دستگیری عامل اسیدپاشی به رییس شورای شهر «درود» خراسان رضوی زندگی سالم با سلامت روان | گذری کوتاه بر مفهوم سلامت روان از منظر روان‌شناختی، جامعه‌شناسی، پزشکی و دینی آیا میزان مهریه کاهش می‌یابد؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | دمای مشهد امروز به ۳۱ درجه می‌رسد پیش‌بینی بارش باران و رعد و برق در برخی مناطق (۱۸ مهر ۱۴۰۴) شیدایی: آمادگی برای بحران ها، هدف مسابقات عملیاتی دوام ثامن نخستین شاخص توسعه کشور، آموزش و پرورش است | سخت‌ترین دوره تحصیلی، دوره ابتدایی است زمان پرداخت معوقات متناسب سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد (مهرماه ۱۴۰۴) پایان مأموریت دزد «ضبط و آچار» در خیابان‌های مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کاظمی عنوان کرد: افزایش ۶۷ درصدی بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ خبر جدید در خصوص واریز معوقات حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (پنجشنبه، ۱۷ مهر ۱۴۰۴) شرایط بهره‌برداری مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی چگونه است؟ ناگفته‌های رئیس سازمان بهزیستی از جنگ ۱۲ روزه | روایت اعلام آمادگی ۲۲ هزار پزشک متخصص برای خدمت رایگان در عرض ۲۴ ساعت! درباره مجله «پست و تلگراف» که توسط اداره پست ایران منتشر شده است | اولین نشریه اداراتی ایران مددجویان در راه خانه بخت | آیین اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی در خراسان رضوی برگزار شد آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر رئیس سازمان بهزیستی کشور: مدارس، کانون جدید فرهنگی و اجتماعی محلات می‌شوند | طرح «سلام»، مقدمه خدمات جدید به اقشار مختلف مردم تشریح اولویت‌های سازمان تأمین اجتماعی | طرح‌هایی برای عبور از ناترازی و توازن مالی در حال اجراست گلایه از  صف‌های طولانی ام آرآی در مشهد  | فقط ۱۹ دستگاه برای چند میلیون نفر هر دمنوشی درمان نیست | هشدار پزشک طب سنتی درباره مصرف خودسرانه دارو‌های گیاهی
سرخط خبرها

آیا ۶ساله‌های متولد «مهر» به بعد، امسال کلاس اول می‌روند؟

  • کد خبر: ۱۸۰۶۴۷
  • ۰۱ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۵
آیا ۶ساله‌های متولد «مهر» به بعد، امسال کلاس اول می‌روند؟
به گفته معاون ابتدایی وزیر آموزش و پرورش، از سال آینده به بعد فقط کودکان ۶ سال تمامی که قبل از مهر ماه متولد شده‌اند می‌توانند به کلاس اول ابتدایی بروند و برای امسال نیز ثبت نام این دانش آموزان مشروط به داشتن فضای خالی در مدارس است.

به گزارش شهرآرانیوز، معصومه نجفی پازوکی با اشاره به اینکه دانش آموزان برای ورود به پایه اول ابتدایی باید ۶ سال تمام داشته باشند، اظهار کرد: سال گذشته در آیین نامه اجرایی ثبت نام تبصره‌ای گذاشتند که اگر کودکی متولد مهر ماه بود، در صورتی که شورای مدرسه تشخیص دهد که آن مدرسه به لحاظ تراکم کلاسی امکان پذیرش این دانش آموز را دارد، می‌تواند در پایه اول ابتدایی ثبت نام کند.

وی با یادآوری اینکه این موضوع سال گذشته در آیین نامه اجرایی ثبت نام قید شده بود و ما شاهد بازخورد‌های منفی زیادی در این رابطه از طرف مدارس بودیم، افزود: مدیران مدارس می‌گفتند مدرسه جا ندارد، اما والدین معترض بودند که طبق این آیین نامه مدارس می‌توانند دانش آموز را ثبت نام کنند و به آن بخش از آیین نامه که ثبت نام را مشروط به «داشتن تراکم کلاسی» می‌کرد، توجهی نداشتند.

تبصره‌ای که به علت تراکم بالای مدارس حذف شد

معاون ابتدایی وزیر آموزش و پرورش توضیح داد: لذا با توجه به تراکم بالایی که کلاس‌های ما داشت، امسال در جلسات کمیسیون معین شورای عالی آموزش و پرورش به طور کلی این تبصره برداشته شد؛ یعنی به هیچ وجه از سال آینده نباید شاهد ثبت نام بچه‌های متولد مهر ماه در پایه اول ابتدایی باشیم.

تکلیف بچه‌هایی که پارسال پیش دبستانی بودند چه می‌شود؟

وی در خصوص ثبت نام ۶ ساله‌های متولد «مهر» به بعد در پایه اول ابتدایی، تاکید کرد: با توجه به برداشته شدن تبصره یاد شده، امسال نیز نباید شاهد ثبت نام بچه‌های متولد مهر ماه در پایه اول ابتدایی باشیم، اما از طرف دیگر برای مهر امسال تعدادی دانش آموز داریم که سال قبل درحالی پیش دبستانی را سپری کردند که در آیین نامه اجرایی مذکور اشاره نشده بود پیش دبستانی‌ها هم می‌توانند کودکانی که به حد نصاب سنی نرسیده‌اند را ثبت نام کنند. در واقع خود والدین تصمیم گرفتند دانش آموز را زودتر از سن قانونی در پیش دبستانی ثبت نام کنند و پیش دبستانی‌ها هم با این فرض که این بچه‌ها می‌توانند سال بعد در کلاس اول ابتدایی ثبت نام کنند، اقدام به پذیرش این دانش آموزان کرده‌اند.

نجفی پازوکی خاطر نشان کرد: با این حال اکنون که این دانش آموزان به پایه اول ابتدایی رسیده‌اند؛ تراکم کلاس‌های ما بالا است و نمی‌توانیم آن‌ها در کلاس اول ثبت نام کنیم. از سوی دیگر والدین می‌گویند اگر این امکان وجود نداشت پس چرا سال قبل فرزند ما را در پیش دبستانی ثبت نام کردند؟. با این تفاسیر ما در ستاد ثبت نام این تصمیم را گرفتیم که تا پایان مرداد ثبت‌نام دانش آموزانی که ۶ سال تمام دارند و متولد قبل مهر هستند انجام شود و پس از اینکه ظرفیت کلاس‌ها مشخص شد، در صورت وجود ظرفیت در مدرسه، بچه‌هایی که سال قبل پیش دبستانی را گذرانده‌اند و الان متولد مهر ماه هستند، در پایه اول ابتدایی ثبت نام شوند.

در مدارس با تراکم بالا اصرار به ثبت نام کلاس اول نکنید؛ به ضرر دانش آموز است

معاون ابتدایی وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: تمام تلاش ما این است خانواده‌ها دچار سردرگمی نشوند و بچه‌هایی که سال قبل پیش دبستانی دوم را به طور کامل گذرانده‌اند، امسال در پایه اول ابتدایی ثبت نام شوند، اما ظرفیت و تراکم کلاس‌ها برایمان مهم است. از این رو از والدین تقاضا داریم اگر تراکم مدارس بالاست، اصراری به ثبت نام فرزند خود نداشته باشند چراکه در صورت تراکم بالا اگر والدین فرزند خود را ثبت نام کنند فقط کیفیت کلاس‌ها پایین می‌آید و این امر به ضرر خود دانش‌آموز است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->