شعب اخذ رأی در سینما‌های هویزه، مهر کوهسنگی و آفریقا فعال‌اند (۸ تیر ۱۴۰۳) مدیرکل فرهنگ‌ و‌ ارشاد اسلامی خراسان‌رضوی: امیدوارم منتخب مردم با فرهنگ و مفاخر این مرزوبوم آشنا باشد «هشام مطر» برنده جایزه جورج اورول شد جزئیات پخش «حسینیه معلی» در محرم ۱۴۰۳ اهالی فرهنگ و هنر مشهد؛ پای صندوق رأی در مجتمع امام‌رضا(ع) (۸ تیر ۱۴۰۳) کودک مانند شاعر، ابزار خویشتن است | نگاهی به کتاب «بوم‌شناسی تخیلات کودکی» اثر ادیت کاب برنامه تلویزیونی؛ سیمای انتخابات راوی حماسه حضور در روز انتخاب + جزئیات ساز «قاصدک» | نگاهی به اجرای موسیقی اصیل ایرانی در پردیس تئاتر اردیبهشت مشهد حکایت نامزد انتخابات و پس گردنی انتقامی ما همه از این شیرینی حق داریم ساعت گران‌قیمت بهرنگ علوی در «جوکر ۲» + عکس زمان پخش و تکرار سریال «مختارنامه» از شبکه آی‌فیلم (محرم ۱۴۰۳) کدام فیلم‌های سینمایی با موضوع انتخابات ساخته شده است؟ فلسفه، در جستار و داستان و رمان | معرفی سه کتاب تازه از نشر «خوب» «ناخن‌ها» فیلم اختتامیه جشنواره کارلووی واری شد درباره کتاب «کودک دریا» و درسی که به آدم بزرگ‌ها می‌دهد فیلم‌های سینمایی آخر هفته (۷ و ۸ تیر ۱۴۰۳) + خلاصه داستان و زمان پخش «جمشید هاشم‌پور» در بستر بیماری + عکس زمان پخش و تکرار سریال شب دهم در ایام محرم پخش مجموعه مستند «مهمان علی» از شبکه‌های سیما
سرخط خبرها

کتاب «اندیشه انتظار» به چاپ هفتم رسید

  • کد خبر: ۱۸۱۳۱۹
  • ۰۶ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۱
کتاب «اندیشه انتظار» به چاپ هفتم رسید
چاپ هفتم کتاب «اندیشه انتظار (شناخت امام عصر(عج) و چگونگی حکومت جهانی صالحان)» اثر حجت الاسلام والمسلمین احمد زمانی منتشر شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛کتاب «اندیشه انتظار (شناخت امام عصر (عج) و چگونگی حکومت جهانی صالحان)» اثر حجت الاسلام والمسلمین احمد زمانی در ۵۲۳ صفحه به همت مؤسسه بوستان کتاب به چاپ هفتم رسید.

«انتظار» ایده و اندیشه سترگی است که بر همه عقاید و رفتار‌های فردِ مسلمان تأثیر می‌گذارد و او را در مسیر هدایت، راسخ نگه می‌دارد. تشیّع با تاکید بر اندیشه انتظار و شناخت امام عصر (عج) انسان را با حیات طیبه، پیوند می‌زند و نویدبخش چگونگی حکومت جهانی صالحان است.

پژوهش حاضر با عنایت به نکته فوق، اندیشه انتظار را در ۱۲ فصل از تولد حضرت حجة بن الحسن العسکری تا حکومت جهانیِ آن حضرت، کاویده است.

ساختار اثر

این کتاب در ۱۲ فصل تألیف شده است؛ فصل اول با عنوان «ولادت قائم آل محمد (عج)» به بررسی ولادت مهدی (عج) در منابع اهل سنت، عقیقه، نامگذاری و توضیحی درباره نام‌های حضرت مهدی (ع) پرداخته است.

نویسنده در فصل دوم با عنوان در «انتظار مصلحی بزرگ» به تبیین اهمیت انتظار و انواع انتظار (انتظار سازنده و پویا و انتظار مخرب) پرداخته، مصلح بزرگ در کتاب‌های آسمانی و مصلح بزرگ در میان ملل و اقوام را تشریح کرده و مهاجمان فرهنگی و مهدویت را مورد تاکید قرار داده است.

