پیشنهاد ۱۳۰ میلیاردی آقاسی به استقلال تعویق شروع لیگ برتر فوتسال باشگاه استقلال: ورشکسته نیستیم مجیدی در امارات ماندنی شد کمالوند از جنوب به شمال رفت تاریخ و محل بازی پلی آف سپاهان و الدحیل اعلام شد لیست مازاد استقلال مشخص شد قرارداد بیفوما ثبت نشد! وحید امیری دفاع چپ می‌شود تأیید حضور نمایندگان ایران در مسابقات آسیایی با چراغ سبز AFC پرسپولیس در آستانه سفر به ترکیه کارتال و یک تصمیم سخت در مورد ارونوف احتمال فسخ قرارداد پرسپولیس با بیفوما نتیجه و ویدیو خلاصه بازی ایتالیا و مولداوی(۱۹ خرداد ۱۴۰۴)| برد تلخ اسپالتی حمله تند زنوزی به یک ایجنت در برنامه زنده+ ویدیو| خشم مدیرعامل تراکتور کنایه سنگین میثاقی به قلعه‌نویی+ ویدیو| آماده پاسخ سرمربی تیم ملی باشید! صعود بسکتبالیست‌های طبیعت به مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان جدایی کوجو از استقلال مخالفت استقلال با تاریخ برگزاری سوپرجام ماشاریپوف در استقلال ماندنی شد سرمربی کره شمالی دست فدراسیون را رو کرد | از مشهد تا پایتخت با قطار دروغ!
سرخط خبرها

معرفی دروازه بان و مهاجم خارجی از سوی گل‌محمدی

  • کد خبر: ۱۷۷۵۷۴
  • ۱۳ مرداد ۱۴۰۲ - ۲۲:۵۸
معرفی دروازه بان و مهاجم خارجی از سوی گل‌محمدی
سرمربی پرسپولیس بازیکنان خارجی را به باشگاهش معرفی کرده است.
بهمن نوری
خبرنگار بهمن نوری

به گزارش شهرآرانیوز، در چند روز اخیر صحبت‌های زیادی در مورد معرفی یا عدم معرفی بازیکن خارجی از سوی یحیی گل محمدی به باشگاه پرسپولیس در رسانه‌ها معرفی شده  که ضد ونقیض بوده است.

از این رو یکی از مسئولان باشگاه پرسپولیس به خبرنگار ما گفت: «حقیقت امر این است که یحیی نام دو سه مهاجم و یک دروازه بان برزیلی را به باشگاه معرفی کرده و خواستار مذاکره با آن‌ها شده است. در همین زمینه نیز باشگاه اطلاعاتی در مورد این نفرات بدست آورد و متوجه شدیم که آن‌ها چندان بازیکنان موفقی در تیم‌های اخیر خود نبوده اند. به این خاطر رضا درویش فعلا دستور داده که مذاکرات را با این نفرات ادامه ندهیم.»

این شرایط نشان می‌دهد فعلا اضافه شدن بازیکن خارجی به پرسپولیس منتفی است مگر اینکه در روز‌های آتی اتفاق جدیدی رخ دهد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->