اول یک نفر برای شکایت مراجعه کرد، هنوز پرونده این شکایت تکمیل نشده بود که سروکله شاکی دوم هم پیدا شد. طولی نکشید که ۲۳ نفر برای شکایت از یک شیاد در فضای مجازی به صف شدند، شاکیانی که همهشان فریب مالک یک خودرو کارکرده را خورده بودند.
ماجرای این پرونده از درج آگهی فروش خودرو در یکی از سایتهای واسطهگر آغاز شد. فردی خودروش را با قیمتی ارزانتر از همهجا آگهی کرده بود و شهروندان زیادی هم با دیدن قیمت مناسب خودرو، وسوسه شده و با این فرد تماس گرفته بودند.
تمام این افراد پس از چانهزنی، مبالغی بین ۵ میلیون تا ۲۰ میلیون تومان بهعنوان بیعانه به حساب این فرد واریز کرده بودند، این درحالی است که سایتهای واسطهگر همواره برای واریز بیعانه هشدار داده و فضایی را ایجاد کردهاند تا این مبالغ به حساب سایت واریز شود و پس از انجام معامله، پول به حساب فروشنده واریز شود.
خریداران بعد از پرداخت بیعانه، هر چه با فروشنده تماس میگیرند، این فرد پاسخگوی آنها نبوده است و تازه متوجه میشوند که در تور یک کلاهبردار گرفتار شدهاند.
باتوجهبه تعداد زیاد شاکی در این پرونده، سرهنگ احمد نگهبان، رئیس پلیس مشهد، گروهی از کارشناسان پلیس فتای مشهد را مأمور رسیدگی به پرونده میکند. کارشناسان پلیس فتا با بررسی اظهارات مالباختگان و یکسری تحقیقات فنی بر روی سرنخهای دیجیتالی بهجامانده، متهم را شناسایی و با هماهنگی مقام قضایی وی را دستگیر کردند.
به گفته سرهنگ نگهبان متهم دستگیرشده در رویارویی با دلایل و مستندات پلیس به ۲۳ فقره کلاهبرداری با ترفند دریافت بیعانه برای فروش خودرو و کلاهبرداری حداقل ۱۰۰ میلیون تومان اعتراف کرد که در ادامه این فرد برای رسیدگی به پروندهاش به مراجع قضایی معرفی شد.