آیا فعال شدن اسنپ‌بک اثر مستقیمی بر بورس دارد؟ قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (۲۹ شهریور ۱۴۰۴) | کدام میوه‌ها در یک هفته اخیر گران شدند؟ بعد از قطعنامه‌ای که در شورای امنیت رای نیاورد، چه اتفاقی می افتد؟ اسنپ بک چه اثری بر صادرات نفت، دلار و اقتصاد ایران می‌گذارد؟ کالابرگ دهک‌های ۴ تا ۷ امروز واریز می‌شود (۲۹ شهریور ۱۴۰۴) + جزئیات پیش‌بینی بازار خودرو | شاهد تداوم رکود خواهیم بود؟ (۲۹ شهریور ۱۴۰۴) فاصله طبقاتی ایرانی‌ها در سال ۱۴۰۳ کم شد پاسخ به ادعای طالبان علیه زعفران ایرانی| دبیر شورای زعفران: کیفیت زعفران افغانستان مشابه زعفران ایرانی است| خراسان رضوی و جنوبی ۹۰ درصد زعفران کشور را تولید می‌کنند پیش‌بینی بورس برای فردا شنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه شنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۴ پلمب نانوایی متخلف در مشهد | آغاز دور جدید نظارت‌ها بر واحد‌های صنفی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حواشی چای دبش ادامه دارد | دریافت ۱۴۳ وام فقط از یک بانک دولتی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) گزارش جدید از بحران قطعه‌سازی | بدهی ۱۱ میلیاردی سایپا روی میز ۵ سال بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت در مجلس | ۳ بار رفت و برگشت یک طرح بین مجلس و شورای نگهبان در ۲ سال جولان لوازم جانبی تقلبی موبایل در بازار | تفاوت بین نمونه اصلی و تقلبی برای خریدار تقریبا غیرممکن است کاهش چراغ‌خاموش ارائه تسهیلات بانک‌ها در خراسان رضوی قیمت طلا در معاملات روز پنجشنبه بازار جهانی، (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد مزایده ۶ هزار میلیاردی کالای تملیکی با عرضه خودروی داخلی و خارجی تا چه زمانی ادامه دارد؟ گرانی لبنیات ادامه دارد پیش‌بینی قیمت دلار برای پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ قیمت هر کیلو شمش طلا در بورس کالا بعد از یک ماه به ۱۱.۷ میلیارد تومان افزایش یافت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ نمایشگاه مشهد، آوردگاه ارتباط بی‌واسطه تولیدکننده و خریدار | بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا آغازبه‌کار کرد نظام بانکی چطور ترمزِ جهش تولید مسکن را کشید؟ قانون مالیات بر خانه‌های خالی به بازار مسکن کمک نکرد مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی: تایید فرم تبصره ۱۰۰ و پرداخت مالیات با پیام‌رسان‌های داخلی ممکن شد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | تغییر محسوس قیمت‌ها وزیر جهاد کشاورزی: قیمت گوشت قرمز در اختیار ما نیست و مربوط به بازار است قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | ثبات قیمت‌ها
سرخط خبرها

آغاز طرح ساماندهی نقره‌فروشی‌های مشهد

  • کد خبر: ۱۸۰۷۸
  • ۲۹ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۹:۲۴
آغاز طرح ساماندهی نقره‌فروشی‌های مشهد
بساط نقره‌های قاچاق جمع می‌شود
فرزانه شهامت - دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز خراسان رضوی از آغاز دور جدید ساماندهی زیورآلات نقره در بازار‌های مشهد خبر داد.
رسول فرزادفر در حالی این خبر را با ما در میان می‌گذارد که تولیدکنندگان این صنف در هفته‌های اخیر با انتقاد از کاهش نظارت‌ها بر سطح عرضه، گله‌های خود را به رسانه‌ها کشاندند.
