به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام مهدی متقیفر اظهار کرد: با ابلاغ «قانون جوانی جمعیت»، ۲۳ دستگاه مکلف به انجام اقداماتی شدند که البته یکسری از مواد این قانون به صورت عمومی و یک سری هم به صورت اختصاصی است.
وی افزود: مواد اختصاصی که به وزارت ورزش و جوانان ابلاغ شده در سه ماده است. ماده ۳۱ قانون جوانی جمعیت درمورد بحث حمایت از گروههای مردمی و فعال در حوزه ازدواج و خانواده و جمعیت است. ماده قانونی دیگر در مورد صدور مجوز مراکز همسان گزینی است که صدور مجوز این مراکز از سال ۱۴۰۰ آغاز شده و تا به این لحظه ۱۰۰ مجوز در سراسر کشور برای این مراکز صادر شده و ماده بعدی هم اختصاص ۵ درصد از بودجه وزارت ورزش و جوانان به پژوهشهای ازدواج خانواده و جمعیت است.
مدیرکل دفتر برنامهریزی و توسعه اجتماعی جوانان وزارت ورزش و جوانان گفت: این مواد قانونی درصورتی نتیجه بخش و اثربخش خواهند بود که در کنار هم اجرا شوند و در کنار کار فرهنگی که یکی از مهمترین مقولههای فرزندآوری و جمعیت است، تعریف سیاستهای تشویقی نیز میتواند مکمل این فضای فرهنگی باشد و امیدواریم دستگاههای دیگر نیز نسبت به اجرای قانون جوانی جمعیت اهتمام بورزند.
حجت الاسلام متقی فر تصریح کرد: ورزش به دلیل داشتن حواشی بیشتر و مواد خبری که تولید میکند معمولاً چالشهای زیادی دارد مانند مشکل بودجه که در سالهای گذشته پررنگتر بود، اما خوشبختانه با توجه و عنایت رئیس جمهور در دو سال اخیر به شورای عالی جوانان و معاونت جوانان، مشکلات کمتر شده است.
این مقام مسئول از احیای دبیرخانه شورای عالی جوانان با کمک رئیس جمهور به عنوان یک دستاورد یاد کرد و گفت: با حکم رئیس جمهور، معاون امور جوانان، دبیر شورای عالی جوانان شد و این خودش یک موفقیت است چراکه هویت مستقلی نسبت به امور جوانان بخشید.
مدیرکل دفتر برنامه ریزی و توسعه اجتماعی جوانان وزارت ورزش و جوانان اظهار کرد: تمام تلاش ما در راستای حل مسائل جوانان است و همه این تصمیمات و اقدامات هم در ایفای تعهدات و اختیارات و پیگیریهای ما اثرگذار هستند.
حجت الاسلام متقی فر در رادیو عنوان کرد: پیشنهاد استقلال معاونت جوانان نیز در برنامه هفتم کشور مطرح شده و امیدواریم در کمیسیون تلفیق مجلس اتفاقات مثبتی رخ دهد.
منبع: ایسنا