قتل وکیل دادگستری با تصادف عمدی در خیابان زعفرانیه تهران قاتل بازار میوه تره‌بار تهران قبل از فرار به ترکیه در دام قانون افتاد ابتلای ۱.۴ میلیون ایرانی به بیماری صرع | میگرن شایع‌ترین نوع سردرد هشدار جدی سازمان غذا و دارو درباره ظروف تفلون بازسازی شده هشدار یک مهندس درباره حوادث ناشی از تغییرات غیرمجاز توسط مالکان ساختمان در مشهد همدستی زن خیانتکار با دو جوان برای قتل شوهر تزریق داروی بیهوشی به دختر جوان به بیمار برای سرقت گوشواره وقوع آتش سوزی در پارک ملی تندوره خراسان رضوی (۲۹ تیر ۱۴۰۴) راهکارهایی برای صرفه‌جویی در مصرف کولرهای گازی در روزهای داغ تابستان | سرما در گرما وزیر آموزش و پرورش: راه شهیدان باید در زندگی ما متجلی شود ورود بیش از ۴ هزار و ۴۰۰ معلم تازه‌نفس به مدارس خراسان رضوی در سال تحصیلی ۰۵-۱۴۰۴ خودرو‌های عازم اربعین با ۸۰ درصد تخفیف بیمه می‌شوند احیای تالاب بندعلیخان در دستورکار سازمان حفاظت محیط زیست هر ۷دقیقه یک ایرانی مبتلا به آلزایمر می‌شود تدوین طرح جامع و ملی مدیریت قاچاق حیات وحش در کشور (۲۹ تیر ۱۴۰۴) نجات ایران با آب وارداتی؟ | سناریوی رفع بحران تا ۱۴۰۹ چه اشتباهاتی در تابستان به پوست آسیب می‌زند؟ آموزش و پرورش خراسان رضوی برای پیگیری حقوق داوطلبان سمپاد اعلام آمادگی کرد | صدای مردم، لبیک مسئولان پرونده شهید هدایت‌الله دیده‌بان برای دستگیری ضارب سوم همچنان باز است زنگ خطر تابستانی برای دستگاه گوارش زندان، پایان بازی سارقان خشن گیم نت‌ها کشف ۱۶ میلیون لیتر سوخت قاچاق از کارت‌های مهاجر (۲۹ تیر ۱۴۰۴) نحوه صحیح برخورد با کودکان و نوجوانان در دوران پساجنگ | آیا آگاهی‌بخشی سیاسی به کودک ضرورت دارد؟ واریز حقوق تیرماه بازنشستگان تأمین‌اجتماعی و مستمری‌بگیران آغاز شد (۲۹ تیر ۱۴۰۴) | بازنشستگان حساب خود را چک کنند بیمارستان ام‌البنین(س)، قطب سلامت مادران و نوزادان در شرق کشور، ICU ندارد! بازنشستگان برای هزینه‌های روزمره خود به دنبال وام و تسهیلات بانکی هستند تأمین‌اجتماعی برای ایفای تعهدات خود به بازنشستگان و کارگران، باید منابع حق‌بیمه را به‌موقع دریافت کند آیا ارتقای درجه شغلی بر حقوق و مستمری بازنشستگی کارگران تأمین‌اجتماعی تاثیر دارد؟ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در انتظار واریز حقوق و مستمری (۲۹ تیر ۱۴۰۴) | معوقات حقوق فروردین چه زمانی واریز می‌شود؟
سرخط خبرها

ماجرای عجیب پیش فروش یک خودرو به ۲۳ نفر در مشهد!

  • کد خبر: ۱۸۰۴۱۶
  • ۳۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۶
ماجرای عجیب پیش فروش یک خودرو به ۲۳ نفر در مشهد!
ماجرای این پرونده از درج آگهی فروش خودرو در یکی از سایت‌های واسطه‌گر آغاز شد. فردی خودروش را با قیمتی ارزان‌تر از همه‌جا آگهی کرده بود و شهروندان زیادی هم با دیدن قیمت مناسب خودرو، وسوسه شده و با این فرد تماس گرفته بودند.

اول یک نفر برای شکایت مراجعه کرد، هنوز پرونده این شکایت تکمیل نشده بود که سروکله شاکی دوم هم پیدا شد. طولی نکشید که ۲۳ نفر برای شکایت از یک شیاد در فضای مجازی به صف شدند، شاکیانی که همه‌شان فریب مالک یک خودرو کارکرده را خورده بودند.

ماجرای این پرونده از درج آگهی فروش خودرو در یکی از سایت‌های واسطه‌گر آغاز شد. فردی خودروش را با قیمتی ارزان‌تر از همه‌جا آگهی کرده بود و شهروندان زیادی هم با دیدن قیمت مناسب خودرو، وسوسه شده و با این فرد تماس گرفته بودند.

تمام این افراد پس از چانه‌زنی، مبالغی بین ۵ میلیون تا ۲۰ میلیون تومان به‌عنوان بیعانه به حساب این فرد واریز کرده بودند، این درحالی است که سایت‌های واسطه‌گر همواره برای واریز بیعانه هشدار داده و فضایی را ایجاد کرده‌اند تا این مبالغ به حساب سایت واریز شود و پس از انجام معامله، پول به حساب فروشنده واریز شود.

خریداران بعد از پرداخت بیعانه، هر چه با فروشنده تماس می‌گیرند، این فرد پاسخگوی آن‌ها نبوده است و تازه متوجه می‌شوند که در تور یک کلاهبردار گرفتار شده‌اند.

باتوجه‌به تعداد زیاد شاکی در این پرونده، سرهنگ احمد نگهبان، رئیس پلیس مشهد، گروهی از کارشناسان پلیس فتای مشهد را مأمور رسیدگی به پرونده می‌کند. کارشناسان پلیس فتا با بررسی اظهارات مال‌باختگان و یک‌سری تحقیقات فنی بر روی سرنخ‌های دیجیتالی به‌جامانده، متهم را شناسایی و با هماهنگی مقام قضایی وی را دستگیر کردند.

به گفته سرهنگ نگهبان متهم دستگیرشده در رویارویی با دلایل و مستندات پلیس به ۲۳ فقره کلاهبرداری با ترفند دریافت بیعانه برای فروش خودرو و کلاهبرداری حداقل ۱۰۰ میلیون تومان اعتراف کرد که در ادامه این فرد برای رسیدگی به پرونده‌اش به مراجع قضایی معرفی شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->