انجام خواهد شد قائم‌پناه: رئیس‌جمهوری بر پرداخت بودجه بر اساس عملکرد تاکید دارد وزیر بهداشت: تأثیر تحریم‌ها انکارناپذیر است، اما شرایط از سال گذشته بهتر شده است مهاجرانی در حیاط دولت: خروج ایران از لیست سیاه FATF زمان بر است وزیر جهاد کشاورزی: پیگیر تامین نهاده‌های دامی هستیم دیدار هیئت پارلمانی و سفیر ایران در مسکو | گسترش همکاری‌های اقتصادی ایران و روسیه بررسی شد کرامت هسته‌ای در برابر فشار آمریکا | تمجید وبگاه اوکراینی از موضع ایران در برابر قلدری آمریکا عارف: در اداره دانشگاه ها باید تجدیدنظر شود انتقاد پزشکیان از رقم اضافه کار پرستاران سفرای ایران و ارمنستان در عراق دیدار کردند نماینده مردم چابهار در مجلس: برخورد با قاچاقچیان بزرگ سوخت به‌جای سوخت‌بران جزء، اولویت بیشتری دارد شب خونین غزه با ۱۰۰ شهید | غزه همچنان زیر آتش (۷ آبان ۱۴۰۴) وزیر خارجه ژاپن از گفت‌و‌گو‌های سازنده‌ با ایران خبرداد والی هرات در دیدار با معاون وزیر خارجه: آماده‌ایم کشت فراسرزمینی را با ایران عملیاتی کنیم فراکسیون صنعت مجلس: دشمن در سناریوی جنگ اقتصادی شکست خورد درخواست ۴۰ نماینده مجلس برای تسریع در واردات خودرو به منطقه آزاد مازندران بالاترین نشان کره جنوبی به ترامپ اهدا شد + فیلم بازگشت پرونده تعطیلی پنجشنبه‌ها بار دیگر به کمیسیون اجتماعی آمریکا: مخالف هرگونه نفوذ زمینی دوباره ارتش اسرائیل به غزه هستیم پاکستان از شکست مذاکرات صلح با افغانستان در ترکیه خبر داد تفاهم ایران و افغانستان درباره انتقال زندانیان دستگیری دزد باغ ویلاهای اطراف مشهد شهادت ۹ نفر در حملات هوایی اسرائیل به غزه (۶ آبان ۱۴۰۴) وزیر کشور پاکستان به حرم مطهر رضوی مشرف شد
سرخط خبرها

نماینده زابل: وزارت نیرو نتوانسته اعتبار لازم برای اجرای پروژه‌های انتقال آب به زابل را اختصاص دهد

  • کد خبر: ۱۷۷۴۰۰
  • ۱۲ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۶
نماینده زابل: وزارت نیرو نتوانسته اعتبار لازم برای اجرای پروژه‌های انتقال آب به زابل را اختصاص دهد
نماینده مردم زابل در مجلس شورای اسلامی با اشاره به بحران بی‌ آبی در منطقه سیستان گفت: تا امروز وزارت نیرو نتوانسته اعتبار لازم برای اجرای پروژه‌های انتقال آب به زابل از دشت شیله و دشت هامون و بندان اختصاص دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد سرگزی با اشاره به بحران بی آبی در منطقه سیستان گفت: تا امروز وزارت نیرو نتوانسته اعتبار لازم برای اجرای پروژه‌های انتقال آب به زابل از دشت شیله و دشت هامون و بندان اختصاص دهد.

نماینده مردم زابل در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: تاکنون ۱۷ کیلومتر از خط انتقال آب از دشت بندان حفاری شده، اما لوله‌ای برای کار گذاشتن وجود ندارد. با توجه به توفان‌های شن و ماسه مجدداً بخش‌هایی که حفاری شده در حال پر شدن است.

سرگزی ادامه داد: برای اجرای پروژه بندان تنها دو چاه آب حفاری شده است لذا عملاً پروژه بندان شروع به کار نکرده است و میزان پیشرفت آن بسیار کم است.

سرگزی تصریح کرد: ۱۵ چاه در دشت شیله و ۳۵ چاه در دشت هامون حفاری شده است و از آنجا که EC آب قریب به ۱۰ هزار است لذا نیاز به آب شیرین کن است. بنا شده است که ۱۰۰ هزار متر مکعب آب روزانه شیرین شود. اما هنوز دستگاه‌های آب شیرین کن به منطقه منتقل نشده است البته اعلام شده در فاز اول ۳۰ هزار متر مکعب شیرین سازی صورت گیرد لذا تنها یک سوم آب شرب مورد نیاز منطقه سیستان را تامین می‌کند.

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: فقط تا اواسط شهریور ماه قادر به تامین آب مورد نیاز روستا‌ها هستیم و بعد از آن هیچ آبی وجود ندارد بیش از ۹۰۰ روستا در حوزه سیستان با بحران آب شرب مواجه خواهد شد در آن شرایط هیچ منبعی برای آبرسانی وجود ندارد و در حال حاضر فقط ۳ تانکر آب به صورت سقایی آبرسانی می‌کند.

نماینده مردم زابل در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: قرار بود ایستگاه برداشت آب روستایی و خط انتقال آن از چاه نیمه ۱ به چاه نیمه ۳ منتقل شود که انجام نشده است و عملاً تامین آب از چاه نیمه سوم نیز برای روستا‌های سیستان بعد از شهریور ماه وجود ندارد.

سرگزی اظهار داشت: در حوزه آب شهری نیز با توجه به افزایش تبخیر آب و کمبود اب، کیفیت آب به شدت کاهش پیدا کرده در این حوزه نیز تا پایان مهرماه آب مورد نیاز مردم تامین خواهد شد و بعد از آن جمعیت ۵۰۰ هزار نفری سیستان با بحران بی آبی مواجه خواهند شد.

وی ادامه داد: بنا بود که برای افزایش کیفیت آب از کربن اکتیو استفاده شود با توجه به افزایش قیمت کربن اکتیو آبفای استان قادر به تامین هزینه‌های این کار نیست. آبفای کشوری نیز کمکی برای تامین مالی خرید کربن اکتیو نکرده است.

نماینده مردم زابل در مجلس شورای اسلامی با اشاره به طعم و بوی بد آب زابل گفت: این آب در روستا‌ها قابل شرب نیست.

وی ادامه داد: قرار بود آب منطقه سیستان از ۱۵ چاه شیله و ۳۵ چاه دشت هامون و ایستگاه شیرین سازی آب تامین شود.

سرگزی با بیان اینکه آنچه که در منطقه می‌بینیم با گزارش‌هایی که به دست متوالیان امر در مرکز کشور می‌رسد متفاوت است، اظهار داشت: پیشنهاد می‌کنیم کمیته حقیقت یابی متشکل از کارشناسان وزارت نیرو، وزارت نیرو و سازمان برنامه و بودجه و مجلس به منطقه سیستان اعزام شده و موضوع را به صورت جدی مورد بررسی قرار دهند و گزارشی از این وضعیت آماده کنند تا با پیش بینی‌های لازم از وقوع بحران جدی جلوگیری شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->