گوشی هوشمند، عامل پنهان در تاخیر گفتار کودکان دستگیری قاتل پل غدیر شیراز در کمتر از ۲۴ ساعت دستگیری زن و شوهر سارق در بهارستان آیا مصرف زیاد آب کبد را چرب می‌کند؟ جان باختن راکب موتورسیکلت بر اثر برخورد با کامیون تداوم مهاجرت پزشکان برای نظام سلامت مشکل ساز خواهد شد نگین سبز رامسر به ثبت ملی رسید دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان هزینه برداشت نقشه تصاحب ملک میلیاردی در طرقبه شاندیز با ورود پلیس نقش بر آب شد حوادث رانندگی؛ عامل اصلی مرگ‌های غیر طبیعی در کشور ۲۱کشته و ۲۶ مصدوم در حادثه واژگونی اتوبوس اسکانیا در استان فارس (۲۸ تیر ۱۴۰۴) مسافت و زمان سفر از مرز‌های ایران به نجف و کربلا حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی از فردا (یکشنبه، ۲۹ تیر ۱۴۰۴) واریز می‌شود آتش سوزی پالایشگاه آبادان مهار شد | نشت پمپ علت وقوع این حادثه بود (۲۸ تیر ۱۴۰۴) وقوع آتش سوزی در واحد ۷۰ پالایشگاه آبادان | عملیات اطفا در حال انجام است + فیلم (۲۸ تیر ۱۴۰۴) برگزاری رایگان کلاس‌های تقویتی برای دانش‌آموزان دهک‌های پایین در روستاها صدور سند تک‌برگ کاروانسرای مشهد میقان (۲۸ تیر ۱۴۰۴) آخرین اخبار از پرونده قتل «امیرمحمد خالقی» فرصت‌های اقتصادی حاصل از میوه‌های فصلی | فکر زمستون تو جیک جیک تابستون چرا نسل زِد (Z) علاقه‌ای به سلام‌کردن موقع شروع صحبت با تلفن ندارند؟ کاهش چشمگیر خطر ابتلا به آلزایمر با مصرف منظم گردو هشدار وزارت بهداشت درباره پشه آئدس دستورالعمل نظارت بهداشت محیط در محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد هشدار به مراکز همسریابی: در صورت ورود به حیطه صیغه‌یابی و چندهمسری، مجوزتان باطل می‌شود تاکسی حرارتی! جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور برگردانده شد صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی طوفان گردوخاک (۲۸ تیر ۱۴۰۴) ۸ فوتی و ۱۵ مصدوم در واژگونی اتوبوس در محور فیروزآباد – کوار (۲۸ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کودکان و افراد مسن بیش از دیگران در معرض خطر گرمازدگی هستند

  • کد خبر: ۱۷۷۵۲۳
  • ۱۳ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۷
کودکان و افراد مسن بیش از دیگران در معرض خطر گرمازدگی هستند
مدیر حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: کودکان و سالمندان بیش از گروه‌های سنی دیگر در معرض خطر گرمازدگی هستند، در صورتی که درمان آن به تعویق بیفتد، می‌تواند خطرآفرین و منجر به مرگ شود.

علی یزدانی در گفتگو با شهرآرانیوز، درخصوص علائم گرمازدگی و درمان آن در کودکان و افراد مسن اظهار کرد: کودکان و سالمندان بیش از گروه‌های سنی دیگر در معرض خطر گرمازدگی هستند، در صورتی که درمان آن به تعویق بیفتد، می‌تواند خطرآفرین و منجر به مرگ شود.

وی افزود: گرمازدگی زمانی ظاهر می‌شود که فرد، مدت زیادی را در معرض نور آفتاب یا دمای بالا قرار بگیرد و شدت آن بسته به میزان فعالیت بدنی، رطوبت از دست رفته و طول زمان قرار گرفتن در معرض گرما، می‌تواند از خفیف تا بسیار شدید متغیر باشد.

مدیر حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت:‌گرمازدگی شیوع کمی دارد و قابل درمان است، اما در صورتی که درمان آن به تعویق بیفتد، می‌تواند خطرآفرین و منجر به مرگ شود.

وی ادامه داد: کودکان، افراد مسن، خانم‌های باردار، افراد با سابقه بیماری قلبی، بیماری انسدادی مزمن ریه، دیابت، کم‌آبی، چاقی و افراد با محدودیت حرکتی در خطر بالای ابتلا به اختلالات ناشی از گرمازدگی هستند.

یزدانی تصریح کرد: بیمارانی که دچار گرمازدگی می‌شوند، به‌علت مختل‌شدن مکانیسم تعریق و از دست دادن مقدار فراوان آب بدن، درجه حرارت بدنشان به‌شدت افزایش می‌یابد و در صورت درمان‌نشدن، سطح هوشیاری فرد کاهش یافته و در مواردی منجر به فوت فرد می‌شود. در صورتی که با فرد گرمازده روبه‌رو شدید، در اولین اقدام بیمار را از محیط گرم خارج کنید و سپس با اورژانس ۱۱۵ تماس بگیرید.

مدیر حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: خارج‌کردن لباس بیمار، خنک‌کردن محیط با کولر (نه در حدی که بیمار شروع به لرزیدن کند)، پوشاندن بیمار با ملحفه مرطوب و به پهلو خواباندن بیمارانی که تهوع دارند یا بیهوش هستند، از جمله اقدامات دیگری است که تأثیر بسزایی در درمان اولیه گرمازدگی خواهد داشت.

وی ضمن اشاره به اهمیت زمان در امر امدادرسانی به گرمازدگان، افزود: همه شهروندان علاوه بر آشنایی با علائم این بیماری نظیر تعریق شدید، خستگی، قرمزی پوست، گرگرفتگی یا اسپاسم عضلات به همراه درد، سردرد یا سرگیجه خفیف و حالت تهوع، هرچه سریع‌تر اقدامات اولیه را در مواجهه با فرد گرمازده آغاز کنند و با اورژانس ۱۱۵ تماس بگیرند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->