تصادف در جاده مشهد- تربت حیدریه ۶ مصدوم برجای گذاشت (جمعه ۱۸ آبان ۱۴۰۳) مرگ فجیع جوان ۲۳ ساله بر اثر متلاشی‌شدن خودرو ۲۰۷ (۱۸ آبان ۱۴۰۳) آتش‌سوزی منزل مسکونی در خیابان مشکینی مشهد (۱۸ آبان ۱۴۰۳) تلاش مجلس برای ارتقای معیشت بازنشستگان و تامین امنیت شغلی کارگران فرمول دقیق متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چگونه محاسبه می‌شود؟ آتش‌سوزی یک واحد تجاری در خیابان شریعتی مشهد تصادف دو دستگاه پراید در سبزوار چهار مصدوم بر جای گذاشت (۱۸ آبان ۱۴۰۳) ماندگاری توده هوای سرد در خراسان‌رضوی اسامی جدید محصولات بهداشتی غیرمجاز اعلام شد + عکس جان باختن راننده جوان در سانحه رانندگی بلوار توس مشهد (۱۸ آبان ۱۴۰۳) کشف بیش از ۳۷ کیلوگرم مواد افیونی در شهرک سیدی مشهد (۱۸ آبان ۱۴۰۳) انفجار گاز در حسینیه ارشاد همدان (۱۸ آبان ۱۴۰۳) تصادف در صالح آباد خراسان رضوی پنج مصدوم برجای گذاشت حریق یک کارخانه در شهرک علم و فناوری مشهد (۱۷ آبان ۱۴۰۳) نزاع دسته جمعی در کاشمر یک کشته و سه مجروح برجا گذاشت (۱۷ آبان ۱۴۰۳) اصلاحیه دفترچه راهنمای ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد و دکتری سال ۱۴۰۴ منتشر شد سالمندان را ارج بنهیم که این ره که می رویم به ترکستان است درباره وعده‌های غذایی متعادل و باکیفیت | تغذیه سالم، انسان سالم و زمین سالم داروهایی که جانتان را می گیرد اهدای ۵۰ سری جهیزیه به زوج‌های دارای معلولیت در مشهد مصرف کدام مکمل‌ها به پیشگیری از سرطان کمک می‌کند؟ آزمون وکالت ۱۴۰۳ با استقبال بی‌نظیر ۸۷ هزار داوطلب برگزار شد شال‌پیچ‌های زورگیر در دام پلیس مشهد راز قتل مرد گمشده در رامسر | مقتول را کشتند و در بشکه آتش زدند ۵ روایت از  پرستارانی که  روز‌های سخت را صبورانه تحمل می‌کنند | سفیران مهر و ایثار پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۳) | تداوم هوای سرد تا اوایل هفته آینده رمزگشایی از صد‌ها پرونده سرقت با یک موتور سیکلت خبر خوب وزیر علوم برای داوطلبان کنکور سراسری (۱۷ آبان ۱۴۰۳) والدین دختر رزمی‌کار که در یک باشگاه غیرمجاز در مشهد به قتل رسیده بود، از خونخواهی گذشتند + عکس خراسان رضوی در انتظار جمعه بارانی | بارش‌ها تا شنبه ادامه دارد (۱۷ آبان ۱۴۰۳) رونمایی از تولید داروی ایرانی که عمر بیماران سرطانی را افزایش می‌دهد
سرخط خبرها

فرزند من تیزهوش نیست!

  • کد خبر: ۱۷۹۰۱
  • ۲۷ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۸
فرزند من تیزهوش نیست!
بهترین مهدکودک را انتخاب می‌کنیم، در کلاس‌های چرتکه و هرکلاس دیگری که دارند ثبت‌نام‌شان می‌کنیم، به مدرسه‌ای می‌فرستیم که در کلاس‌های ابتدایی دورس راهنمایی را درس می‌دهند و کلاس‌های تقویتی دارند، در آزمون استعدادهای درخشان اسم می‌نویسیم تا دانش‌آموز آن مدارس باشد و... همه کار می‌کنیم که بگوییم فرزندمان تیزهوش است و مدرسه عادی برایش بی‌فایده.
به این آمار توجه کنید: حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد آدم‌های نرمال یک جامعه از لحاظ هوشی در سطح متوسط و بالاتر از متوسط قراردارند. حدود ۱۰ درصد جزء باهوش‌ها قرار می‌گیرند و تقریباً ۳  یا ۴ درصد هم جزء تیزهوشان و نوابغ شناخته می‌شوند. تب استعدادیابی اشتباه فرزندان چندسالی است که در بین والدین همه‌گیرشده و عجیب آنجاست که تعداد دانش‌آموزان تیزهوش محصل در مدارس با آمار واقعی «تیزهوش بودن» در جامعه و جهان همخوانی ندارد.
این روز‌ها والدین دیگر به دنبال مدرسه «خوب» نیستند بلکه همه تلاش خود را می‌کنند تا فرزندشان را در مدرسه تیزهوشان ثبت‌نام کنند و این ثبت‌نام به معنی تضمین آینده و قبولی در رشته پزشکی کنکور یا حضور در دانشگاه‌های صنعتی شریف و امیرکبیر و شبیه آن‌هاست.
تصور آینده بهتر همه آن چیزی است که برایش تلاش می‌کنیم درحالی که معلوم نیست دقیقا چه آینده‌ایی در انتظار این سبک تحصیل است. اینکه دانش‌آموزی با هوش متوسط را به مدرسه‌ایی بفرستید که شاگردان نخبه در آن تحصیل می‌کنند، فشردگی دروس بسیار بالاست و همه فقط و فقط به خواندن فکر می‌کنند، آیا برای فرزند شما جذابیت دارد؟
شاید لازم است پیش از ثبت‌نام مدارس سمپاد که این روز‌ها آغازشده و والدین را نگران جانماندن از این کارزار کرده‌است چند پرسش را با خودتکرار کنید: اگر قرار باشد فرزندم آزمون هوش بدهد آیا جزء تیزهوشان است؟ آیا بدون حضور در این مدارس امکان خوب درس خواندن برایش وجودندارد؟ اگر وارد چنین جمعی شود تا چه اندازه می‌تواند به این شرایط ادامه بدهد؟ ایا همه می‌توانند در رشته‌های اول کنکور پذیرفته‌شوند؟
بپذیرید که فرزند شما  تیزهوش نیست و هنگامی که متوجه تفاوت بین خود و دیگر همکلاسی‌هایش می‌شود، مدام بارسنگین برچسب تیزهوش بودن را باخود می‌کشد و درعین حال ضعف خود را می‌بیند و خیلی طولی نمی‌کشد که این فشار‌ها عزت‌نفس او را از بین تخریب خواهدکرد.
همه این‌ها را بگذارید کنار اینکه باید بدون هیچ زمان اختصاصی درس‌بخواند تا خودش به را دیگران برساند و از طرف دیگر فرصتی برای بروز استعداد‌ها و مهارت‌های دیگرش نخواهدداشت. بگذارید آن‌ها که تیزهوش واقعی هستند، به این مدارس پابگذارند و نگرانی‌های خود از آینده فرزندتان را با تقویت مهارت‌های دیگرش برطرف کنید.
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->