بیژن اشتری، مترجم نام‌آشنا، درگذشت (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) + علت مرگ هوشنگ مرادی کرمانی، نویسنده پیشکسوت، در بیمارستان بستری شد بزرگداشتی برای حسن پورشیرازی و فرشته صدرعرفایی در جشن منتقدان سینما مستند «سرزمین ستاره‌ها» روی آنتن شبکه قرآن و معارف سیما رفت همکاری رابرت دنیرو و بن استیلر در فیلم «ملاقات با والدین» برگزاری مراسم گرامیداشت زنده‌یاد فریدون شهبازیان نگاهی به پرفروش‌های سینمای ایران در یک ماه اخیر | رضا عطاران و پژمان جمشیدی پیشتاز در گیشه سقوط از بام انسانیت به چاه درندگی اکران فیلم «آدم نمی‌شوند» پس از ۷ سال وقفه پوستر نمایش قرنطینه رونمایی شد + عکس واکنش حامد بهداد به قتل دلخراش الهه حسین‌نژاد + عکس کتاب «تا اطلاع ساموی» منتشر شد | داستانک‌های خوش‌خوان با لهجه‌های شیرین آغاز بلیت فروشی کنسرت حمید حامی فیلم کوتاه «دار» در راه ارمنستان اسکورسیزی و دنیرو در جشن سی‌سالگی فیلم کازینو بهرام افشاری با جوجه تیغی روی صحنه تئاتر مشهد
سرخط خبرها

سومین کارگاه رویداد روایت شهر در حرم مطهر رضوی برگزار شد

  • کد خبر: ۱۷۹۹۹۹
  • ۲۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۲۳:۳۲
سومین کارگاه رویداد روایت شهر در حرم مطهر رضوی برگزار شد
سومین کارگاه رویداد روایت شهر با موضوع «نگره های زیبایی شناختی در فرهنگ رضوی» در حرم مطهر رضوی برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سومین کارگاه رویداد روایت شهر در روز نخست برگزاری، با موضوع «نگره‌های زیبایی شناختی در فرهنگ رضوی» و با حضور دکتر «حسن بلخاری قهی» مدرس دانشگاه برگزار شد.

این کارگاه در فضایی متفاوت از فضا‌های مرسوم و در مدرسه علمیه «میرزا جعفر» در جوار حرم مطهر رضوی برگزار شد. مدرسه‌ای که از بنا‌های ارزشمند تاریخی دوره صفویه به حساب می‌آید و امروزه، بخشی از بنای دانشگاه علوم اسلامی رضوی است.

در این کارگاه آموزشی، دکتر بلخاری قهی در ابتدا به ارتباط ذاتی میان «شهر» و «فرهنگ رضوی» در شهر مشهد اشاره کرد و برگزاری این کارگاه در محلی تاریخی در محدوده حرم مطهر رضوی را اتفاقی در خود توجه ارزیابی کرد.

وی در ادامه و با استفاده از مفاهیم کتاب «بوطیقا» نوشته «ارسطو» فیلسوف یونان باستان، به بیان نکاتی در باب فلسفه هنر پرداخت که در آن، تفاوت انسان‌ها را ناشی از در قوه تخیل آن‌ها می‌داند.

بلخاری قهی در ادامه با بیان این که «زیبایی» ملازمت ذاتی با «هنر» دارد، خاطرنشان کرد: این موضوع، متوقف بر رعایت یک سری جذابیت‌ها است که در حوزه خیال و تخیل باید به آن توجه شود.

وی در ادامه سخنان خود با اشاره به فرمایش حضرت رضا (ع) که می‌فرمایند «فَإِنَّ النّاسَ لَوْ عَلِمُوا مَحاسِنَ کَلامِنا لاَتَّبَعُونا» خاطرنشان کرد: زیبایی کلام در سه وجه زیبایی معنا، زیبایی ساختار و زیبایی صنایع ظهور می‌کند. امام رضا (ع) به عنوان شخصی که در استفاده از تمثیل بی نظی بوده است، به خوبی توانسته است زیبایی و هنر را در سخنان خود تصویر کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->