آمریکا ویزای برنده نوبل ادبیات را لغو کرد کارگردان «الگوریتم»: هدفمان ساخت قصه‌ای صادقانه بود بازگشت قدرتمندانه داستان اسباب‌بازی‌ها | پیکسار هنوز استاد احساس است توقف اجرای نمایش‌های کمدی و غیرکمدی در سالروز شهادت حضرت زهرا (س) (۱۲ و ۱۳ آبان ۱۴۰۴) پرستاره‌ترین فیلم کمدی سینما اکران شد | نگاهی به فیلم «آقای زالو» با بازی مهران مدیری انتشار کتاب «من خبرنگارم» به قلم ارسلان رسولی مجریانی که بازیگر شدند بحران نبود استقلال | نگاهی به سریال «محکوم»، ساخته سیامک مردانه تولید اثر؛ از دردسر‌های اداری تا هزینه‌های سرسام‌آور | نگاهی به مشکلات تولید و اجرای تئاتر در مشهد جان ویلیامز موسیقی فیلم جدید استیون اسپیلبرگ را می‌سازد بازگشت «محمدرضا گلزار» به شبکه نمایش خانگی بلیت ۲ میلیون تومانی برای نمایش بهنوش طباطبایی و هوتن شکیبا! فیلمبرداری فیلم کمدی «مازراتی» به پایان رسید حضور ۲ داور و ۱۲ فیلم از سینماگران ایرانی در جشنواره فیلم‌های آسیایی بارسلون استاندار خراسان رضوی: نیازمند هم‌افزایی، وفاق و همدلی هستیم | سیاست‌گذاری، رسالت شورای فرهنگ عمومی استان + فیلم
سرخط خبرها

سومین کارگاه رویداد روایت شهر در حرم مطهر رضوی برگزار شد

  • کد خبر: ۱۷۹۹۹۹
  • ۲۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۲۳:۳۲
سومین کارگاه رویداد روایت شهر در حرم مطهر رضوی برگزار شد
سومین کارگاه رویداد روایت شهر با موضوع «نگره های زیبایی شناختی در فرهنگ رضوی» در حرم مطهر رضوی برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سومین کارگاه رویداد روایت شهر در روز نخست برگزاری، با موضوع «نگره‌های زیبایی شناختی در فرهنگ رضوی» و با حضور دکتر «حسن بلخاری قهی» مدرس دانشگاه برگزار شد.

این کارگاه در فضایی متفاوت از فضا‌های مرسوم و در مدرسه علمیه «میرزا جعفر» در جوار حرم مطهر رضوی برگزار شد. مدرسه‌ای که از بنا‌های ارزشمند تاریخی دوره صفویه به حساب می‌آید و امروزه، بخشی از بنای دانشگاه علوم اسلامی رضوی است.

در این کارگاه آموزشی، دکتر بلخاری قهی در ابتدا به ارتباط ذاتی میان «شهر» و «فرهنگ رضوی» در شهر مشهد اشاره کرد و برگزاری این کارگاه در محلی تاریخی در محدوده حرم مطهر رضوی را اتفاقی در خود توجه ارزیابی کرد.

وی در ادامه و با استفاده از مفاهیم کتاب «بوطیقا» نوشته «ارسطو» فیلسوف یونان باستان، به بیان نکاتی در باب فلسفه هنر پرداخت که در آن، تفاوت انسان‌ها را ناشی از در قوه تخیل آن‌ها می‌داند.

بلخاری قهی در ادامه با بیان این که «زیبایی» ملازمت ذاتی با «هنر» دارد، خاطرنشان کرد: این موضوع، متوقف بر رعایت یک سری جذابیت‌ها است که در حوزه خیال و تخیل باید به آن توجه شود.

وی در ادامه سخنان خود با اشاره به فرمایش حضرت رضا (ع) که می‌فرمایند «فَإِنَّ النّاسَ لَوْ عَلِمُوا مَحاسِنَ کَلامِنا لاَتَّبَعُونا» خاطرنشان کرد: زیبایی کلام در سه وجه زیبایی معنا، زیبایی ساختار و زیبایی صنایع ظهور می‌کند. امام رضا (ع) به عنوان شخصی که در استفاده از تمثیل بی نظی بوده است، به خوبی توانسته است زیبایی و هنر را در سخنان خود تصویر کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->