تداوم حملات اسرائیل به غزه با وجود اعلام آتش‌بس (۱۹ مهر ۱۴۰۴) انتقاد رئیس جمهور لبنان از حملات اسرائیل به جنوب لبنان پس از آتش‌بس غزه آیا رژیم صهیونیستی به آتش‌بس پایبند خواهد بود؟ کمیسیون امنیت ملی مجلس طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی را بررسی خواهد کرد یک هواپیمای سبک در استرالیا سقوط کرد (۱۹ مهر ۱۴۰۴) واکنش ترامپ به حمایت ایران از توافق آتش بس با حماس نگاه کشورهای شورای همکاری خلیج فارس به ایران پس از تهدید اسرائیل تحول خواهد یافت؟ رئیس هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌ها درباره برگزاری تناسبی انتخابات در تهران توضیح داد کاهش ساعات کاری در کمیسیون اجتماعی مجلس مجددا بررسی خواهد شد معاون حقوقی رئیس جمهور: جمهوری اسلامی ایران در آستانه ثبت دعوای حقوقی علیه اسرائیل و آمریکاست عالی‌ترین مرجع نظارتی کشور و ۲ مأموریت مهم آن | به مناسبت سالروز تأسیس سازمان بازرسی کل کشور رسانه‌های اسرائیلی: انتقال اسرا از ۵ زندان اسرائیل آغاز شد حضور وزیر امور خارجه در کمیسیون اصل ۹۰ مجلس جزئیات اجرایی طرح ترامپ برای توقف جنگ غزه اعتراف صهیونیست‌ها به خلع سلاح نشدن حماس در غزه درگیری مرزی میان نیرو‌های مرزبانی پاکستان و افغانستان آمریکا در ایالت آیداهو برای قطر پایگاه نیروی هوایی می‌سازد پزشکان بدون مرز: هزار و ۲۰۰ کادر درمانی در جنگ غزه کشته شدند حمله تروریستی به مرکز آموزش پلیس پاکستان| ۳ مهاجم در درگیری کشته شدند زخمی شدن ده‌ها فلسطینی در کرانه باختری (۱۸ مهر ۱۴۰۴) ترامپ نشستی با رهبران جهان درباره غزه در مصر برگزار می‌کند ادعای تروئیکا: اسنپ‌بک اقدام درستی بود واکنش دختر شهید سلیمانی به آتش‌بس در غزه ۶ هزار کامیون کمک‌های بشردوستانه منتظر ورود به غزه بازداشت شبکه ترور وابسته به رژیم صهیونیستی در لبنان حکیم: عراق باید پل ارتباط و نقطه توازن در منطقه باشد تاکید کابل بر اهمیت بندر چابهار برای تجارت هند و افغانستان
سرخط خبرها

سرلشکر صفوی: باید میان قلمروهای دریایی و زمینی پیوند برقرار کنیم

  • کد خبر: ۱۸۱۰۴۳
  • ۰۴ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۵
سرلشکر صفوی: باید میان قلمروهای دریایی و زمینی پیوند برقرار کنیم
دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا گفت: ما باید بتوانیم بین قلمروهای ژئواستراتژیک دریایی و زمینی پیوند برقرار کنیم، این یک استراتژی جدید است.

به گزارش شهرآرانیوز، سرلشکر پاسدار سید یحیی صفوی دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا در پنجمین جلسه شورای سیاستگذاری همایش ملی فرصت‌ها و تهدید‌های نوپدید دریایی گفت: تحلیل جایگاه انقلاب کبیر اسلامی و جمهوری اسلامی و جبهه مقاومت در شکل دهی به نظم جدید جهانی یک ضرورت به شمار می‌رود.

وی افزود: بدون حضور در دریا‌ها و اقیانوس‌ها نمی‌توانیم جایگاه ایران، انقلاب اسلامی و جبهه مقاومت را در هندسه نظم جدید جهانی تعریف کنیم.

سرلشکر صفوی با اشاره به اهمیت برگزاری همایش ملی فرصت‌ها و تهدید‌های نوپدید دریایی اظهار داشت: این همایش علمی با مشارکت صاحب نظران و ایده پردازان باید بتواند چگونگی دسترسی به قدرت دریایی را حداقل در بُعد نظری تعیین کند.

