پزشکیان: در دفاع از ایران و حمایت از حق تعیین سرنوشت مردم فلسطین استواریم پاسخ قاطع سفارت ایران در دانمارک به اتهامات بی‌اساس غرب سانسور نام ترامپ از اسناد قاچاق جنسی کودکان توسط اف‌بی‌آی رئیس ستاد ارتش اسرائیل تهدید به استعفا کرد عملیات نیرو‌های مسلح یمن علیه فرودگاه بن گوریون اسرائیل (۱۰ مرداد ۱۴۰۴) تقویت روابط دوجانبه و تحولات منطقه‌ای محور گفت وگوی وزیران خارجه ایران و امارات تغییر ساختاری در شورای عالی امنیت ملی| «شورای دفاع» تشکیل می‌شود؟ پیش‌بینی بازار بورس برای فردا (شنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۴) ترامپ: ما خواهان کمک به مردم در نوار غزه برای زندگی هستیم وزیر اطلاع‌رسانی سوریه: نتانیاهو برای منافع سیاسی شخصی خود، امنیت منطقه را به خطر می‌اندازد آیا ترامپ جام‌جهانی را به زمین نبرد دیپلماتیک بدل می‌کند؟ پاسخ وزیر نفت به ادعا‌ها درباره سرگردانی ۴۰ میلیون بشکه نفت ایران مهاجرانی: تعطیلی سراسری مردادماه منتفی شد | تقسیم‌کار برای تسهیل سفر اربعین انجام شده است آیت‌الله علم‌الهدی: تسامح در دین خواست دشمن است | دانش، استقلال کشور را تضمین می‌کند استاندار خراسان رضوی: مدیریت اتباع و تعامل اقتصادی با افغانستان اولویت استان است ترامپ دستور افزایش تعرفه‌ها برای ده‌ها کشور را صادر کرد پزشکیان فردا (شنبه، ۱۱ مرداد ۱۴۰۴) به پاکستان سفر می‌کند عراقچی بر هماهنگی حداکثری وزارت خارجه برای تسهیل سفر اربعین تاکید کرد پسر علی عبدالله صالح به اعدام محکوم شد آمریکا: به ایران غرامت نمی‌دهیم، اما آماده مذاکره هستیم اظهارات ضد ایرانی ترامپ تکرار شد حملات تازه رژیم صهیونیستی به غزه| ده‌ها تن شهید و مجروح شدند (۱۰ مرداد ۱۴۰۴) رد اتهام‌های بی‌اساس آمریکا و چند کشور دیگر غربی علیه ایران اعلام آمادگی حماس برای مذاکره درباره آتش بس مشروط به پایان قحطی در غزه پزشکیان زنجان را به مقصد تهران ترک کرد خودکشی ۱۵ نظامی صهیونیست از ابتدای سال تاکنون بدرالدین الحوثی: پرتاب هوایی کمک‌ها یک فریب است | دلخوش بودن به مواضع اروپایی‌ها ساده‌لوحی است
سرخط خبرها

۵۴ شهروند انگلیسی در فهرست سیاه روسیه قرار گرفتند

  • کد خبر: ۱۷۹۸۱۱
  • ۲۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۱:۰۲
۵۴ شهروند انگلیسی در فهرست سیاه روسیه قرار گرفتند
وزارت امور خارجه روسیه اعلام کرد که مسکو در اقدامی تلافی جویانه, ۵۴ شهروند انگلیسی را از ورود به روسیه منع کرده و آن‌ها را در فهرست سیاه قرار داده است.

به گزارش شهرآرانیوز، این فهرست اکنون شامل لوسی فریزر، وزیر امور دیجیتال، فرهنگ، رسانه و ورزش انگلیس است که «به دنبال منزوی کردن ورزش روسیه در عرصه‌های بین المللی است.»

سایر اتباع انگلیسی در این فهرست شامل روزنامه‌نگاران بی‌بی‌سی، گروه رسانه‌ای گاردین، دیلی تلگراف و همچنین کریم خان، دادستان دادگاه کیفری بین‌المللی هستند که در صدور حکم بازداشت برای ولادیمیر پوتین رییس جمهور روسیه نقش داشته‌اند.

در این بیانیه آمده است: روسیه در واکنش به اقدامات تهاجمی و سیاست خصمانه لندن که شامل استفاده فعال از مکانیسم تحریم‌های یکجانبه در قبال شهروندان و فعالان اقتصادی مسکو می‌شود، نمایندگانی از محافل سیاسی و ساختار‌های قدرت انگلیس، جامعه حقوقی حرفه‌ای و ارتش مطبوعات (در مجموع ۵۴ نفر) این کشور را در فهرست سیاه قرار داد.

دولت انگلیس ماه گذشته اعلام کرد که تحریم‌های جدیدی علیه مقامات روس از جمله «سرگئی کراوتسوف» وزیر آموزش و پرورش روسیه، به دلیل آنچه انگلیس اقدام روسیه در اخراج اجباری کودکان اوکراینی نامیده، وضع کرده است.

انگلیس ۱۴ نفر را در پاسخ به آنچه انگلیس "تلاش‌های روسیه برای از بین بردن هویت ملی اوکراین" خواند، تحریم کرد و مدعی شد که ۱۱ نفر از آن‌ها در جابجایی اجباری کودکان دست داشتند.

جیمز کلورلی وزیر امور خارجه بریتانیا طی بیانیه‌ای مدعی شد: «در برنامه دلخراش او برای اخراج اجباری کودکان و تبلیغات مملو از نفرت که توسط نوکرانش منتشر می‌شود، ما قصد واقعی پوتین برای محو کردن اوکراین از نقشه را می‌بینیم.»

بر اساس این گزارش، اوایل این ماه روسیه اعلام کرد که حدود ۷۰۰ هزار کودک را از منطقه جنگی در اوکراین خارج و به خاک روسیه منتقل کرده است.

مسکو اعلام کرد که برنامه‌اش برای انتقال کودکان از اوکراین به خاک روسیه، حفاظت از یتیم‌ها و کودکان رها شده در منطقه جنگی است.

با این حال، اوکراین ادعا کرده است که بسیاری از کودکان به طور غیرقانونی اخراج شده‌اند و ایالات متحده نیز مدعی شده که هزاران کودک به زور از خانه‌هایشان جدا شده‌اند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->