به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا نمازی با اشاره به افزایش مراکز و مؤسسات طرف قرارداد با این شرکت بیمهای، اظهار کرد: به منظور تسهیل دسترسی بیماران خاص و صعب العلاج به داروهای مورد نیازشان قرارداد با داروخانه ۱۳ آبان منعقد شد.
وی از عقد قراداد با بیمارستانهای دولتی - دانشگاهی و خرید خدمت تختهای ویژه (VIP) خبر داد و گفت: با افزایش مؤسسات درمانی دولتی و خصوصی طرف قرارداد از جمله مراکزآزمایشگاهی، تصویربرداری، فیزیوتراپی و رادیوتراپی، بیمه شدگان آتیه سازان حافظ میتوانند بدون دغدغه و بدون پرداخت مستقیم از جیب پیگیر امور درمانی خود شوند.
مدیرعامل آتیه سازان حافظ درباره الکترونیکی شدن نسخههای بیمههای تکمیلی، بیان کرد: بیمهشدگان ما از اقشار مختلف جامعه هستند از این رو در تلاشیم تا با افزایش تعداد مراکز درمانی طرف قراردادمان ضمن تسهیل دسترسی بیمه شدگان به خدمات، هر چه سریعتر به سمت تجارت بدون کاغذ حرکت کنیم و با الکترونیک شدن خدمات در همه بخشها و کاهش رفت و آمدها و مراجعات به شعب، هزینههای بیمهشدگان را کاهش دهیم.
مدیرعامل آتیه سازان حافظ با بیان اینکه جلب رضایت ارباب رجوع برای ما در اولویت است، تأکید کرد: عمل به تعهدات قراردادهای منعقد شده وجهه و جایگاه حقوقی شرکت را ارتقاء میدهد در همین راستا پرداخت مطالبات مراکز و مؤسسات درمانی طرف قرارداد به طور مداوم و منظم به روزرسانی میشود و پرداخت خسارت درمان به بیمهشدگان نیزطبق مفاد قرارداد صورت میگیرد ضمن اینکه هزینههای درمانی بیماران خاص و صعب العلاج نیز به صورت روزانه پرداخت میشود.
وی درباره تفاهم نامه بین این شرکت بیمهی با صندوق بیمهای روستائیان، گفت: براساس تفاهم نامه ما با صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر قرار بود در مرحله نخست مستمری بگیران سه استان را تحت پوشش قرار دهیم که تاکنون ۱۸ هزار نفر از جامعه هدف تحت پوشش خدمات ما قرار گرفتهاند، قرار است در مرحله بعدی نیز ۱۶۰ هزار نفر از روستائیان از خدمات بیمههای تکمیلی این صندوق استفاده کنند.
نمازی اضافه کرد: در نهایت در صورت اجرای موفق بیمههای تکمیلی روستائیان، ما ۲.۵ میلیون نفر از روستائیان را تحت پوشش خدمات خود قرار خواهیم داد و آمادگی ارائه خدمات بیمههای تکمیلی روستائیان را به این اقشار زحمتکش داریم.
منبع: فارس