وی با تأکید بر ضرورت تبدیل شدن ایران به قدرت دریایی افزود: یکی از مظاهر این قدرت حضور علمی و مطالعاتی در قطب جنوب است.

سرلشکر صفوی با برشماری قدرت‌های مهم زمینی و دریایی گفت: روسیه و چین قدرت‌های زمینی هستند، ما هم یک قدرت زمینی هستیم و استراتژی ما همواره برّی بوده است در مقابل آمریکایی‌ها و ناتو قدرت‌های بحری هستند.

این استاد جغرافیای سیاسی و ژئواستراتژی با اشاره به روند تغییرات هندسه نظم جدید جهانی تأکید کرد: ما باید بتوانیم بین قلمرو‌های ژئواستراتژیک دریایی و زمینی پیوند برقرار کنیم. این یک استراتژی جدید است. موقعیت جغرافیایی ایران چنین ظرفیتی را به ما می‌دهد.

صفوی در تشریح این استراتژی افزود: ایران برای مقابله با تحریم‌های ظالمانه آمریکا و متحدانش باید راهبرد اقتصاد دریا محور و قدرت دریایی خودش را با حضور ناوگان تجاری و نظامی خود در اقیانوس‌ها و دریا‌ها و استفاده از شبکه کریدور‌های جنوب-شمال و شرق به غرب با همکاری فدراسیون روسیه و چین، افزایش دهد.

دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا تأکید کرد: عبور از سرزمین ایران باید بتواند مسیر‌های تجاری اقیانوس آرام به اقیانوس هند و دریای سیاه، دریای مدیترانه و خلیج فنلاند را در شمال روسیه سازماندهی کند.

وی افزود: این راهبرد می‌تواند در برنامه هفتم توسعه ایران در مجلس شورای اسلامی و دولت گنجانده شود.

رئیس همایش ملی فرصت‌ها و تهدید‌های نوپدید دریایی خاطرنشان کرد: چگونگی دسترسی به قدرت دریایی و اقتصاد دریا محور و حضور ناوگان‌های تجاری و نظامی ایران در پهنه اقیانوس‌ها وحضور مطالعاتی و علمی ایران در قطب جنوب، از مباحث نظری و ارائه مقالات علمی این همایش ملی است.

هوش مصنوعی در دریا، شناور‌ها و فرماندهی و کنترل دریایی بسیار مهم است

در ادامه این نشست، سردار مهدی نژاد نوری معاون علوم، تحقیقات و فناوری ستاد کل نیرو‌های مسلح با تأکید بر ضرورت بهره برداری از هوش مصنوعی در دریا گفت: در بحث هوش مصنوعی می‌توان ده‌ها موضوع را استخراج کرد که هر کدام می‌تواند موضوع یک همایش باشد.

وی افزود: به عنوان مثال پردازش اطلاعات مختلف و زبان طبیعی که یک جزئئ از هوش مصنوعی است می‌تواند در این همایش و همایش‌های بعدی مورد بررسی قرار بگیرد.

معاون عتف ستاد کل نیرو‌های مسلح تأکید کرد: هوش مصنوعی در دریا، در شناور‌ها و فرماندهی و کنترل در عرصه دریا بسیار مهم است.

پرداختن به مباحث بیولوژیک دریا مهم است

حسن ابوالقاسمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) و مشارکت کنندگان علمی این همایش گفت: همایش فرصت‌ها و تهدید‌های نوپدید دریایی فرصت بسیار خوبی است که بتوانیم اثری ماندگار و مرجع را در این زمینه آماده و ارائه کنیم.

وی افزود: مقالات و خروجی علمی این همایش، محصولاتی نخواهد شد که در کتابخانه‌ها کنار گذاشته شود بلکه مقدمه‌ای خواهد بود که این موضوع را به صورت عملی برجسته و تکمیل کنیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) تأکید کرد: موضوعات دریا و بحث‌های بیولوژیک مباحث بسیار مهمی هستند که در این همایش بدان پرداخته خواهد شد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->