افزایش تعداد جان باختگان طوفان تهران + فیلم (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) چالش نظام سلامت با بازار سیاه نوبت دهی برخی منشی پزشکان آتش زیر خاکستر بیمارستان‌‎‎های ناایمن مشهد نجات مرد جوان از چنگال آدم‌ربا‌ها پس از ۴۴ روز در فارس (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویدئو| عملیات مهار زمینی و هوایی‌ آتش در بندر شهید رجایی ادامه دارد دستگیری متهمان قتل نوجوان مشهدی در کمتر از ۴۸ ساعت (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) تازه‌ترین آمار از طوفان تهران: یک کشته و ٢۴ مصدوم (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) جست‌وجوی مصدومان حادثه بندر رجایی با استفاده از ظرفیت هوش مصنوعی روایت هولناک یک گروگانگیری در سیستان و بلوچستان | ۶ روز زندانی شدن در اسارتگاه ۲ برادر مخوف علت قطعی‌های بدون برنامه برق در مشهد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستگیری دو فرد مظنون به قتل شهید محیط‌بان کاظم مصدق (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) مصدوم‌شدن ۶ نفر در تهران بر اثر طوفان (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش تعداد فوتی‌های حادثه انفجار در بندر شهید رجایی به ۴۰ نفر باد شدید و گردوخاک رانندگی در جاده‌های خراسان رضوی را مشکل کرد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) احیای هنر‌های فراموش‌شده استان با اجرای طرح «کارگاه‌گردی» | بازدید ۱۱۵ هزار نفر از کارگاه‌های هنری در خراسان رضوی قتل نگهبان ساختمان به خاطر تعرض به پسر جوان مهار آتش سوزی در بندرشهید رجایی تا امشب (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) وقتی بیمه دبه می‌کند! باید‌ها و نباید‌های هفته منتهی به کنکور | چه‌کار کنیم که زحماتمان به باد نرود؟ ماجرای ورود نخستین پنکه برقی به ایران | دیدار شبانه ناصرالدین‌شاه و زیمنس مالزی یا تایلند؛ برای یک سفر فراموش نشدنی کدام را انتخاب کنیم؟ ویدئو | انتشار اولین تصاویر دوربین مداربسته از لحظه آغاز آتش‌سوزی در بندر شهید رجایی (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) صبح ورزش کنید، قلب بیشتر عمر می‌کند! افزایش درصد موفقیت احیای قلبی - ریوی بیماران اورژانسی در حرم امام‌رضا(ع) (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) بیش از ۱۴ تن موادغذایی غیربهداشتی در نیشابور نابود شد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) مرحله دوم توزیع گوشت گرم به نیازمندان آغاز شد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش ۴۰ درصدی تولید شیرخشک در مشهد
سرخط خبرها

فرزند من تیزهوش نیست!

  • کد خبر: ۱۷۹۰۱
  • ۲۷ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۸
فرزند من تیزهوش نیست!
بهترین مهدکودک را انتخاب می‌کنیم، در کلاس‌های چرتکه و هرکلاس دیگری که دارند ثبت‌نام‌شان می‌کنیم، به مدرسه‌ای می‌فرستیم که در کلاس‌های ابتدایی دورس راهنمایی را درس می‌دهند و کلاس‌های تقویتی دارند، در آزمون استعدادهای درخشان اسم می‌نویسیم تا دانش‌آموز آن مدارس باشد و... همه کار می‌کنیم که بگوییم فرزندمان تیزهوش است و مدرسه عادی برایش بی‌فایده.
به این آمار توجه کنید: حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد آدم‌های نرمال یک جامعه از لحاظ هوشی در سطح متوسط و بالاتر از متوسط قراردارند. حدود ۱۰ درصد جزء باهوش‌ها قرار می‌گیرند و تقریباً ۳  یا ۴ درصد هم جزء تیزهوشان و نوابغ شناخته می‌شوند. تب استعدادیابی اشتباه فرزندان چندسالی است که در بین والدین همه‌گیرشده و عجیب آنجاست که تعداد دانش‌آموزان تیزهوش محصل در مدارس با آمار واقعی «تیزهوش بودن» در جامعه و جهان همخوانی ندارد.
این روز‌ها والدین دیگر به دنبال مدرسه «خوب» نیستند بلکه همه تلاش خود را می‌کنند تا فرزندشان را در مدرسه تیزهوشان ثبت‌نام کنند و این ثبت‌نام به معنی تضمین آینده و قبولی در رشته پزشکی کنکور یا حضور در دانشگاه‌های صنعتی شریف و امیرکبیر و شبیه آن‌هاست.
تصور آینده بهتر همه آن چیزی است که برایش تلاش می‌کنیم درحالی که معلوم نیست دقیقا چه آینده‌ایی در انتظار این سبک تحصیل است. اینکه دانش‌آموزی با هوش متوسط را به مدرسه‌ایی بفرستید که شاگردان نخبه در آن تحصیل می‌کنند، فشردگی دروس بسیار بالاست و همه فقط و فقط به خواندن فکر می‌کنند، آیا برای فرزند شما جذابیت دارد؟
شاید لازم است پیش از ثبت‌نام مدارس سمپاد که این روز‌ها آغازشده و والدین را نگران جانماندن از این کارزار کرده‌است چند پرسش را با خودتکرار کنید: اگر قرار باشد فرزندم آزمون هوش بدهد آیا جزء تیزهوشان است؟ آیا بدون حضور در این مدارس امکان خوب درس خواندن برایش وجودندارد؟ اگر وارد چنین جمعی شود تا چه اندازه می‌تواند به این شرایط ادامه بدهد؟ ایا همه می‌توانند در رشته‌های اول کنکور پذیرفته‌شوند؟
بپذیرید که فرزند شما  تیزهوش نیست و هنگامی که متوجه تفاوت بین خود و دیگر همکلاسی‌هایش می‌شود، مدام بارسنگین برچسب تیزهوش بودن را باخود می‌کشد و درعین حال ضعف خود را می‌بیند و خیلی طولی نمی‌کشد که این فشار‌ها عزت‌نفس او را از بین تخریب خواهدکرد.
همه این‌ها را بگذارید کنار اینکه باید بدون هیچ زمان اختصاصی درس‌بخواند تا خودش به را دیگران برساند و از طرف دیگر فرصتی برای بروز استعداد‌ها و مهارت‌های دیگرش نخواهدداشت. بگذارید آن‌ها که تیزهوش واقعی هستند، به این مدارس پابگذارند و نگرانی‌های خود از آینده فرزندتان را با تقویت مهارت‌های دیگرش برطرف کنید.
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->