رئیس ستاد کل نیروهای مسلح از سازمان بسیج مستضعفین بازدید کرد رهبر انقلاب: هربار به تابلوی عصر عاشورا فرشچیان نگاه کرده‌ام، گریه کرده‌ام آیت‌الله علم‌الهدی: نصب پنل خورشیدی برای مراکز پرمصرف ضروری است | اولویت با تامین برق ضروریات مردم است نه مراکز تفریحی پر مصرف موافقت رئیس‌جمهور با تفویض تمام اختیارات برای رفع ناترازی انرژی در خراسان رضوی شمار تلفات تروریست‌ها در درگیری با ارتش پاکستان به ۴۷ کشته رسید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) دستور قوه قضاییه به دادگستری استان‌های مرزی برای فراهم‌کردن تسهیلات به زائران سردار رادان: استفاده از گذرنامه غیر در مرز پیگرد قانونی دارد ویدئو | توضیحات سخنگوی قوه‌قضائیه از آخرین وضعیت پرونده حادثه تروریستی دادگستری زاهدان زنگنه: آنچه در پشت‌پرده مذاکرات در جریان است، کاملاً به‌نفع ایران است مهاجرانی: مسئولان از سؤالات خبرنگاران فرار نکنند لایحه مبارزه با قاچاق انسان و اعضای بدن در کمیسیون قضایی مجلس تصویب شد روزنامه سعودی الریاض: اسرائیل نمی‌تواند به اهداف خود در جنگ غزه دست یابد مذاکرات ترامپ-پوتین و طرحی برای برقراری آتش‌بس میان مسکو-کی‌یف بیانیه وزارت خارجه در خصوص تحولات منطقه قفقاز | ابراز نگرانی از هرگونه مداخله خارجی در نزدیکی مرزهای مشترک با ایران جریمه یک میلیارد دلاری دانشگاه کالیفرنیا بابت حمایت از غزه رئیس کمیسیون قضایی مجلس: خلاء قانونی در بکارگیری سلاح توسط محیط بانان به پایان می‌رسد استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: احتمال انتقال آب به مشهد از خارج حوزه برای تامین نیاز شهروندان ردپای سلاح‌های شکارچیان متخلف در اغتشاشات| اصلاح قانون حمل سلاح محیط‌بانان در دستور کار مجلس است محمد رعد: تحویل سلاح یعنی خودکشی برای لبنان| شرافتمان را نمی‌فروشیم پزشکیان: در دنیا برخی از خود فروخته‌ها اخبار را بر اساس نیت‌های شوم استعمارگران و متجاوزان مدیریت می‌کنند ارتش پاکستان: ۳۳ تروریست را در خط مرزی با افغانستان کشتیم نتانیاهو تعلیق صادرات سلاح و تجهیزات نظامی به اسرائیل از سوی آلمان را پاداشی برای حماس دانست سندرز: در جنگ غزه بایدن خطا کرد و ترامپ این اشتباه را بدتر ادامه داد آلاسکا میزبان ترامپ و پوتین مواضع مشترک وزرای خارجه ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه آنکارا از توافق صلح ارمنستان و جمهوری آذربایجان ابراز رضایت کرد توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا
سرخط خبرها

با حکم دیوان عدالت اداری ۵داوطلب فاقد صلاحیت علمی دیگر به صورت موقت به تحصیل بازگشتند

  • کد خبر: ۱۷۸۷۷۵
  • ۲۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۳
با حکم دیوان عدالت اداری ۵داوطلب فاقد صلاحیت علمی دیگر به صورت موقت به تحصیل بازگشتند
قائم مقام سازمان سنجش آموزش کشور از صدور ۵دستور موقت جدید در روزهای اخیر برای بازگشت به تحصیل داوطلبان شبهه‌دار سال ۱۴۰۰ و قبل از آن که در هیئت بدوی و تجدیدنظر قانون رسیدگی به تخلفات آزمون‌های سراسری با رأی قطعی به عنوان مردود علمی شناخته شدند، توسط دیوان عدالت اداری خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز دکتر محمدحسین حاجیلو با اظهار شگفتی از برخی ادعا‌های مطرح شده در یکی از بخش‌های خبری، گفت: موضوع بازگشت به تحصیل این داوطلبان که صلاحیت علمی آن‌ها رد شده است، مربوط به تعداد زیادی از داوطلبان خواهد بود و فقط در روز‌های اخیر پنج دستور موقت جدید برای بازگشت به تحصیل داوطلبان شبهه‌دار که در هیئت‌های بدوی و تجدیدنظر رسیدگی به تخلفات آزمون‌های سراسری رأی قطعی مردود علمی دریافت کرده‌اند، توسط شعبه ۲۸ دیوان عدالت اداری صادر شده است.

