مُسکن‌ها شفابخش نیستند و مصرفشان عارضه به همراه دارد | تسکین دهنده‌های دردساز مطالبات کسبه پاساژ قائم مشهد پس از حریق پیگیری شد اعتراف مرد جوانی که همسر و دختر نوجوانش در چیتگر تهران را به قتل رساند کشف بیش از ۳ هزار میلیارد تومان کالای قاچاق از ابتدای سال ۱۴۰۴ (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) تبلیغات دروغین یک کلاهبردار برای وام فوری نگاهی به اجرای متناسب‌سازی حقوق مستمری‌بگیران در تأمین اجتماعی | پرداخت بیش از ۳۲۰۰ میلیارد تومان به مستمری‌بگیران و بازنشستگان وزیر آموزش و پرورش: توجه به مهارت‌های متنوع دانش‌آموزان از اولویت‌های مهم وزارت است با این ادویه همه کاره وزن کم کنید و سندروم روده تحریک پذیر را درمان کنید ثبت‌نام بیش از یک میلیون و ۲۵۰ هزار کلاس اولی در مدارس «محمد» در میان محبوب‌ترین نام‌های مردانه ایران لغو استاندارد اجباری هتل‌ها سوادآموزی، گامی کهن در مسیری نو دانش آموزان کتاب‌های درسی را از مدرسه تحویل بگیرند پلمب ۲ عمده‌فروشی مرغ در بازار سپاد مشهد (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) یک نماینده مجلس: به حقوق بازنشستگان، کارگران، معلمان و کارکنان دولت توجه نشده است توصیه‌های یک فیزیوتراپیست برای خرید کیف و کفش دانش‌آموزان اگر بدهی‌های تأمین اجتماعی به موقع پرداخت می‌شد، امروز بازنشستگان نیازی به نگرانی بابت معوقات نداشتند هشدار به فروشندگان دارو‌های سقط در فضای مجازی بهروزآذر: قرارگاه پیشگیری از خودکشی تشکیل می‌شود | لزوم بررسی علل خودکشی رزیدنت‌ها زمان انتخاب واحد تکمیلی دانشگاه آزاد اعلام شد + جدول زمان بندی شناسایی و توقیف بیش از ۱۲۰۰ خودروی مسروقه و تحت تعقیب در یک ماه پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۷ شهریور ۱۴۰۴) | وزش باد و خیزش گردوخاک در استان ادامه دارد افزایش طلاق زوج‌های سالمند خراسان‌رضوی | جدایی خاکستری در عصر سالمندی وزیر آموزش و پرورش: همزمان با شروع سال تحصیلی ۲۴۰۰ پروژه افتتاح می‌شود مردان نابارور، قربانیان خاموش یک درد پنهان طرح بازگشت کودکان بازمانده از تحصیل در خانواده‌های زن سرپرست + جزئیات آخرین مهلت انتخاب رشته کنکور، فردا (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) + تاریخ اعلام نتایج نهایی
سرخط خبرها

همه راه‌های گیلان بازگشایی شد

  • کد خبر: ۱۷۹۸۳
  • ۲۸ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۹
همه راه‌های گیلان بازگشایی شد
همه راه‌های فرعی اصلی و روستایی استان گیلان در پی بارش برف اخیر بازگشایی شد. سامانه بارشی جدیدی از ساعات ابتدایی بامداد امروز تا صبح فردا، ۲۹ بهمن ماه در کشور وجود خواهد داشت و استان‌های بسیاری را درگیر خواهد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، روزهای گذشته با ورود سامانه بارشی از شمال شرق کشور، استان‌های بسیاری درگیر برف شدند و بارش کم‌سابقه برف در استان گیلان سبب شد تا بیش از ۵۰۰ روستا راه‌شان بسته شود و برای ساعات نسبتاً طولانی راه‌های اصلی و شریانی این استان نیز از جمله آزادراه قزوین-رشت مسدود شده بود.

حیدر مطاعی - معاون راهداری سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای درباره آخرین وضعیت بازگشایی راه‌های این استان گفت: طی روزهای گذشته همه راه‌های شریانی، اصلی و فرعی استان گیلان باز شدند و تا ساعاتی پیش تنها راه اسالم به خلخال مسدود مانده بود که البته با بازگشایی آن می‌توان گفت درحال حاضر هیچ کدام از راه‌های اصلی، فرعی و روستایی گیلان مسدود نیست.

وی افزود: گرچه راه اسالم به خلخال و برخی دیگر از راه‌های فرعی بازگشایی شدند اما به دلیل ارتفاع بالای برف که بر اساس گزارش‌های رسیده، بیش از ۳ متر رسیده، احتمال کولاک در این محورها همچنان وجود دارد. بنابراین به محض بالا رفتن سرعت باد و وجود احتمال کولاک، این محور به صورت موقت مسدود خواهد شد اما هم اکنون شرایط باد و آب و هوا به گونه‌ای نیست که احتمال کولاک در این مسیر وجود داشته باشد.

معاون راهداری سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای درباره ورود سامانه بارشی جدید به کشور که از بامداد امروز اتفاق افتاده است، گفت: از بامداد امروز بارش برف در استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و اردبیل آغاز شده است و به تدریج تا امشب در گیلان و نیمه غربی و شمال غربی کشور مانند استان‌های کردستان، کرمانشاه و... نیز ادامه خواهد یافت. البته این سامانه بارشی به سمت استان‌های قزوین، کرج و تهران نیز خواهد آمد.

مطاعی اظهار کرد: در روزهای آتی بارش برف تا حدود نیم متر در استان‌های آذربایجان غربی و کردستان و بین ۱۵ تا ۲۵ سانتی‌متر در استان‌های آذربایجان شرقی، زنجان و غیره پیش‌بینی شده است که بر این اساس به همه مردم توصیه می‌کنیم به هیچ وجه بدون زنجیرچرخ در منطقه کوهستانی رانندگی نکنند تا اسیر مشکلات ناشی از آن نشوند.

وی تاکید کرد: مردم باید ضمن همراه داشتن همه ملزومات سفرهای زمستانی پیش از انجام سفر با سامانه تلفنی یا اینترنتی ۱۴۱ سازمان راهداری تماس برقرار کنند تا اطلاعات لازم درباره مسیر و محور مورد نظر را دریافت کنند اما بعضاً شاهدیم که مردم بدون زنجیرچرخ، سوخت کافی و امکانات مورد نیازشان در مسیرهای نسبتاً پر ریسک وارد شده و خودشان و دیگران رانندگان را با مشکل مواجه می‌کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->