امّاواگر‌های مصرف آهن در زنان اشتغال و معیشت؛ دو چالش دختران مجرد دهه‌های ۵۰ و ۶۰ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (چهارشنبه، ۶ تیر ۱۴۰۳) | کاهش دمای روزانه در سطح استان از جمعه هزینه داروی بیماران خاص کمتر از ۱۰ درصد قیمت واقعی است سخنگوی قوه‌قضائیه: تضمین سلامت انتخابات از سوی مجریان باید به‌خوبی صورت گیرد | آخرین وضعیت پرونده فساد در فوتبال شناسایی ۱۲۲ مورد مثبت تب دنگی از ابتدای سال در کشور | تب دنگی در چهار استان شیوع دارد معجزه آناناس برای کاهش وزن و لاغری این خوراکی محبوب کبد کودکان را تهدید می‌کند قول وزیر کار به بازنشستگان تأمین‌اجتماعی: علی‌الحساب حقوق بازنشستگان را به‌محض تأمین منابع، پرداخت می‌کنیم + ویدئو بهترین زمان شام خوردن | برای جلوگیری از افزایش وزن در این زمان شام بخورید دلایلی که شما را به خوردن برخی مواد غذایی معتاد می‌کند + راه حل‌های ترک اعتیاد مصرف غذا‌های مضر پرداخت بدهی ۱۷۹ زندانی جرایم غیر عمد در سه ماه گذشته آمار ازدواج در خراسان‌رضوی، بیش از دوبرابر آمار طلاق است | حدنگاری ۹۲ درصد از اراضی کشاورزی استان و صدور سند مالکیت برای آن‌ها + فیلم محور فیروزکوه مسدود است نتایج نهایی آزمون استعدادهای درخشان هفته اول مرداد اعلام می‌شود | انتشار کلید سوالات تا ۹ تیر توضیحات وزیر کار درباره واریزی به حساب بازنشستگان کشوری و تأمین‌اجتماعی مدیر عملیات حج تمتع آمار بازگشت حجاج ایرانی را تشریح کرد (۶ تیرماه ۱۴۰۳) اعزام ۸۰۰ دانش‌آموز مددجو از سراسر کشور به مشهد در راستای آمادگی برای آزمون سمپاد زنگ خطر انقراض ۸۶ گونه جانوری در ایران
سرخط خبرها

فرزند من تیزهوش نیست!

  • کد خبر: ۱۷۹۰۱
  • ۲۷ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۸
فرزند من تیزهوش نیست!
بهترین مهدکودک را انتخاب می‌کنیم، در کلاس‌های چرتکه و هرکلاس دیگری که دارند ثبت‌نام‌شان می‌کنیم، به مدرسه‌ای می‌فرستیم که در کلاس‌های ابتدایی دورس راهنمایی را درس می‌دهند و کلاس‌های تقویتی دارند، در آزمون استعدادهای درخشان اسم می‌نویسیم تا دانش‌آموز آن مدارس باشد و... همه کار می‌کنیم که بگوییم فرزندمان تیزهوش است و مدرسه عادی برایش بی‌فایده.
به این آمار توجه کنید: حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد آدم‌های نرمال یک جامعه از لحاظ هوشی در سطح متوسط و بالاتر از متوسط قراردارند. حدود ۱۰ درصد جزء باهوش‌ها قرار می‌گیرند و تقریباً ۳  یا ۴ درصد هم جزء تیزهوشان و نوابغ شناخته می‌شوند. تب استعدادیابی اشتباه فرزندان چندسالی است که در بین والدین همه‌گیرشده و عجیب آنجاست که تعداد دانش‌آموزان تیزهوش محصل در مدارس با آمار واقعی «تیزهوش بودن» در جامعه و جهان همخوانی ندارد.
این روز‌ها والدین دیگر به دنبال مدرسه «خوب» نیستند بلکه همه تلاش خود را می‌کنند تا فرزندشان را در مدرسه تیزهوشان ثبت‌نام کنند و این ثبت‌نام به معنی تضمین آینده و قبولی در رشته پزشکی کنکور یا حضور در دانشگاه‌های صنعتی شریف و امیرکبیر و شبیه آن‌هاست.
تصور آینده بهتر همه آن چیزی است که برایش تلاش می‌کنیم درحالی که معلوم نیست دقیقا چه آینده‌ایی در انتظار این سبک تحصیل است. اینکه دانش‌آموزی با هوش متوسط را به مدرسه‌ایی بفرستید که شاگردان نخبه در آن تحصیل می‌کنند، فشردگی دروس بسیار بالاست و همه فقط و فقط به خواندن فکر می‌کنند، آیا برای فرزند شما جذابیت دارد؟
شاید لازم است پیش از ثبت‌نام مدارس سمپاد که این روز‌ها آغازشده و والدین را نگران جانماندن از این کارزار کرده‌است چند پرسش را با خودتکرار کنید: اگر قرار باشد فرزندم آزمون هوش بدهد آیا جزء تیزهوشان است؟ آیا بدون حضور در این مدارس امکان خوب درس خواندن برایش وجودندارد؟ اگر وارد چنین جمعی شود تا چه اندازه می‌تواند به این شرایط ادامه بدهد؟ ایا همه می‌توانند در رشته‌های اول کنکور پذیرفته‌شوند؟
بپذیرید که فرزند شما  تیزهوش نیست و هنگامی که متوجه تفاوت بین خود و دیگر همکلاسی‌هایش می‌شود، مدام بارسنگین برچسب تیزهوش بودن را باخود می‌کشد و درعین حال ضعف خود را می‌بیند و خیلی طولی نمی‌کشد که این فشار‌ها عزت‌نفس او را از بین تخریب خواهدکرد.
همه این‌ها را بگذارید کنار اینکه باید بدون هیچ زمان اختصاصی درس‌بخواند تا خودش به را دیگران برساند و از طرف دیگر فرصتی برای بروز استعداد‌ها و مهارت‌های دیگرش نخواهدداشت. بگذارید آن‌ها که تیزهوش واقعی هستند، به این مدارس پابگذارند و نگرانی‌های خود از آینده فرزندتان را با تقویت مهارت‌های دیگرش برطرف کنید.
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->