هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر نابینایی ۹ نفر در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه| سه نفر از کادر درمان تعلیق شدند نشست «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» در مشهد برگزار شد حجاب یک مسئله تمدنی و وجه تمایز ما با دنیای غرب است روماتیسم مفصلی ریسک بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد معاون دادستان مرکز خراسان رضوی: بیش از ۵۰ درصد طلاق‌ها ناشی از بی‌حجابی و بی‌بندوباری است ۱۵۰ دستگاه تلفن همراه سرقتی در مشهد کشف شد (۲ دی ۱۴۰۳) حق حبس در نکاح چیست و چه آثاری دارد؟ اصول رانندگی در زمان یخبندان و لغزندگی جاده | لغزندگی و رانندگی سقوط مرگبار بالگرد آمبولانس در ترکیه + فیلم عذرخواهی رئیس سازمان نظام پزشکی درخصوص حادثه نابیناشدن ۹ نفر در بیمارستانی در تهران تعداد پشت‌نوبتی‌های جهیزیه به صفر خواهد رسید مدارس کردستان فردا (۳ دی ۱۴۰۳) حضوری است آسیب‌دیدگان اجتماعی بیمه سلامت می‌شوند سالمندشدن جمعیت چه مشکلاتی به دنبال دارد؟ آیا خیار‌های توخالی برای خوردن بی‌خطر هستند؟ کمبود مدرسه در خیابان شهید آرمون مشهد و اطراف آن همچنان پابرجاست | روزنه‌های امید برای حل مشکل کمبود مدرسه هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی برای مشهد و ۸ کلانشهر دیگر (۲ دی ۱۴۰۳) چگونه از کلاهبرداری‌ در خرید و فروش طلای آنلاین جلوگیری کنیم؟ رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی: مشکلات و تنگنا‌های موجود باید با کار جهادی و تلاش مضاعف رفع شود انجام ۷ هزار تست HIV و شناسایی هفت مورد جدید در مشهد ۵۲ درصد سالمندان را زنان تشکیل می‌دهند توجه وزارت ورزش به قاچاق مکمل‌ هشدار پلیس فتا درخصوص برخورد با سازندگان ویدئو‌های چالشی اینستاگرامی ۳۸ درصد فرهنگیان نیازمند مسکن هستند نزاع مرگبار در دورهمی خانوادگی + عکس وزیر آموزش و پرورش: امتحانات نهایی به هیچ وجه تعطیل نخواهد شد  ۹۶ درصد افراد در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال باسواد هستند
سرخط خبرها

این علائم نشان دهنده غلیظ شدن خون است

  • کد خبر: ۱۷۹۲۳۱
  • ۲۳ مرداد ۱۴۰۲ - ۲۱:۲۱
این علائم نشان دهنده غلیظ شدن خون است
غلظت خون بر اثر افزایش گلبول قرمز ایجاد و وجود سلول‌های اضافه باعث غلظت مایع خون می‌شود که بدن را مستعد خطرات زیادی از جمله لخته شدن خون می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، غلظت خون یکی از مشکلات کم و بیش شایع در سلامتی ماست. بیماری که می‌توان تا حدی از ابتلا به آن پیشگیری کرد و در صورت ابتلا هم زیرنظر پزشک، با تغییراتی در سبک زندگی و به‌خصوص تغذیه به مدیریت آن پرداخت. غلظت خون بر اثر افزایش گلبول قرمز ایجاد و وجود سلول‌های اضافه باعث غلظت مایع خون می‌شود که بدن را مستعد خطرات زیادی از جمله لخته شدن خون می‌کند. این چالش برای سلامت ما، زمینه‌ها و دلایل مختلفی دارد که بخش زیادی از درمانش هم مبتنی بر همان دلیل اولیه، می‌تواند متفاوت باشد.