رئیس شورای حفاظت از آزمون‌های سراسری، افزود: در پی صدور این دستورها، ابلاغ جدیدی نیز با عنوان استنکاف از اجرای دستور موقت که احتمالا منتهی به صدور مجدد رأی انفصال از خدمت رئیس سازمان سنجش می‌شود نیز به سازمان سنجش آموزش کشور رسیده که در این ابلاغیه تأکید شده است رئیس سازمان امکان معرفی نماینده جهت ارائه دفاعیات و مستندات لازم را نخواهد داشت و شخصاً باید ظرف مدت ۱۰روز در شعبه ۲۸دیوان عدالت اداری حاضر شود.

وی همچنین از طرح ده‌ها شکایت از سوی داوطلبان فاقد صلاحیت علمی در دیوان عدالت اداری خبر داد و گفت: تعدادی از داوطلبان متقلب به رغم اینکه پرونده آنان قبل از ابلاغ استفساریه ماده۱۱ قانون رسیدگی به تخلفات آزمون‌های سراسری (۲مهر ماه ۱۴۰۱) در هیئت‌های بدوی و تجدید نظر رسیدگی به تخلفات آزمون‌های سراسری مطرح و با اخذ آزمون مجدد به عنوان مردود علمی شناخته شده و رای قطعی مبنی بر ابطال قبولی آن‌ها صادر شده است و در شعب بدوی و تجدیدنظر دیوان عدالت اداری نیز محکوم شده‌اند، با تمسک به استفساریه ماده۱۱ مصوب مجلس شورای اسلامی و با استناد به ماده۷۹ قانون دیوان عدالت اداری تلاش می‌کنند به تحصیل در رشته‌های پزشکی و ... برگردند؛ زیرا بر اساس ماده۷۹ قانون دیوان عدالت اداری در صورتی‌که رئیس قوه قضائیه یا رئیس دیوان عدالت اداری رأی قطعی شعب دیوان را خلاف بین شرع یا قانون تشخیص دهند، رئیس دیوان فقط برای یک بار با ذکر دلیل پرونده را برای رسیدگی ماهوی و صدور رأی به شعبه هم‌عرض ارجاع می‌کند و رأی صادرشده قطعی است و تاکنون ۷۰ نفر از داوطلبان که قبولی آن‌ها ابطال شده است، مشمول این امکان شده‌اند. اما پرونده آنان مجددا در هیئت تجدید نظر رسیدگی به تخلفات آزمون‌های سراسری مستقر در سازمان سنجش مطرح شده و این هیئت کماکان بر مردودی علمی و ابطال قبولی اصرار داشته و رای قبلی را ابرام کرده است.

دکتر حاجیلو در مورد وضعیت علمی این داوطلبان گفت: نتایج بررسی‌ها و همچنین نتایج آزمون‌های مجدد این داوطلبان برای مردم نگران‌کننده خواهد بود و در صورت ضرورت در روز‌های آینده بخشی از آن‌ها منتشر می‌شود، ولی فقط برای نمونه در مورد یکی از داوطلبانی که دستور موقت برای آن‌ها صادر شده است، در درس ریاضی نمره وی در آزمون سراسری ۱۴۰۰، ۷۷درصد بوده است که در آزمون‌های مجدد نمره منفی را کسب کرده و در سایر دروس نیز نتایج مشابه به دست آمده است.

قائم مقام سازمان سنجش آموزش کشور در پاسخ به ادعای اینکه فردی که هم‌اکنون شاکی این پرونده است، تا نیمه اول سال ۱۴۰۲ در حال تحصیل بوده است، تأکید کرد: قبولی این فرد ۱۲شهریور سال ۱۴۰۱ با رای هیئت تجدیدنظر رسیدگی به تخلفات آزمون‌های سراسری باطل و به عنوان مردود علمی شناخته شده و باطل شده و از این تاریخ دانشجو نبوده است. ضمن اینکه دستور موقت بازگشت به تحصیل نامبرده غیرقطعی اعلام شده است که این موضوع نیز صحت ندارد و دستور موقت بازگشت به تحصیل ایشان به صورت قطعی صادر شده است.

به نقل از روابط عمومی سازمان سنجش، رئیس شورای حفاظت از آزمون‌های سراسری در پایان تأکید کرد: اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور در ۸بند به صورت تفصیلی شرح موضوع رخ داده و همچنین اقدامات صورت گرفته توسط سازمان سنجش آموزش کشور را تشریح کرده است که باید مورد توجه قرار گیرد و داوطلبان در آستانه اعلام نتایج آزمون سراسری اطمینان داشته باشند سازمان سنجش آموزش کشور در صیانت از سلامت آزمون سراسری نهایت تلاش خود را به‌کار خواهد بست.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->