ایران و افغانستان، طرح‌های مشترک محیط‌زیستی اجرا خواهند کرد ۱۳ لژیونر فوتسال افغانستان در باشگاه‌های ایران، عراق و عربستان نمایشگاه هنری «حس همسایگی ۲» با مشارکت ایران و افغانستان گشایش یافت در دیدار با نماینده ویژه کشور نروژ در امور افغانستان تأکید شد؛ حمایت از میزبانی ایران از پناهندگان افغانستانی ویدئو| دعوت تاجران افغانستانی از عراقچی برای حضور در ولایات افغانستان فرماندار تایباد: حکومت سرپرست طالبان توجه ویژه‌ای به مرز دوغارون دارد | دوغارون هفتمین بندر خشک جمهوری اسلامی ایران طالبان: پشتیبان مردم و مقاومت فلسطین هستیم برگزاری نشست هم‌اندیشی دومین نمایشگاه حس همسایگی | پیوند هنر و صنعت برای تشویق سرمایه گذاران افغانستانی مسیر ریلی هرات -خواف آماده جابه‌جایی مسافر است وقوع انفجار در هرات افغانستان (۱۶ دی ۱۴۰۳) طالبان: اشتغال زنان در سازمان‌های غیر دولتی ممنوع است اولین قطار ترانزیتی چین به افغانستان از خاک ایران عبور کرد قلب کشور دوست در مشهد طالبان راه یک رودخانه دیگر را هم سد کرد (۹ دی ۱۴۰۳) وقوع یک انفجار شدید در کابل (۸ دی ۱۴۰۳) روزانه ۱۰۰۰ دستگاه تریلی از مرز ایران و افغانستان تردد می‌کنند یک مقام طالبان: مرز میان افغانستان و ایران از مصون‌ترین مرزهاست سفر جمعی از مدیران اقتصادی خراسان رضوی به ولایت هرات در افغانستان معاون سخنگوی طالبان: ما منزوی نیستیم خلیل‌الرحمان، وزیر مهاجران طالبان، کشته شد (۲۱ آذر ۱۴۰۳) سرپرست جدید سفارت ایران در کابل: مهاجرین قانونی افغانستانی، روی چشم ما جا دارند
سرخط خبرها

یونیسف: کودکان ۸۵درصد قربانیان مهمات منفجرنشده جنگی در افغانستان هستند

  • کد خبر: ۱۸۰۷۳۹
  • ۰۲ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۵
یونیسف: کودکان ۸۵درصد قربانیان مهمات منفجرنشده جنگی در افغانستان هستند
صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) می‌گوید که کودکان ۸۵درصد قربانیان مهمات منفجرنشده جنگی را در افغانستان تشکیل می‌دهند.

به گزارش شهرآرانیوز، این نهاد روز چهارشنبه (۱شهریور۱۴۰۲) در پیامی که در شبکه اجتماعی ایکس آن را منتشر کرد نوشته است که افغانستان یکی از آلوده‌ترین کشور‌های جهان به تسلیحات جنگی است.

یونیسف تأکید کرده است که در همکاری با اتحادیه اروپا در افغانستان به کودکان آموزش می‌دهد که مهمات منفجرنشده را بشناسند و از آن‌ها دوری کنند.

براساس آمار کمیته بین‌المللی صلیب سرخ که چندی پیش منتشر شد، از دی‌ماه ۱۴۰۰(ماه ژانویه۲۰۲۲) تا خرداد۱۴۰۲(ماه ژوئن۲۰۲۳) میلادی، ۶۴۰کودک در افغانستان بر اثر انفجار مین یا مواد انفجاری باقی‌مانده از جنگ، کشته یا زخمی شده‌اند.

این درحالی است که مهمات منفجرنشده هفته گذشته جان هشت کودک را در افغانستان گرفته است.

به گفته صلیب‌سرخ، این آمار ۶۰درصد از مجموع تلفات غیرنظامیان (هزار و ۹۲نفر) بر اثر انفجار مین و مواد انفجاری باقی‌مانده از جنگ را تشکیل می‌دهد.

در گزارش این کمیته آمده است که سلاح‌های منفجرنشده و باقی‌مانده از جنگ، یک تهدید بسیار واقعی و دائمی برای غیرنظامیان در افغانستان است، اما تلاش‌ها برای پاک‌سازی مین‌ها و سایر مواد انفجاری موفقیت‌آمیز نبوده است.

کمیته بین‌المللی صلیب سرخ گفته است با وجود اینکه جنگ در افغانستان کاهش یافته، اما تلفات بر اثر انفجار مین و سایر مواد انفجاری از آگوست۲۰۲۱ به بعد افزایش یافته است.

گفته می‌شود که نزدیک به ۶۰۶کیلومتر مربع خاک افغانستان آلوده به مین و مهمات انفجاری است.

انفجار مین‌ها و سرگلوله‌های منفجرنشده در افغانستان همواره از شهروندان کشور قربانی گرفته و کودکان تعداد زیادی از این قربانیان را تشکیل می‌دهند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->