مشاور امنیت ملی عراق و سردار قاآنی در بغداد دیدار کردند ترامپ: قطر خیلی به آمریکا در خصوص پرونده ایران کمک کرد سردار سلامی: عبارات رئیس جمهور آمریکا تاثیری بر ملت ایران ندارد وزارت خارجه زمان نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی را اعلام کرد مجمع تشخیص با پالرمو به‌صورت مشروط موافقت کرد رهبر انقلاب: مشکل اصلی زورگویان غربی نفی تمدن باطل آن‌ها از طرف جمهوری اسلامی است امیر قطر در دیدار با ترامپ: خواهان برقراری صلح هستیم دیدار هیئت رژیم صهیونیستی با نمایندگان آمریکا در دوحه پاپ لئو: تمام تلاش خود را برای تحقق صلح جهانی به کار خواهم گرفت | معرفی واتیکان به‌عنوان میانجی درگیری‌های جهانی شهادت ۲۰ فلسطینی دیگر درپی حملات رژیم صهیونیستی | شمار کل شهدا به ۵۲ هزار و ۹۲۸ نفر رسید (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام حمایت تمام‌قد ریاض از مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۵ شرط مهم ترامپ برای عادی‌سازی روابط با سوریه فرانسه: زمان فشار ویرانگر اقتصادی بر روسیه فرا رسیده است لاوروف: روسیه به دنبال گسترش روابطش با جهان اسلام است جزئیات تازه از سفر پوتین به ایران ترامپ راهی دوحه شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعضای کابینه چهاردهم در حاشیه جلسه دولت چه گفتند؟ (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس مجلس اندونزی خواستار پایان جنگ غزه شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعتراضات گسترده مردم ژاپن به حضور وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در کشورشان + فیلم روایتی از دیدار دست‌اندرکاران کنگره شهدای امدادگر با رهبر انقلاب قالیباف: حرف‌های دیشب ترامپ نشان داد که او در توهم به‌سر می‌برد | ایران دنبال سلاح هسته‌ای نیست + فیلم رهبر کره‌شمالی بر تقویت توان نظامی کشورش بر پایه پهپادها تأکید کرد واکنش عراقچی به اظهارات شب گذشته ترامپ + فیلم توضیحات عراقچی درباره آخرین اخبار مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا + فیلم وزیر نفت: برنامه‌ای برای افزایش قیمت بنزین نداریم دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا، تثبیت مواضع و امید به توافق سخنگوی دولت خطاب به ترامپ: ای مگس عرصه سیمرغ نه جولانگه توست + فیلم ترامپ و جولانی دیدار کردند + تصاویر
سرخط خبرها

ربیعی: دولت برای تسهیل شرایط فعالیت سمن‌ها تلاش می‌کند

  • کد خبر: ۱۷۸۹۵
  • ۲۷ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۴
ربیعی: دولت برای تسهیل شرایط فعالیت سمن‌ها تلاش می‌کند
دولت همواره تلاش کرده شرایط فعالیت سازمان‌های مردم‌نهاد (سمن‌ها) را تسهیل کرده و امور اجتماعی را بیش از گذشته به نهاد‌های اجتماعی غیردولتی و مردمی واگذار کند.
به گزارش شهرآرانیوز، «علی ربیعی»، دستیار ارتباطات اجتماعی رییس‌جمهوری در دیدار جمعی از مدیران و نمایندگان سازمان‌های مردم‌نهاد فعال در حوزه خیریه و امور اجتماعی با بیان این که امروز سمن‌ها نقشی بی‌بدیل در کاهش آسیب‌های اجتماعی دارند، گفت: تجارب نوین جهانی نشان می‌دهد حل مسائل اجتماعی توسط خود جامعه و نهاد‌های اجتماعی و گروه‌های برخاسته از مردم سریع‌تر و با هزینه کمتری اتفاق می‌افتد.

دستیار ارتباطات اجتماعی رییس جمهوری با تاکید بر ضرورت هموار کردن مسیر حرکت و فعالیت‌های سمن‌ها، تصریح کرد: یکی از سیاست‌های اصلی دولت آقای روحانی، اجتماع محور کردن مسائل بوده است و دولت همواره تلاش کرده تا شرایط فعالیت سازمان‌های مردم نهاد را تسهیل کرده، دخالت دولت را کم و امور اجتماعی را بیش از گذشته به نهاد‌های اجتماعی غیردولتی و مردمی واگذار کند.

سخنگوی دولت با تاکید براینکه نیاز امروز جامعه ایرانی به همدلی و در کنار هم قرار داشتن بیش از هر زمان دیگری است، اظهارداشت: در همه جای دنیا بسیاری از امور به تشکل‌های مردمی سپرده می‌شود، زیرا دولت‌ها به تنهایی نمی‌توانند پاسخگوی مسائل مختلف اجتماعی باشند.

در این نشست نمایندگان تشکل‌های مردم نهاد فعال در امور اجتماعی نیز به طرح مسائل، مشکلات و دیدگاه‌های خود پرداختند و از دستیار ارتباطات اجتماعی رئیس جمهوری خواستند تا رویه‌ها و فرایند‌های دولتی به گونه‌ای سامان‌دهی شود که مانع از حرکت رو به جلو سمن‌ها (سازمان‌های مردم نهاد) نشود.
 نمایندگان سمن‌ها همچنین از دخالت‌های سایر دستگاه‌های خارج از دولت به بهانه‌های مختلف در امور تشکل‌های مردم نهاد گلایه کرده و خواستار ایجاد یک وحدت رویه در خصوص باید‌ها و نباید‌ها خصوصا در تعیین خطوط قرمز شدند که بعضا هر دستگاهی برای خود تعریف و معیار جداگانه‌ای از آن دارد که عملا فعالیت‌های این سازمان‌ها را کند و یا حتی مختل می‌کند.

نبود بانک اطلاعاتی دقیق از تعداد، نوع فعالیت و ظرفیت‌های سازمان‌های مردم نهاد،   گستردگی دستگاه‌های اعطا کننده مجوز فعالیت به سمن ها، اعمال نظر‌های شخصی در حوزه سمن‌ها از سوی دستگاه‌های مختلف دولتی و غیر دولتی، نبود آگاهی و اطلاعات کافی برای مواجهه با سمن‌ها توسط مدیران میانی از دیگر مسائلی بود که در دیدار دستیار ارتباطات اجتماعی رئیس جمهوری مطرح شد.
 
منبع: ایرنا


 

 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->