رضاامیرخانی: فهم صنعت نشر شرط لازم برای موفقیت نویسنده است صفحه نخست روزنامه‌های کشور - چهارشنبه ۳ بهمن ۱۴۰۳ نقش آفرینی حسین مهری در فیلم کال مارجین ماجرای دستمزدهای میلیاردی بازیگران برنامه مافیا سارا بهرامی با فیلم خاتی در راه جشنواره فیلم فجر + پوستر درگذشت برتران بلیه، کارگردان پیشروی سینمای فرانسه معرفی نامزد‌های تمشک طلایی + اسامی استقلالی‌ها در برنامه ۱۰۰۱ محسن کیایی (۳ بهمن ۱۴۰۳) آزادی ۳۰ زندانی در کرمانشاه با حمایت محسن چاوشی دلیل زخم‌های روی صورت پارسا پیروزفر چیست؟ + عکس رایان گاسلینگ بازیگر قسمت جدید جنگ ستارگان شد رونمایی از کتاب «بسازنفروش‌ها» محمد خسروی‌راد در مشهد + فیلم انتشار نماهنگی دوزبانه به یاد سید حسن نصرالله + فیلم آغاز چهل‌وسومین جشنواره تئاتر فجر با یادمان زنده‌یاد آتیلا پسیانی دبیرعلمی جایزه ادبی جلال آل‌احمد: تنوع آثار ادبی در این دوره نسبت به قبل بیشتر است فیلم کوتاه مورچه نامزد جشنواره پریدریشیا هندوستان شد سریال حضرت اجل، اثر جدید سعید سلطانی هدایت هاشمی با فصل دوم سریال فراری روی آنتن تلویزیون + زمان پخش
سرخط خبرها

سومین کارگاه رویداد روایت شهر در حرم مطهر رضوی برگزار شد

  • کد خبر: ۱۷۹۹۹۹
  • ۲۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۲۳:۳۲
سومین کارگاه رویداد روایت شهر در حرم مطهر رضوی برگزار شد
سومین کارگاه رویداد روایت شهر با موضوع «نگره های زیبایی شناختی در فرهنگ رضوی» در حرم مطهر رضوی برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سومین کارگاه رویداد روایت شهر در روز نخست برگزاری، با موضوع «نگره‌های زیبایی شناختی در فرهنگ رضوی» و با حضور دکتر «حسن بلخاری قهی» مدرس دانشگاه برگزار شد.

این کارگاه در فضایی متفاوت از فضا‌های مرسوم و در مدرسه علمیه «میرزا جعفر» در جوار حرم مطهر رضوی برگزار شد. مدرسه‌ای که از بنا‌های ارزشمند تاریخی دوره صفویه به حساب می‌آید و امروزه، بخشی از بنای دانشگاه علوم اسلامی رضوی است.

در این کارگاه آموزشی، دکتر بلخاری قهی در ابتدا به ارتباط ذاتی میان «شهر» و «فرهنگ رضوی» در شهر مشهد اشاره کرد و برگزاری این کارگاه در محلی تاریخی در محدوده حرم مطهر رضوی را اتفاقی در خود توجه ارزیابی کرد.

وی در ادامه و با استفاده از مفاهیم کتاب «بوطیقا» نوشته «ارسطو» فیلسوف یونان باستان، به بیان نکاتی در باب فلسفه هنر پرداخت که در آن، تفاوت انسان‌ها را ناشی از در قوه تخیل آن‌ها می‌داند.

بلخاری قهی در ادامه با بیان این که «زیبایی» ملازمت ذاتی با «هنر» دارد، خاطرنشان کرد: این موضوع، متوقف بر رعایت یک سری جذابیت‌ها است که در حوزه خیال و تخیل باید به آن توجه شود.

وی در ادامه سخنان خود با اشاره به فرمایش حضرت رضا (ع) که می‌فرمایند «فَإِنَّ النّاسَ لَوْ عَلِمُوا مَحاسِنَ کَلامِنا لاَتَّبَعُونا» خاطرنشان کرد: زیبایی کلام در سه وجه زیبایی معنا، زیبایی ساختار و زیبایی صنایع ظهور می‌کند. امام رضا (ع) به عنوان شخصی که در استفاده از تمثیل بی نظی بوده است، به خوبی توانسته است زیبایی و هنر را در سخنان خود تصویر کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->