اعتراض صلاح به سکوت زشت فیفا + عکس سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد رئیس هیئت بدنسازی و پرورش اندام خراسان رضوی: با باشگاه‌های ورزشی خانگی و غیرمجاز برخورد خواهد شد فرماندار مشهد: هیچ نامه‌ای برای بازی تراکتور و استقلال نیامده است میثاقیان: هیچ سرمربی مثل من جرئت ندارد در ۷۲سالگی کنار خط بایستد معاون امنیتی انتظامی استانداری خراسان‌ رضوی: بازی تراکتور و استقلال در مشهد را به کمیته فرهنگی واگذار کردیم مس رفسنجان بعد از صدور حکم دادگاه سقوط می‌کند؟ قلی زاده در تیررس النصری‌ها هافبک پرسپولیسی در رادار مسی‌ها غیبت لوا در شروع لالیگا خداحافظی نازون با هواداران کایسری اسپور + عکس لحظه شماری پوگبا برای بازگشت به زمین فوتبال کاظمی، داور سوپرکاپ استقلال و تراکتور احداث ورزشگاه اختصاصی استقلال سال آینده آغاز می‌شود استقلال بازهم کشتی خرید لیدزیونایتد - طارمی، در یک قدمی توافق مدافع مشهدی سپاهان در راه کویر آلپاین در فرمول یک ماند اسامی محرومان فصل آینده لیگ برتر (۰۵-۱۴۰۴) اعلام شد | ساپینتو و بیرو محرومان قطعی سوپرجام نحوه خرید بلیت بازی استقلال و تراکتور در سوپرجام ۱۴۰۴ + لینک و قیمت
سرخط خبرها

نکونام در محاصره گل‌نزن‌ها و مصدوم‌ها!

  • کد خبر: ۱۸۰۸۲۵
  • ۰۲ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۵:۵۴
نکونام در محاصره گل‌نزن‌ها و مصدوم‌ها!
جواد نکونام لیگ برتر را در حالی آغاز کرده که گزینه‌های محدودی برای تعویض دارد. او در میان انبوهی از گل‌نزن‌ها و مصدومان قرار گرفته است.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، اینکه می‌گویند دست جواد نکونام خالی است و بازیکنان آن‌چنان شاخصی برای حضور در ترکیب استقلال ندارد، ادعای بیراهی نیست.  

اگر نگاهی به آنچه در بازی استقلال مقابل سپاهان گذشت بیندازیم به این واقعیت ملموس می‌رسیم که سرمربی استقلال برای ایجاد تغییرات در ترکیب تیم خود با مشکلات بزرگی مواجه بود.

نکونام با اینکه گزینه‌های نسبتا مناسبی برای تزریق روحیه به خط دفاع یا حتی خط میانی در اختیار داشت، اما در خط حمله کاملا دستش خالی بود و به دلیل نداشتن مهره‌های کارآمد و گلزن نتوانست بازی باخته را دست کم با تساوی تاخت بزند.


نکونام در این بازی از سلمانی، رمضانی، بابایی و محمدی به عنوان بازیکنان تعویضی استفاده کرد.  رمضانی، بابایی و محمد درواقع جزو عناصر هجومی در اختیار سرمربی استقلال بودند تا شاید نتیجه را برگردانند، اما هیچ یک از این بازیکنان کمترین توفیقی در راه بازگرداندن نتیجه نداشتند و عملا به مردانی بیکار در خطوط هجومی استقلال تبدیل شدند.

رمضانی و بابایی با سابقه سیاه گلزنی در ترکیب استقلال که گاه در طول فصل تعداد گل‌های هردوی‌شان از تعداد انگشتان یک دست هم تجاوز نمی‌کند در این فصل به ناچار در استقلال ماندند و مهرداد محمدی نیز به دلیل مصدومیت هنوز به فرم بدنی مطلوب نرسیده و عملا نتوانسته در سه بازی ابتدایی لیگ برتر کمکی به نکونام کنند.

سرمربی استقلال بنا داشت از چهار بازی ابتدایی لیگ برتر دست کم به ۱۰ امتیاز برسد. او به تساوی در اصفهان و کسب یک امتیاز می‌اندیشید، اما به نظر می‌رسد با این حجم از بازیکنان ناکارآمد و گل‌نزن راهی سخت و دشوار برای رسیدن به آمال و آرزو‌های خود داشته باشد.

البته که استقلال هفته آینده نباید مقابل هم نام خوزستانی‌اش مشکل آن چنانی داشته باشد و به یقین پیروزی دیگری در این بازی در دسترس سرمربی استقلال است، اما بی تعارف جواد نکونام در بازی‌های بزرگ با بحران جدی مواجه خواهد شد به خصوص اینکه حالا ۳ امتیاز از سپاهان پس افتاده و یک بازی رو در رو را نیز به این تیم باخته است.

سرمربی استقلال تنها ارسلان مطهری را به عنوان یک نیروی نسبتا کارآمد در اختیار دارد که این بازیکن نیز ۱۸۰ دقیقه است گلی برای این تیم به ثمر نرسانده تا ضعف‌های استقلال در فاز گلزنی بیش از هر زمان دیگری بعد از بازی با سپاهان نمایان شود.

آنچه مسلم است سرمربی استقلال مقابل تیم‌های میانی چالش آن چنانی پیش رو نخواهد داشت. هرچند که همین استقلال مقابل ملوان نیز دچار سکته شد و به سختی از سد این تیم گذشت، اما با این داشته‌ها بعید است که بتوان از نکونام و تیمش یک مدعی درجه یک انتظار داشت و مدیران استقلال باید به سرعت در راستای تقویت تیم با جذب بازیکنان ممتاز به خصوص در خط آتش که به نظر می‌رسد پاشنه آشیل این تیم است، تیم بهتری را پدید آورند و با امید بیشتری در ادامه لیگ حاضر شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->