نوع اول غلظت خون یک بیماری تا حدی نادر است که رشد آهسته‌ای هم دارد، اما در غلظت خون ثانویه، انسداد خواب، انواع تومور، بیماری‌های قلبی و ریوی، زندگی در ارتفاعات و همین‌طور تغذیه می‌تواند زمینه‌ساز بیماری باشد. به‌طور معمول افراد مبتلا به غلظت خون از ابتلا به آن اطلاعی ندارند و همین موضوع می‌تواند خطر این بیماری را بیشتر کند. علایمی که می‌تواند به شما بگوید غلظت خون دارید و باید سریع‌تر با پزشک مشورت کنید شامل سردرد، سرگیجه، تعریق، خارش پوست، تاری دید، زنگ زدن گوش، سوزش پا، خون‌ریزی بینی و لثه و تغییر رنگ پوست کف دست است.

غلظت خون چه عوارضی دارد؟

غلظت خون را باید خیلی جدی گرفت؛ چون در صورت پیگیری نکردن و طی نشدن مراحل درمانی، می‌تواند عوارض زیادی داشته باشد از جمله بزرگ شدن طحال، لخته شدن خون، آنژین (درد قفسه سینه)، سکته، زخم معده، بیماری‌های قلبی، نقرس و دیگر اختلالات خونی مانند میلوفیبروز یا لوسمی؛ بنابراین با دیدن نشانه‌ها بهترین کار این است که با یک دکتر متخصص مشورت کنید. دکتر هم با آزمایش خون، بیوپسی از مغز استخوان و روش‌های دیگر سعی می‌کند تشخیص دهد که مبتلا به غلظت خون هستید یا نه تا بتواند مسیر درمانی احتمالی را مشخص کند. با این‌حال با رعایت نکاتی در تغذیه می‌توان بخش کمی از نگرانی‌ها درباره غلظت خون و احتمال ابتلا به آن را کاهش داد. ذکر این نکته لازم است که در صورت ابتلا، نکات تغذیه‌ای جای درمان زیرنظر پزشک را نمی‌گیرند.

برای درمان غلظت خون چی بخوریم؟

موادغذایی حاوی کلسیم مثل لبنیات، بروکلی و موز، مصرف زیاد آب، مصرف پروتئین‌های بدون چربی و میوه و سبزیجات، در کنار آجیل و مغزیجات، همین‌طور عرقیجاتی مثل گزنه، کاسنی، زیره و نعناع می‌تواند برای غلظت خون مفید باشد. همین‌طور مصرف حبوبات، توت، غذا‌های چرب، قند اضافه مثل قند موجود در نوشیدنی‌های گازدار و انرژی‌زا و مهم‌تر از همه غذا‌های فراوری شده برای غلظت خون مضر هستند.

اگر بخواهیم به‌شکل مصداقی‌تر نام ببریم، گیاهان مفید برای غلظت خون شامل دارچین، شوید، سیر، ریشه شیرین‌بیان، زنجبیل، چای کوهی، چای سبز، عناب، زیره، سیاهدانه، چای ترش و… هستند و از جمله میوه‌ها و سبزیجات مفید برای درمان غلظت خون هم می‌توان به گیلاس، آلبالو، لیمو ترش، موز، جعفری، پیازخام سفید، آلو، انار، انگور، تمبرهندی، خیار، خرما، چغندر، زیتون، هندوانه، کلم، غوره، شنبلیله، ریواس، زالزالک، زرشک، زغال اخته، هویج، سیب، کرفس، هلو، نعناع، مرزه و شلیل اشاره کرد.

به‌یاد داشته باشید غلظت خون، به عنوان یک بیماری مزمن بدون درمان شناخته شده است، اما پیگیری روش‌های درمانی موجود و رعایت نکات تغذیه‌ای ضروری هستند، چون می‌توانند به مدیریت عارضه و کاهش علایم آن کمک کنند. در نهایت توصیه می‌شود هر فردی که علایم یا سابقه خانوادگی غلظت خون دارد، حتما برای بررسی به پزشک متخصص مراجعه کند.

منبع: بهداشت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->