گیلاس ۲۰ هزار تومان گرانتر شد | قیمت امروز میوه در مشهد (۲ مرداد ۱۴۰۳) گمرک: ۱۰ هزار خودرو طی ۴ ماه وارد کشور شد (یکم مرداد ۱۴۰۳) پیک‌سایی ۳۰۰ مگاواتی با همکاری مشترکین در شرکت توزیع برق خراسان رضوی اعلام نرخ‌نامه جدید خدمات دوخت اتحادیه خیاطان مردانه و تولیدکنندگان پوشاک مشهد (یکم مرداد ۱۴۰۳) پیش‌بینی افزایش پروازهای ایام اربعین در مشهد گوشی‌های سامسونگ و شیائومی در مشهد چند؟ (۱ مرداد ۱۴۰۳) هنوز قیمت بلیت‌های اتوبوس در مشهد برای اربعین اعلام نشده است نتایج قرعه‌کشی خودرو‌های وارداتی چه‌زمانی اعلام می‌شود؟ کاهش قیمت نسبتاً شدید خودرو‌های خارجی (یکم مرداد ۱۴۰۳) توزیع ۵ هزار تُن جو حمایتی ویژه دام بین عشایر خراسان‌رضوی طی ۳ ماه نخست امسال ریزش قیمت خودرو‌های داخلی (یکم مرداد ۱۴۰۳) | افت ۰.۵ تا ۲ درصدی قیمت‌ها آرامش پس از طوفان | گزارش وضعیت بازار سهام (دوشنبه، یکم مرداد ۱۴۰۳) ایجاد اشتغال برای ۳۹۲ نفر توسط تعاونی‌های جدیدالتاسیس خراسان رضوی از ابتدای سال ۱۴۰۳ طلا در مشهد ۵۰ هزار تومان ارزان شد (یکم مرداد ۱۴۰۳) واکنش بازار‌های مالی به کناره‌گیری بایدن از انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا چه بود؟ (یکم مرداد ۱۴۰۳) مبلغ جدید جریمه پوشش پلاک خودرو چقدر است؟ الحاق چهار هکتار زمین به شهرستان کلات در راستای اجرای طرح نهضت ملی مسکن توزیع روزانه گوشت مرغ ارزان‌تر از سطح کشور، در مشهد | جوجه‌ریزی در مرغداری‌های مشهد ۲۸ درصد افزایش یافت دلار بازار آزاد اولین روز مرداد ۱۴۰۳ را در کانال ۵۸ هزار تومان آغاز کرد | قیمت امروز طلا، سکه، ارز و بیت کوین پایان مطالعات مدیریت مناطق بیابانی سرخس در سطح ۲۱۰ هزار هکتار ۸ پیشنهاد بخش خصوصی خراسان رضوی به رئیس جمهور  اتصال مشاوران املاک به سامانه ثبت الکترونیک اسناد تا ۱۵ مرداد واریز وام دولتی تا سقف ۱۵۰ میلیون تومان بدون ضامن | شرایط دریافت وام چیست؟ میوه امروز در مشهد چند؟ (یکم مرداد ۱۴۰۳) جانشین پراید از پاکستان می‌آید + قیمت و تصویر ضرورت بازنگری مالیات بر دخانیات | نرخ مالیات خرده‌فروشی کمتر از استاندارد جهانی
سرخط خبرها

زیرساخت‌های تولید انرژی به موازات طرح های تشویقی باید انجام شود

  • کد خبر: ۱۷۸۶۳۵
  • ۱۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۲۲:۱۰
زیرساخت‌های تولید انرژی به موازات طرح های تشویقی باید انجام شود
رییس اتاق بازرگانی خراسان رضوی گفت: اجرای طرح‌های تشویقی برای کاهش مصرف انرژی اثرات مقطعی دارد. زیرساخت‌های تولید انرژی به موازات طرح های تشویقی باید انجام شود

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا توکلی زاده در نشست هم‌اندیشی با اصحاب رسانه استان که امروز ۱۹ مرداد ماه برگزار شد، عنوان کرد: یکی از موضوعاتی که به دفعات از تریبون خبرگزاری‌ها و روزنامه‌ها پیگیری شده، موضوع بحران انرژی برای بخش مولد دانست و عنوان کرد: قطعی برق صنایع در تابستان و قطعی گاز آن‌ها در زمستان، در زمره موضوعاتی است که با رویکردها و راهبردهای تصمیم‌سازان در عرصه ملی در پیوند می‌باشد. نهادهای متولی در استان، در این رابطه اختیارات محدودی دارند، با این وجود بحث مطالبه‌گری برای حل این مسائل، متوقف نمانده و در جلسات متعدد با مسئولان استانی و کشوری و حتی در نشست‌های شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی، موضوع را بررسی و منعکس کردیم.

وی اضافه کرد: بحران امروز ما در بخش انرژی که بهای آن را صنایع و بنگاه‌های اقتصادی ما می‌پردازند، متاثر از اهمالی است که در سنوات گذشته نسبت به افزایش ظرفیت تولید و توزیع برق و گاز انجام گرفته و اگر امروز هم غفلت کنیم، آیندگان تاوان ادامه این روند را خواهند پرداخت.

