گلکسی S25 اولترا در تست مقاومت چگونه عمل می‌کند؟ + فیلم رفع اختلال ارتباط مشترکین همراه اول در برخی نقاط شرق کشور (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) هک کاربران واتس‌اپ تأیید شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) نگاهی به دستاوردهای تعاونی دانش‌بنیان انگاره فیزیک توس | دانش ایرانی؛ از زمین تا آسمان برنامه لیزر‌های فضایی ترامپ برای نابودی سلاح‌های هسته‌ای چیست؟ اعتراف ایلان ماسک به کاستی خودروهای تسلا در رانندگی تمام‌خودکار تأییدیه سازمان غذا و داروی آمریکا برای مُسکنی جدید فورزا هورایزن ۵ چه زمانی برای پلی استیشن ۵ منتشر می‌شود؟ خرید جدیدترین گوشی اپل، آیفون 16 از فروشگاه اسنپ یک شرکت انگلیسی اولین تماس تصویری ماهواره‌ای جهان را برقرار کرد تا چندماه دیگر سرویس روبوتاکسی تسلا در آستین تگزاس راه‌اندازی می‌شود دانش بنیان‌ها شهربازی هوشمند می‌سازند پژمان‌فر: بسته حمایتی جدید مجلس برای دانش‌بنیان‌ها در راه است چرا زن‌ها کمتر از مردان از هوش مصنوعی ChatGP استفاده می‌کنند؟ چه چیزی ناگهان هوش مصنوعی چینی «دیپ‌سیک» را محبوب کرد؟ OpenAI: هوش مصنوعی چینی DeepSeek از مدل‌های رقبایش کپی کرده است واکنش مدیرعامل OpenAI به هوش مصنوعی چینی DeepSeek محدودیت ترافیکی در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع) | ترافیک پرحجم در میدان انقلاب اسلامی و کوشش مشهد (۹ بهمن ۱۴۰۳) وزارت ارتباطات از وقوع اختلال در شبکه اینترنت کشور خبر داد (۸ بهمن۱۴۰۳) بسته‌های هدیه ایرانسل به مناسبت عید مبعث + روش فعالسازی
سرخط خبرها

پرتاب سیگنوس با ۳۴۰۰ کیلوگرم بار به ایستگاه بین‌المللی فضایی

  • کد خبر: ۱۷۸۹۹
  • ۲۷ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۹
پرتاب سیگنوس با ۳۴۰۰ کیلوگرم بار به ایستگاه بین‌المللی فضایی
فضاپیمای باری «سیگنوس» با  ۳ هزار و ۴۰۰ کیلوگرم بار از محل تاسیسات پرواز «والوپس» واقع در ساحل شرقی ویرجینیا به ایستگاه بین‌المللی فضایی پرتاب شد.

به گزارش شهرآرانیوز، فضاپیمای سیگنوس سوار بر راکت «آنتارس» که توسط شرکت «نورتروپ گرومان» ساخته شده است، ساعت ۳:۲۱ دقیقه بعدازظهر شنبه به وقت منطقه زمانی شرقی به مقصد ایستگاه بین‌المللی فضایی پرتاب شد. فضاپیمای سیگنوس حدود ۹ دقیقه پس از پرتاب با موفقیت از راکت آنتارس جدا شد و به سمت ایستگاه بین المللی فضایی پرواز کرد. 

سیگنوس حامل ۳ هزار و ۴۰۰ کیلوگرم محموله از جمله تجهیزاتی برای آزمایش کشت بافت و فاژ درمانی (درمان عفونت ها) است. از جمله تجهیزات دیگری که این فضاپیما حامل آن است، می‌توان به یک دستگاه میکروسکوپ الکترونی روبشی جدید اشاره کرد که می‌تواند در لحظه تصویربرداری در محل و انجام اندازه گیری‌ها در مقیاس میکرو و نانو را در ایستگاه بین‌المللی فضایی فعال کند.

محققان سازمان فضایی آمریکا (ناسا) می‌گویند از آنجایی که نمونه‌های ذرات کوچک را نمی‌توان به زمین منتقل کرد، توانایی شناسایی ذرات کوچک برای خدمه پرواز و اکتشافات در اعماق فضا در ورای مدار پایین زمین (LEO) ضروری است. 

فضاپیمای باری سیگنوس علاوه بر تجهیزات آزمایشگاهی، همچنین حامل میوه و سبزیجات تازه برای خدمه ایستگاه بین‌المللی فضایی است. سیگنوس روز سه شنبه در ایستگاه بین‌المللی فضایی پهلو می‌گیرد و تا سه ماه در این ایستگاه باقی می‌ماند و بعد با حدود ۳ هزار و ۷۲۰ کیلوگرم زباله به زمین باز می‌گردد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->