غذای ترحیم، رسمی که مصیبت شده است زلزله‌ای نسبتا شدید اَردکان در استان فارس را لرزاند (۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) آموزش ۷ هزارو ۵۰۰ زوج مشهدی در طرح «باهم» عوارض خطرناک پیرسینگ و سوراخ کردن گوش در آرایشگاه‌ها ثبت مالکیت املاک و اراضی الزامی می‌شود | سامانه «ساغر»، روزنه امید برای حل یک چالش ۱۰۰ ساله «سامانه اشارک» برای خدمات بیمه‌ای ناشنوایان راه‌اندازی شد تمدید یک‌هفته‌ای استفاده از اعتبار طرح یسنا تأمین واکسن «پنتاوالان» در شرایط پایدار است یک قرن افتخارآفرینی علمی در مؤسسه سرم‌سازی رازی از کمبود مدرسه در منطقه تبادکان مشهد تا هنرستانی برای سمپادی ها شرط سنی مقرر در قوانین جاری بازنشستگی تغییر نکرده است  | منتفی شدن افزایش سن بازنشستگی در تأمین اجتماعی به ۶۲ سال پایان شگرد مرموز پیرمرد شامی در  مشهد | باند خانوادگی سرقت، متلاشی شد ماهیت اشیای نورانی ناشناس در آسمان شب خراسان رضوی چه بود؟ آغاز فرایند انتخاب رشته آزمون دکتری ۱۴۰۴ از امروز، یکم اردیبهشت‌ماه پاداش پایان خدمت بازنشستگان ۱۴۰۳ در حال واریز است (یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) بازسازی حادثه زورگیری از زن جوان در بزرگراه بعثت با حضور دستگاه قضایی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) | گرمای تابستان در دل بهار یک دیالوگ جنجالی، یک زبان جدید | ریمیکس محمدرضا گلزار و تاثیرات فرهنگی آن محاسبه شهریه مدارس کودک بر اساس دوره آموزشی از مهر تا خرداد تمدید اعتبار کارت‌های هوشمند ملی تا پایان سال ۱۴۰۵ تولد سالانه ۳ تا ۵ هزار نوزاد کم‌شنوا در کشور جزئیات جدید از بیمه تکمیلی بازنشستگان اعلام شد (یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) از هر ۱۰۰۰ تولد ۴ نوزاد با شکاف لب متولد می‌شوند یک کشته و ۸۴ مسموم بر اثر مصرف قارچ‌های سمی پیش‌بینی بارش باران و وقوع رعدوبرق در ۱۳ استان طی امروز و فردا (یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) چگونه می‌توان موهایی سالم داشت؟ «پنتاوالان» همچنان کمیاب | چشم امید نوزادان ایرانی به دست داروسازان هندی بیش از یک‌سوم جمعیت ایران تا سال ۱۴۳۰ سالمند می‌شوند ایرانی‌ها یک‌چهارم میانگین جهانی لبنیات مصرف می‌کنند
سرخط خبرها

آغاز سفر به مصر با توافق میان ۲کشور

  • کد خبر: ۱۸۰۷۸۵
  • ۰۲ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۰
آغاز سفر به مصر با توافق میان ۲کشور
رئیس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی ایران از امضای توافق‌نامه با طرف مصری و آغاز سفرهای توریستی و هوایی بین ایران و مصر خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، این توافق‌نامه بین بخش خصوصی گردشگری ایران و مصر با واسطه عراق امضا شده است. براساس متن این توافق‌نامه که تصویری از آن در اختیار این خبرگزاری است، طرفین برای تقویت همکاری در حوزه گردشگری و سفر و تسهیل تبادل بازدید‌ها بین جمهوری عربی مصر و جمهوری اسلامی ایران توافق کرده‌اند. هدف از این توافق حمایت از تسهیل فرایند‌های گردشگری، سفر و صدور ویزا بین دو کشور اعلام شده است.

حرمت‌الله رفیعی که برای امضای این تفاهم‌نامه به مصر سفر کرده است، در توضیح جزئیات بیشتر این توافق به ایسنا گفت: روند برقراری تعاملات گردشگری بین ایران و مصر از حدود دو ماه پیش با سفر هیئت خصوصی گردشگری ایران از طریق عراق، به کشور مصر آغاز شد و اکنون توافق‌نامه تجاری سه جانبه‌ای بین شرکت‌های خصوصی گردشگری مصر، عراق و ایران امضا شده است.

به گفته رئیس هیئت‌مدیره انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی ایران، براساس این توافق‌نامه، سفر نخستین گروه‌ها از ایران به مصر از اوایل ربیع‌الاول برابر با اواخر شهریور۱۴۰۲ آغاز می‌شود.

رفیعی افزود: پرواز‌ها نخست غیرمستقیم بوده و از تهران به بغداد و سپس به شرم‌الشیخ یا قاهره انجام خواهد شد.

او اظهار کرد: براساس تفاهم‌نامه امضا شده، محدودیتی در تعیین مقصد سفر گردشگران ایرانی و بین شرم‌الشیخ یا قاهره وجود ندارد و این مقاصد براساس انتخاب، استقبال و ذائقه مسافر ایرانی تعیین خواهد شد.

رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی ایران همچنین از بخش‌های دولتی درخواست کرد در این مسیر و برای رفع موانع و محدودیت‌های احتمالی همراه باشند تا بین دو کشور مهم خاورمیانه تبادل گردشگر رخ دهد.

رفیعی درباره هزینه این سفر با توجه به اینکه در مرحله نخست از طریق عراق و غیرمستقیم انجام خواهد شد، گفت: قرار است در هفته آتی با سفر طرف مصری به تهران، جزئیات برنامه و هزینه‌های سفر‌های گردشگری بین ایران و مصر تعیین شود.

براساس محتوای توافق‌نامه تجاری گردشگری که بین شرکت‌های خصوصی ایران و مصر با واسطه عراق به تاریخ ۲۳اوت ۲۰۲۳ برابر با اول شهریور۱۴۰۲ در قاهره به سه نسخه عربی، فارسی و انگلیسی با یک سال اعتبار امضا شده است، طرفین برای استقبال از گروه‌های گردشگری ایرانی در شهر‌های ساحلی گردشگری مصر از طریق پرواز‌های مستقیم بین دو کشور یا از طریق عراق به عنوان واسطه سوم، امضای محاضر مشترک بین طرفین برای امکان بازدید گروه‌های گردشگری ایرانی از سایر شهر‌های مصر در آینده، همکاری خواهند کرد.

همچنین، توافق شده است که شرکت طرف سوم (عراق) به عنوان هماهنگ‌کننده و ضامن مشترک بین طرف اول (مصر) و طرف دوم (ایران) در زمینه توسعه برنامه، تعیین قیمت، سازماندهی حمل و نقل، سفر‌های هوایی، ویزا‌ها و امور مالی عمل کند.

طرف سوم عهده‌دار است که یک مکانیزم کاری مشترک بین طرفین را برای راه‌اندازی بهتر و بهره‌وری بالاتر از مفاد این توافقنامه و توسعه فناوری تجارت موازی مشابه شیوه‌های کنونی مرتبط با وب سایت مرک گردشگری مصر تدارک ببیند.

علاوه‌بر این، طرفین درباره همکاری‌های مشترک آینده در زمینه بررسی توسعه گردشگری مشترک، کمک به افزایش تعداد گردشگران بین دو کشور، کمک به ایجاد محصولات نوآورانه گردشگری و سفر با بررسی میراث فرهنگی، طبیعی و توسعه گردشگری تفریحی، اجرای مطالعات مشترک برای احیای گردشگری به سایر استان‌های مصر، تبادل کارشناسان در آموزش، صنعت گردشگری و سفر برای آژانس‌ها، موسسات تخصصی و افراد، تبادل تجربیات و اطلاعات در زمینه توسعه و ترویج گردشگر تاریخی، فرهنگی، پزشکی، ورزشی و طبیعی، تسیهل در مشارکت در رویداد‌های بین‌المللی گردشگری در هر دو کشور، برگزاری دوره‌های آموزشی و تور‌های آشنایی بین آژانس‌های مسافرتی، توراپراتورها، نمایندگان و روزنامه‌نگاران، تاسیس و بهره‌برداری از دفاتر گردشگری مشترک بین جمهوری عربی مصر و جمهوری اسلامی ایران، توافق کرده‌اند.

همچنین طرف‌ها با سازماندهی نمایشگاه‌ها و رویداد‌های فرهنگی مشترک، حمایت از تبادل فرهنگی و همکاری در زمینه هنر و فرهنگ بین دو کشور را تقویت خواهند کرد. هدف این اقدام ارتقاء تبادل گردشگری بین دو کشور و تسهیل در تبادل تجربه و دانش در این زمینه اعلام شده است.

این توافق درحالی بین بخش‌های تجاری گردشگری ایران و مصر صورت گرفته که روابط دو کشور بیش از چهار دهه است قطع شده و رفت‌وآمد گردشگران بین دو کشور نیز تا کنون برقرار نبوده است. هرچند شهروندان مصری می‌توانند بدون دریافت روادید به مدت ۲۰روز به ایران سفر کنند.

از سوی دیگر، در فروردین۱۴۰۲ وزیر گردشگری مصر در یک نشست خبری اعلام کرد که کشورش به شهروندان چین، هند، رژیم صهیونیستی، ترکیه، ایران، مراکش و الجزایر ویزای گردشگری و تسهیلات دیگر می‌دهد. احمد عیسی تاکید کرده بود که شهروندان ایرانی تنها از طریق شرکت‌های گردشگری می‌توانند وارد مصر شوند. هرچند براساس آن اظهارات و تأیید رئیس دفتر حافظ منافع ایران در قاهره، سفر شهروندان ایرانی تنها به «جنوب سینا» و «شرم‌الشیخ» محدود شده بود، اما در متن توافق‌نامه تجاری اخیر، اشاره‌ای به این مقاصد نشده و از عبارات کلی "استقبال از گردشگران ایرانی در شهر‌های ساحلی گردشگری مصر" و "در آینده در سایر شهر‌های مصر" استفاده شده است.

منبع: ایسنا

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->