قتل پیرمرد میلیاردر تهرانی با اجیرکردن پیک‌موتوری تصادف اتوبوس با ۹ خودرو در کرمان | راننده مشکل روحی روانی داشت (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) گرد و خاک در جاده‌های خراسان رضوی دید رانندگان را کاهش داد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) کاهش دمای هوا در نیمه شمالی کشور تا پایان هفته جاری تصادف شدید دو خودرو در جاده کلات - مشهد ۸ مصدوم برجای گذاشت (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدارس ۵ شهرستان در سیستان و بلوچستان، فردا (سه‌شنبه، ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) غیرحضوری شد پشت پرده انفجار بندر شهید رجایی؛ قصور در نگهداری مواد خطرناک تصادف در جاده قدیم قم _ کاشان ۶ کشته و مصدوم برجای گذاشت (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصویب درجه‌بندی و حفاظت از غار‌های ارزشمند خراسان رضوی در کارگروه ملی غارشناسی شمار جان‌باختگان حادثه بندرعباس به ۶۵ تن رسید + فیلم کشف ۷۷ کیلوگرم حشیش از خودرو سواری در مشهد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) امکان پرداخت خسارات طوفان به شهروندان تهرانی از طریق محاکم قضایی+ویدئو استرداد روزانه هزار و ۸۰۰ تبعه غیرمجاز افغانستانی از دوغارون به کشورشان پرداخت بیش از ۲.۵ همت مستمری به مددجویان خراسان رضوی | حدود ۶۷ هزار نفر، مشمول دریافت کمک‌های خاص هستند یادی از «ناصر دیوان کازرونی» نماد مقاومت ایران در جنگ جهانی اول | او ارتشی یک نفره بود علیه استعمار قطره قطره خون‌هایی که دریای عشق شدند فعالیت حدود ۳ هزار عطاری در مشهد | کمتر از ۱۵۰۰ عطاری، مجوز فعالیت قانونی دارند راز عجیب پیداشدن اسکلت مرد روی تخت خانه متروکه در مشهد + عکس هشدار خود مراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) وقتی «گریه واجب» می‌شویم! هرآنچه باید درباره روش های مصرف، نگهداری و پخت برنج بدانید | راه و رسم پلوخوری اماواگر‌های بیمه فرزند پسر بالای ۱۸ سال آغاز مرحله منطقه‌ای سیزدهمین دوره مسابقات مناظره دانشجویان در مشهد دفع انگل با این میوه خوشمزه! شاخص BMI | معیار دقیق سلامت یا گمراه‌کننده برای ورزشکاران؟ جست‌وجوی اسامی مصدومان انفجار بندرعباس به تفکیک مراکز درمانی با هوش مصنوعی مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی: سالانه ۸۰۰ نفر بر اثر سوانح کار در کشور جان خود را از دست می‌دهند دیار امام‌رضا(ع)، همدرد بندرعباس | آمادگی خراسان رضوی برای خدمت‌رسانی به حادثه‌دیدگان بندر شهید رجایی صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش‌های رگباری (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

فرزند من تیزهوش نیست!

  • کد خبر: ۱۷۹۰۱
  • ۲۷ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۸
فرزند من تیزهوش نیست!
بهترین مهدکودک را انتخاب می‌کنیم، در کلاس‌های چرتکه و هرکلاس دیگری که دارند ثبت‌نام‌شان می‌کنیم، به مدرسه‌ای می‌فرستیم که در کلاس‌های ابتدایی دورس راهنمایی را درس می‌دهند و کلاس‌های تقویتی دارند، در آزمون استعدادهای درخشان اسم می‌نویسیم تا دانش‌آموز آن مدارس باشد و... همه کار می‌کنیم که بگوییم فرزندمان تیزهوش است و مدرسه عادی برایش بی‌فایده.
به این آمار توجه کنید: حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد آدم‌های نرمال یک جامعه از لحاظ هوشی در سطح متوسط و بالاتر از متوسط قراردارند. حدود ۱۰ درصد جزء باهوش‌ها قرار می‌گیرند و تقریباً ۳  یا ۴ درصد هم جزء تیزهوشان و نوابغ شناخته می‌شوند. تب استعدادیابی اشتباه فرزندان چندسالی است که در بین والدین همه‌گیرشده و عجیب آنجاست که تعداد دانش‌آموزان تیزهوش محصل در مدارس با آمار واقعی «تیزهوش بودن» در جامعه و جهان همخوانی ندارد.
این روز‌ها والدین دیگر به دنبال مدرسه «خوب» نیستند بلکه همه تلاش خود را می‌کنند تا فرزندشان را در مدرسه تیزهوشان ثبت‌نام کنند و این ثبت‌نام به معنی تضمین آینده و قبولی در رشته پزشکی کنکور یا حضور در دانشگاه‌های صنعتی شریف و امیرکبیر و شبیه آن‌هاست.
تصور آینده بهتر همه آن چیزی است که برایش تلاش می‌کنیم درحالی که معلوم نیست دقیقا چه آینده‌ایی در انتظار این سبک تحصیل است. اینکه دانش‌آموزی با هوش متوسط را به مدرسه‌ایی بفرستید که شاگردان نخبه در آن تحصیل می‌کنند، فشردگی دروس بسیار بالاست و همه فقط و فقط به خواندن فکر می‌کنند، آیا برای فرزند شما جذابیت دارد؟
شاید لازم است پیش از ثبت‌نام مدارس سمپاد که این روز‌ها آغازشده و والدین را نگران جانماندن از این کارزار کرده‌است چند پرسش را با خودتکرار کنید: اگر قرار باشد فرزندم آزمون هوش بدهد آیا جزء تیزهوشان است؟ آیا بدون حضور در این مدارس امکان خوب درس خواندن برایش وجودندارد؟ اگر وارد چنین جمعی شود تا چه اندازه می‌تواند به این شرایط ادامه بدهد؟ ایا همه می‌توانند در رشته‌های اول کنکور پذیرفته‌شوند؟
بپذیرید که فرزند شما  تیزهوش نیست و هنگامی که متوجه تفاوت بین خود و دیگر همکلاسی‌هایش می‌شود، مدام بارسنگین برچسب تیزهوش بودن را باخود می‌کشد و درعین حال ضعف خود را می‌بیند و خیلی طولی نمی‌کشد که این فشار‌ها عزت‌نفس او را از بین تخریب خواهدکرد.
همه این‌ها را بگذارید کنار اینکه باید بدون هیچ زمان اختصاصی درس‌بخواند تا خودش به را دیگران برساند و از طرف دیگر فرصتی برای بروز استعداد‌ها و مهارت‌های دیگرش نخواهدداشت. بگذارید آن‌ها که تیزهوش واقعی هستند، به این مدارس پابگذارند و نگرانی‌های خود از آینده فرزندتان را با تقویت مهارت‌های دیگرش برطرف کنید.
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->