فشارخون علت نیمی از بیماری‌های قلبی‌عروقی و عامل مهمی در مرگ‌های زودرس است نشت مواد شیمیایی به یک رودخانه در برزیل موجب آلوده شدن ماهی‌ها و پرندگان شد هدف‌گذاری جذب ۱۵ میلیون گردشگر خارجی در کشور طرح پلیس نامحسوس محیط‌زیستی در دستورکار قرار گرفت کشف زمین‌خواری ۵۰ میلیاردی در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) بیشترین آمار طرح مردمی کاشت نهال مربوط به زاگرس است شناسایی ۱۴۱ مورد ابتلا به سرخک در کشور | چه‌افرادی در خطرند؟ پوشش ۹۹.۵ درصدی برنامه کشوری غربالگری کم‌کاری تیروئید نوزادان تأثیر مثبت نمرات پایه یازدهم در کنکور ۱۴۰۴ تداوم بحران آب در مشهد و خراسان رضوی | زمین تشنه‌تر از همیشه + میزان بارش تا اردیبهشت ۱۴۰۴ توله بازمانده «هلیا» شناسایی شد چطور اضطراب کنکور و امتحانات نهایی را کنترل کنیم؟ | وظیفه خانواده و مسئولان مدرسه چیست؟ آخرین جزئیات درباره جزایر حرارتی تهران | این جزایر چه تأثیری بر محیط زیست دارند؟ پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی به بازنشستگان تأمین اجتماعی | کدام بازنشستگان در اولویت دریافت وام هستند؟ ظرفیت پیوند مغز استخوان کودکان در مشهد جوابگوی نیاز شهر نیست  بیمه‌های تکمیلی از بیماران چشمی حمایت کافی ندارند ۲۱ مصدوم و یک فوتی بر اثر وزش شدید باد و اصابت صاعقه در کشور (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) رژیم لاغری طولانی‌مدت می‌تواند موجب کاهش شانس باروری شود اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) درگیری‌ها و شرارت‌های خیابانی در کشور کاهش یافت آخرین جزئیات برگزاری امتحانات نهایی از فردا (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) آخرین آمار از ورود زائران ایرانی به عربستان (۲۷ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴) درباره سهم ما از پویش‌هایی که به غذای مراسم ترحیم نه‌ می‌گویند | نه به  ضیافت سوگ دستگیری شرور بدنام بولوار بهمن مشهد در نیمه شب گم‌شدن سارق در صحنه سرقت حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی علیه یک خودرو در لبنان (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۴۳۶ قاچاقچی میراث فرهنگی در سال ۱۴۰۳ دستگیر شدند رئیس پلیس فتا فراجا: به تبلیغات عمل تغییر رنگ چشم و آمپول‌های لاغری ورود می‌کنیم چند روش طبیعی برای از بین بردن چین و چروک صورت هشدار درباره فروش دارو‌های کودکان در فروشگاه‌های سیسمونی
سرخط خبرها

آب و هوای مرز‌های غربی کشور و عتبات عالیات چگونه است؟ (۲۶ مرداد ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۷۹۶۶۲
  • ۲۶ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۱
آب و هوای مرز‌های غربی کشور و عتبات عالیات چگونه است؟ (۲۶ مرداد ۱۴۰۲)
رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا آخرین وضعیت جوی مرز‌های غربی کشور و عتبات عالیات را تشریح کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، صادق ضیائیان درباره وضعیت جوی مرز‌های غربی کشور و عتبات عالیات، توضیح داد: آسمان مهران فردا (۲۷ مرداد) با وزش باد و پس فردا (۲۸ مرداد) بعد از ظهر قسمتی ابری و بعضی ساعات وزش باد و گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود. فردا دمای هوا با بیشترین و کمترین دمای ۴۷ و ۳۳ سانتیگراد و پس فردا ۴۷ و ۳۲ سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا تاکید کرد: وضعیت جوی چذابه نیز فردا (۲۷ مرداد) صاف و گاهی وزش باد با حداقل و حداکثر دمای ۲۹ و۴۷ درجه سانتیگراد و روز شنبه (۲۸ مرداد) صاف تا قسمتی ابری و گاهی وزش باد و گرد و خاک با حداقل دمای ۳۰ و حداکثر دمای ۴۹ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: آسمان شلمچه نیز فردا (۲۷ مرداد) صاف و در بعدازظهر قسمتی ابری و گاهی با وزش باد و روز شنبه (۲۸ مرداد) نیز صاف همراه با گاهی وزش باد و گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود و در هر دو روز با حداقل و حداکثر دمای ۳۰ و ۴۷ درجه سانتیگراد مواجه خواهیم بود.

رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا در ادامه اظهار کرد: آسمان قصر شیرین فردا صاف تا قسمتی ابری همراه با وزش باد و گرد و خاک با حداقل دمای ۳۲ و حداکثر دمای ۴۶ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود. روز شنبه (۲۸ مرداد) آسمان قصر شیرین نیمه ابری، گاهی وزش باد و احتمال رگبار پراکنده با بیشترین و کمترین دمای ۴۷ و ۳۲ درجه سانتیگراد خواهد بود.

وی درخصوص وضعیت جوی مرز تمرچین پیرانشهر گفت: آسمان این منطقه فردا و پس فردا (۲۷ و ۲۸ مرداد) نیمه ابری همراه با وزش باد و رگبار و رعدوبرق و گرد و خاک خواهد بود و دما در گرم‌ترین و خنک‌ترین زمان فردا ۳۵ و ۲۰ درجه سانتیگراد و پس فردا ۳۵ و ۲۱ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیائیان گفت: وضعیت جوی مرز باشماق نیز طی فردا و پس‌فردا (۲۷ و ۲۸ مرداد) صاف و در بعدازظهر نیمه ابری همراه با گاهی وزش باد و رگبار و رعد و برق با کمترین و بیشترین دمای ۲۱ و ۳۶ درجه سانتیگراد خواهد بود.

رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا با اشاره به وضعیت جوی شهر‌های عراق تصریح کرد: آسمان نجف فردا (۲۷ مرداد) صاف تا قسمتی ابری و در بعضی ساعات همراه با وزش باد با حداقل و حداکثر دمای ۳۲ و ۴۸ درجه سانتیگراد و پس فردا (۲۸ مرداد) صاف تا کمی ابری، گاهی وزش باد و گرد و خاک با حداقل و حداکثر دمای ۳۲ و ۴۹ درجه سانتیگراد خواهد بود.

وی افزود: وضعیت جوی کربلا فردا (۲۷ مردادماه) صاف و گاهی وزش باد خواهد بود با بیشترین دمای ۴۸ و کمترین دمای ۲۹ درجه سانتیگراد و پس‌فردا (۲۸مرداد) صاف همراه با گاهی وزش باد شدید و گرد و خاک با حداکثر و حداقل دمای ۳۰ و ۴۸ درجه سانتیگراد خواهد بود.

رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی کاظمین گفت: آسمان کاظمین فردا و پس فردا صاف، گاهی وزش باد خواهد بود. فردا بیشینه و کمینه دمای هوا در این شهر۴۸ و ۳۱ درجه سانتیگراد و پس فردا بیشینه دمای هوا ۴۸ و کمینه آن ۳۰ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

وی در خاتمه درباره وضعیت جوی سامرا طی فردا و پس فردا، توضیح داد: روز جمعه (۲۷ مرداد) آسمان این شهر فردا صاف همراه با گاهی وزش باد و پس‌فردا نیز آسمان شهر صاف در بعضی ساعات وزش باد و گرد وخاک با بیشینه و کمینه دمای ۴۸ و ۳۰ درجه سانتیگراد خواهد بود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->