رئیس پارلمان بخش خصوصی استان بر فرهنگ‌سازی برای جامعه جهت مدیریت مصرف، تاکید کرد و گفت: اجرای طرح‌های تشویقی برای کاهش مصرف، اثرات مقطعی دارد. این اندیشه که بدون محدودیت یا به واسطه پاداش، باید صرفه‌جویی انجام بگیرد؛ باید در ضمیر جامعه نهادینه شود. طبیعتا به موازات آن نیز باید زیرساخت‌های تولید انرژی را نیز توسعه ببخشیم.

توکلی‌زاده در بخش دیگری از این جلسه، به هماهنگی و تعامل بخش خصوصی استان با نهادهای متولی دولتی اشاره و بیان کرد: اتاق بازرگانی در جایگاه مشاور قوا، تلاش می‌کند تا علاوه بر مطالبه‌گری، تحلیل‌های کارآمدی را نیز برای ریشه‌یابی مشکلات ارائه نماید و توامان به قواره ظرفیت خود، راهکارها و پیشنهادات بخش خصوصی را منعکس سازد. مصداق این موضوع نیز تدارک برنامه مشترکی تحت عنوان «شنبه‌های اقتصادی» با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استان بوده که تاکنون سه جلسه آن، برگزار شده است. شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی نیز، جلوه دیگری از این همکاری و تعامل می‌باشد اما در گام بعد، بخش خصوصی و در راس آن اتاق بازرگانی، بعد از انتقال دیدگاه خود، بحث پیگیری و مطالبه‌گری را دنبال خواهد کرد.

وی به ایجاد 20 کمیسیون تخصصی در دوره دهم اتاق مشهد اشاره نمود و این ساختارهای تخصصی-مشورتی را بستری برای تعامل با گروه‌های مختلف فعالان اقتصادی و بهره‌گیری از آرا و پیشنهادات آن‌ها در موضوعات مختلف عنوان کرد و ابراز امیدواری نمود: خروجی این کمیسیون‌ها، به ارائه تحلیل‎ها و پیشنهادات کارآمد برای مشکلات موجود در فضای کسب و کار استان، منجر شود.

بخش بزرگی از مطالبی که امروز در محیط کسب و کار به عنوان مانع و دغدغه مطرح است، به قلم خبرنگاران و از تریبون رسانه‌ها منتقل می‌شود و عمدتا به واسطه همین انعکاس، صدای بخش خصوصی و مولد ما شنیده می‌‌شد.

وی خبرنگاری را یک حرفه دشوار و مهم دانست که اثرات بزرگی بر جامعه دارد و بیان کرد: بازه و اثرگذاری این شغل، بسیار زیاد بوده و بعضا سرنوشت جامعه را شکل می‌دهد.

احمد اثنی عشری، نایب رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خراسان رضوی نیز در این جلسه، به سهمی اشاره کرد که رسانه‌ها به عنوان «عامل» و یا حتی مانع توسعه می‌توانند ایفا کنند و گفت: باید از خبرنگارانی که تلاش‌های ارزشمندی در مسیر آگاه‌سازی و مطالبه‌گری ایفا می‌کنند، تقدیر نماییم.

وی ادامه داد: البته گاهی هم شاهدیم که بعضی رسانه‌ها از روی شتاب، تحلیل‌ها و تفسیرهای غلطی را به کار می‌گیرند. انعکاس حقیقت، برای رسانه‌ها یک رسالت به شمار می‎آید.

اثنی عشری با اشاره به نقش موثر رسانه ها در پیش‌برد اهداف اقتصادی استان، خاطرنشان کرد: امیدوارم رسانه ها در تبیین جایگاه تولید و صنعت استان و انعکاس دغدغه‌های فعالان این حوزه، فعالیت موثرتری داشته باشند چون این بخش با معیشت و رفاه جامعه ما در پیوند بوده است.

وی دو دغدغه جدی بخش خصوصی را بحران انرژی و اثرات آن بر روی بخش‌های مولد و همچنین رویکرد دولت به آینده اقتصاد کشور در برنامه هفتم توسعه عنوان کرد و خواستار توجه فعالان رسانه‌ای به این مباحث شد.

محمدحسین روشنک»، عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی خراسان رضوی نیز در همین خصوص عنوان کرد: خبرنگاران بستر توسعه یک جامعه را فراهم می‌کنند و نقشی خطیر در سازندگی اقتصادی کشور دارند.

او تاکید کرد: اصحاب رسانه به مدد تریبونی که در اختیار دارند، می‌توانند مسیر مطالبه‌گری را برای تشکل‌های بخش خصوصی که سرآمد آن‌ها اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی است، تسهیل نمایند.

روشنک خاطر نشان کرد: عمده مشکلاتی که ریشه آن‌ها در استان وجود دارد، با پیگیری تشکل‌های اقتصادی، همراهی مسئولان استان و تعامل خوبی که در شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی شکل گرفته، قابل چاره‌جویی است اما مسئله اینجاست که بعضی تصمیم‌سازی‌ها برای برداشتن موانع، موکول به اقدام در مرکز مانده و تبعات آن دامنگیر فعالان اقتصادی در استان‌ها می‌شود. نقش رسانه‌ها در انتقال این مسائل در سطح ملی نیز قابل بسیار مهم خواهد بود.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->