ایهود اولمرت: جنگ غزه هیچ توجیهی ندارد درخواست نمایندگان آمریکا: برچیده شدن غنی‌سازی اورانیوم ایران عراقچی: پس از پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا، زمان و مکان دور بعدی مذاکرات تعیین می‌شود سخنگوی گردان‌های قسام: ارتش اسرائیل با عملیات‌های ویژه مواجه خواهد شد پزشکیان در گفت‌وگو با بن‌زاید: امیدواریم برکات عیدقربان زمینه‌ساز گسترش صلح و برچیده شدن جنگ از منطقه باشد دیدار نوه امام خمینی(ره) با خانواده شهید سیدحسن نصرالله در بیروت واکنش وزیر کشور به قتل الهه حسین‌نژاد | وضعیت حمل و نقل عمومی غیررسمی و اینترنتی بررسی می‌شود مجروح شدن بیش از ۱۰ صهیونیست در شمال غزه (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید درباره اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی تأکید رئیس‌جمهور ایران و نخست‌وزیر ارمنستان بر تعمیق روابط دوجانبه روسیه به ایلان ماسک پناهندگی می‌دهد ترامپ درپی تنش با ایلان ماسک، خودروی تسلای قرمزرنگش را می‌فروشد ابراز خوش‌بینی مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درخصوص مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا بازگشت رئیس مجلس و هیئت پارلمانی از اجلاس رؤسای مجالس کشور‌های عضو بریکس + فیلم حملات اخیر به اوکراین، پاسخی به «اقدامات تروریستی» کی‌یف ۸۰ هزار نفر در نماز عید قربان در مسجد الاقصی حضور یافتند (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) هشدار عراقچی به سه کشور‌ اروپایی| ایران در برابر نقض حقوق خود، واکنشی قاطع نشان می‌دهد مقام ایرانی: آمریکایی‌ها می‌دانند ایران هرگز توقف غنی‌سازی را نمی‌پذیرد قالیباف برازیلیا را ترک کرد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نامه‌ ایران به شورای امنیت پیرامون اتهامات آمریکا ایلان ماسک از استیضاح ترامپ حمایت کرد! روسیه انتقام گرفت| حمله گسترده به کی‌یف (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: مصرف برق در ایران به ازای هر متر مربع ساختمان ۶ برابر بیشتر از کشورهای مشابه است ایلان ماسک، ترامپ را به ارتباط با پرونده‌ قاچاق جنسی کودکان متهم کرد دبیرکل سازمان ملل: جامعه بین‌المللی باید برای راهکار دوکشوری در فلسطین، تلاش کند ارتش رژیم اسرائیل هشدار حمله و تخلیه ضاحیه جنوبی بیروت را صادر کرد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکمنستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شکایت ایران از ادعا‌های بی‌اساس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
سرخط خبرها

رئیسی در دیدار با خانواده شهیدان خالقی‌پور: خانواده شهدا پرچم‌داران جنگ اراده‌ها هستند + فیلم

  • کد خبر: ۱۷۷۴۴۹
  • ۱۲ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۸
رئیسی در دیدار با خانواده شهیدان خالقی‌پور: خانواده شهدا پرچم‌داران جنگ اراده‌ها هستند + فیلم
رئیس جمهور در دیدار با خانواده شهیدان خالقی‌پور گفت:‌ جنگ امروز جنگ اراده‌هاست، پدران و مادران شهدا را پیروز جنگ اراده‌های زمان خود و پرچم‌داران جنگ اراده‌های امروز است.

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس جمهور شامگاه چهارشنبه با حضور در منزل شهیدان خالقی‌پور، با مادر و دیگر اعضای خانواده این شهیدان دیدار و گفتگو کرد.

حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی در این دیدار که با حضور اعضای خانواده شهیدان داوود، رسول و علیرضا خالقی‌پور و سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد، خانواده و به‌ویژه مادران و پدران شهدا را پرچم‌های برافراشته فرهنگ ایثار و شهادت و چشم و چراغ هر شهر و دیاری توصیف کرد.

رئیس جمهور با اشاره به فعالیت‌های تبلیغی مادر شهیدان خالقی‌پور در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، گفت: شما زبان گویای دین، انقلاب، جهاد و شهادت و الگوی موفق جهاد تبیین هستید که به قشر‌های مختلف جامعه روحیه و انگیزه و ثبات قدم می‌دهید.

رئیسی، همچنین با بیان اینکه جنگ امروز جنگ اراده‌هاست، پدران و مادران شهدا را پیروز جنگ اراده‌های زمان خود و پرچم‌داران جنگ اراده‌های امروز دانست و افزود: برخلاف خواست دشمن که به‌دنبال کمرنگ و محو کردن یاد و اثرگذاری شهدا است، خانواده‌های شهدا در هر کوی و برزنی پرچم برافراشته فرهنگ ایثار و شهادت هستند.

رئیس‌جمهور تصریح کرد: خانواده شهدا در امتحان خود برای دفاع از اسلام و انقلاب نمره قبولی گرفته و مایه افتخار همه ما و همه دوران‌ها هستند و امروز نوبت ماست که تلاش کنیم از ثمرات و برکات خون شهدا پاسداری و صیانت کنیم.

مادر شهیدان خالقی‌پور نیز در این دیدار در سخنانی با بیان اینکه همواره افسوس خوردم که چرا پسران بیشتری نداشتم تا در راه اسلام و انقلاب تقدیم کنم، گفت: وظیفه خود می‌دانم به نسل جوان بگویم که برای وجب به وجب خاک این کشور چه خون‌های پاکی بر زمین ریخته شده و امروز چه وظیفه سنگینی برای حراست از این نظام و انقلاب بر عهده ماست.

شهید داوود خالقی‌پور در تاریخ ۲۲ اسفند سال ۶۲ در عملیات خیبر و شهیدان رسول و علیرضا نیز در سال ۶۷ در عملیات مرصاد به درجه رفیع شهادت نایل آمدند.

همچنین حاج محمود خالقی‌پور، پدر شهیدان خالقی‌پور که از رزمندگان دفاع مقدس بود و سابقه رزم در لبنان علیه رژیم صهیونیستی را داشت در تیر ماه سال ۹۵ و در سن ۸۹ سالگی به دلیل شدت جراحات به پسران و همرزمان شهیدش پیوست.

رئیس جمهور در پایان این دیدار با اهدای لوح از ایثارگری‌ها و مقام والای این خانواده شهید تجلیل و قدردانی کرد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->