گلکسی S25 اولترا در تست مقاومت چگونه عمل می‌کند؟ + فیلم رفع اختلال ارتباط مشترکین همراه اول در برخی نقاط شرق کشور (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) هک کاربران واتس‌اپ تأیید شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) نگاهی به دستاوردهای تعاونی دانش‌بنیان انگاره فیزیک توس | دانش ایرانی؛ از زمین تا آسمان برنامه لیزر‌های فضایی ترامپ برای نابودی سلاح‌های هسته‌ای چیست؟ اعتراف ایلان ماسک به کاستی خودروهای تسلا در رانندگی تمام‌خودکار تأییدیه سازمان غذا و داروی آمریکا برای مُسکنی جدید فورزا هورایزن ۵ چه زمانی برای پلی استیشن ۵ منتشر می‌شود؟ خرید جدیدترین گوشی اپل، آیفون 16 از فروشگاه اسنپ یک شرکت انگلیسی اولین تماس تصویری ماهواره‌ای جهان را برقرار کرد تا چندماه دیگر سرویس روبوتاکسی تسلا در آستین تگزاس راه‌اندازی می‌شود دانش بنیان‌ها شهربازی هوشمند می‌سازند پژمان‌فر: بسته حمایتی جدید مجلس برای دانش‌بنیان‌ها در راه است چرا زن‌ها کمتر از مردان از هوش مصنوعی ChatGP استفاده می‌کنند؟ چه چیزی ناگهان هوش مصنوعی چینی «دیپ‌سیک» را محبوب کرد؟ OpenAI: هوش مصنوعی چینی DeepSeek از مدل‌های رقبایش کپی کرده است واکنش مدیرعامل OpenAI به هوش مصنوعی چینی DeepSeek محدودیت ترافیکی در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع) | ترافیک پرحجم در میدان انقلاب اسلامی و کوشش مشهد (۹ بهمن ۱۴۰۳) وزارت ارتباطات از وقوع اختلال در شبکه اینترنت کشور خبر داد (۸ بهمن۱۴۰۳) بسته‌های هدیه ایرانسل به مناسبت عید مبعث + روش فعالسازی
سرخط خبرها

ایجاد هرگونه سامانه ملی بدون اجازه وزارت ارتباطات ممنوع شد

  • کد خبر: ۱۷۷۷۱۱
  • ۱۴ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۵۶
ایجاد هرگونه سامانه ملی بدون اجازه وزارت ارتباطات ممنوع شد
کمیسیون تلفیق طی بررسی لایحه برنامه هفتم توسعه، ایجاد هرگونه سامانه ملی توسط دستگاه‌ها بدون اجازه وزارت ارتباطات را ممنوع کرد. به اعتقاد این کمیسیون، تعدد سامانه‌ها موجب سردرگمی مردم و هزینه‌زایی برای دولت شده است.

به گزارش شهرآرانیوز - کمیسیون تلفیق پس از آنکه کلیات لایحه برنامه هفتم توسعه را تصویب کرد، بررسی هریک از ماده‌های آن را در دستور کار قرار داد. «محسن زنگنه»، سخنگوی این کمیسیون، در گفتگو با ایرنا به تصویب ماده ۱۰۷ این لایحه اشاره کرد و گفت:

«ماده ۱۰۷ که مربوط به هوشمندسازی بود، مورد بررسی قرار گرفت. اولاً تمام دستگاه‌ها مکلف شدند تمام اطلاعات و پایگاه‌های داده خود را به زیرساخت یکپارچه ابری که دولت از طریق وزارت ارتباطات ایجاد می‌کند، متصل کنند. البته نیرو‌های مسلح و دستگاه‌های امنیتی از این موضوع مجزا شده‌اند.»

به گفته وی، در این راستا، دستگاه‌ها دیگر مجاز به ایجاد سامانه جدید در سطح ملی نخواهند بود. زنگنه تعدد سامانه‌ها را مشکل‌زا برای مردم و هزینه‌ساز برای دولت دانست و گفت ایجاد هرگونه سامانه ملی جدید مگر با اجازه وزارت ارتباطات، ممنوع خواهد بود.

او در ادامه به دیگر مصوبات کمیسیون تلفیق در راستای لایحه برنامه هفتم توسعه اشاره کرد و گفت: «دستگاه‌ها مکلف شده‌اند برنامه عملیاتی استقرار و پیاده‌سازی چرخه هوشمندسازی دستگاه خود را در سال اول برنامه تکمیل کنند. از ابتدای سال دوم برنامه هم مقرر شده است تا دستگاه‌هایی که به نحوی متولی پایگاه‌های اطلاعاتی هستند، پایگاه خودشان را در یک سال اول تکمیل کنند و در سال دوم هرگونه انتقال داده بین دستگاه‌ها یا استعلام‌ها به‌صورت آنی و برخط انجام شود تا مردم درخصوص اخذ استعلامات و داده بین‌دستگاهی دچار مشکل نشوند.»

سخنگوی کمیسیون تلفیق همچنین اعلام کرد دستگاه‌ها مکلف شده‌اند سالانه ۲۰ درصد از خدمات خود را به‌صورت آنلاین و هوشمند بر پایگاه اطلاعات ارائه کنند:

«این‌گونه تا پایان برنامه، ۵۰ درصد اشخاص حقیقی بالای ۱۸ سال و ۱۰۰ درصد اشخاص حقوقی باید بتوانند تمام خدمات موردنیاز خود را از طریق پنجره ملی خدمات دولت هوشمند دریافت کنند.»

گفتنی است پس از اتمام بررسی این لایحه توسط کمیسیون تلفیق، برنامه هفتم توسعه به صحن علنی مجلس خواهد آمد و برای تصویب به رأی تمامی نمایندگان گذاشته خواهد شد.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->