شهرآرا نیز در گزارشی که ۸ بهمن با تیتر «رونق بازار نقره پشت سد قاچاق» در همین صفحه منتشر شد، به کاهش مصرف شمش نقره در کارگاه‌های نقره‌سازی مشهد از ۹۰ تن به ۵۰ تن اشاره کرد. این داده در کنار موانع صادارتی و حمایت‌هایی که باید از تولید می‌شد و نشده است، رکود کارگاه‌های نقره‌سازی و جایگزینی دست‌کم بخشی از تولیدات داخلی با نمونه‌های قاچاق را تأیید می‌کند.
فرزاد فرد با اشاره به پیگیری‌های اخیر برای قرار گرفتن نقره به عنوان یکی از کالا‌های اصلی در سبد سوغات زائران می‌گوید: امسال روش‌های قاچاق تغییر کرده و کفه ترازو از ماه مهر به این‌سو، به سمت مصنوعات قاچاق نقره سنگین شده است، به‌طوری‌که فراوانی این کالا‌ها در سطح عرضه خودنمایی می‌کند. افزایش نرخ دلار و گران شدن مواد اولیه تهیه زیورآلات نقره هم مزید بر علت شده و برای نقره‌های قاچاق، مزیت اقتصادی ایجاد کرده است.
او با بیان اینکه در این مدت از کار‌های اطلاعاتی برای شناسایی باند‌ها و سردسته‌ها غافل نبودیم، ادامه می‌دهد: در طرح جدید، شدت نظارت‌ها در سطح عرضه افزایش پیدا می‌کند تا خرده‌فروشی‌ها برای فروش نقره‌های قاچاق ناامن شود.
دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز خراسان رضوی به ۳ گام تعریف‌شده در این طرح، اشاره و اضافه می‌کند: جلسه‌ای با حضور اتاق اصناف مشهد و سازمان صنعت، معدن و تجارت استان برگزار شد تا نسبت به اجرای طرح توجیه شوند. با رؤسای اتحادیه‌های طلا، جواهر و سنگ‌های قیمتی و فیروزه‌تراشان به عنوان اتحادیه‌های متولی نیز جلساتی برگزار و قرار شد هریک واحد‌های صنفی زیر پوشش خود را توجیه کنند.
او می‌گوید: در گام دوم که تا سوم اسفند ادامه دارد، قصد برخورد قهری نداریم و ضمن گفت‌و‌گوی چهره‌به‌چهره، فروشندگان را آگاه می‌کنیم. واحد‌های صنفی هم تعهد کتبی می‌دهند که توجیه شده‌اند و اگر در بازدید بعدی بازرسان، نقره خارجی داشتند، مستحق برخورد قانونی هستند. نکته دیگری که فرزادفر می‌گوید این است که در حین انجام این گام‌ها نقاط آلوده شهر که نقره‌های قاچاق در آن‌ها به فروش می‌رسد نیز شناسایی می‌شوند تا گام سوم که مرحله ورود گروه‌های بازرسی است کاملا هدفمند باشد.
فرزادفر با اشاره به اتمام گام نخست و اطلاع‌رسانی به فعالان این صنف از راه پیامک، نصب بنر و حضور کارشناسان اتحادیه‌ها می‌گوید: گام سوم که ساماندهی و برخورد با عرضه نقره‌های قاچاق است، از هفته دوم اسفند با حضور پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز آغاز می‌شود.
او ضمن تأکید بر اینکه به هیچ‌وجه قصد بر هم زدن آرامش بازار و متضرر کردن فروشندگان را نداریم، اضافه می‌کند: هدف ما ساماندهی سطح عرضه و حمایت از ۲۰۰۰ کارگاه نقره با اشتغال ۱۶ هزار نفر در شهر است. به همین علت، اطلاع‌رسانی را در اولویت گذاشتیم و آخرین مرحله را به اقدامات سلبی اختصاص دادیم.
به گفته وی این طرح مقطعی نیست و ساماندهی سطح عرضه نقره در سال ٩٩ با قوت بیشتری ادامه خواهد داشت.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->