«مصلح بزرگ در قرآن» عنوان سومین فصل از کتاب حاضر است که در آن مهدی (ع) در قرآن و آیات تأویل و تفسیر شده در شأن مهدی (ع) به نگارش درآمده که اهم آن‌ها عبارتند از: بقره، آل عمران، انعام، توبه، ابراهیم، انبیا، شعرا، نمل، فجر، عصر و....

فصل چهارم با عنوان «بشارت‌ها و پیشگویی‌ها در روایات به بیان روایات شیعه» (پیامبر خدا (ص)، امیر مومنان، علی (ع)، فاطمه زهرا (ع)، امام حسن مجتبی (ع)، امام حسین (ع)، امام سجاد (ع)، امام محمد باقر (ع)، .. و امام عصر، حجت بن الحسن - عجل الله فرجه الشریف و روایات اهل سنت (مهدی (ع) فرزند علی و فاطمه (ع)، مهدی (ع) از اهل بیت پیامبر (ع)، مدت حکومت مهدی (عج)، مکان بیعت با مهدی (عج)، اهل بیت (ع) قبل از ظهور و روز رهایی و آزادی کامل فلسطین) پرداخته است.

نویسنده در پنجمین فصل از کتاب مذکور با عنوان «غیبت صغری» به تشریح فلسفه غیبت، فواید غیبت در احادیث و دوران غیبت پرداخته و سفرا و نوّاب چهارگانه و توقیعات (نامه‌های نشانه‌دار) (محور‌های اساسی توقیعات: ایجاد امید، انسجام، سازماندهی و تشکل، تجلیل از اصحاب خویش و دوستداران اهل بیت (ع)، افشاگری و طرد گروه‌های منحرف، جلوگیری از تعیین وقت ظهور، توجه به اموال و وجوهات شرعی و صاحبان آنها، پیام تسلیت و تعزیت به شخصیت‌های برجسته عالم اسلام و برخی از نشانه‌های حتمی و غیر حتمی ظهور) راه به رشته تحریر درآورده است.

فصل ششم با عنوان «آیین منتظران در غیبت کبری» به بررسی غیبت کبری و آیین منتظران در عصر غیبت (شناخت امام عصر (عج)، انتظار فرج، دعا برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج)، سازماندهی و تمرین امور جهادی و دفاعی، توجه به خواسته‌های مرجعیت عامه شیعه در بحران‌های مختلف و توسل به حضرت بقیه الله الاعظم می‌پردازد.

«عنایت‌های قائم آل محمد (عج)» عنوان هفتمین فصل از کتاب حاضر است که در آن برکات حضرت مهدی (عج) (بهره‌برداری تکوینی و بهره‌برداری اختیاری) و عنایات خاصه حضرت مهدی (عج) (پاسخ به درخواست و استغاثه، بررسی پرونده اعمال بندگان با عنایت خاص، عنایت ویژه به شیعیان، حضور در موسم حج ابراهیمی و همراه با زائران بیت الله الحرام و مقدرات مردم در لیله القدر) به نگارش درآمده است.

فصل هشتم با عنوان «سوء استفاده از عقاید مهدویت» به بیان مدعیان دروغین مهدویت، وکلای دروغین در غیبت صغری، تعیین زمان ظهور بقیه الله الاعظم (عج) و اهمیت صفات شخصی بقیه الله الاعظم (عج) اختصاص دارد.

نویسنده در فصل نهم با عنوان «دیدگاه‌ها درباره تشرّف» به تبیین توقیع شریف و برداشت نادرست از توقیع شریف پرداخته و تشرف یافتگان (دیدار پرفیض محمد بن عیسی بحرینی، تشرف حاج سید احمد رشتی و تشرف آیت الله حاج سید محسن امین جبل عاملی) را شرح داده است.

«اماکن و مساجد منصوب به حضرت مهدی (عج) عنوان دهمین فصل از کتاب مذکور است که از اهم این اماکن می‌توان به سرداب غیبت، مسجد سهله، مقام حضرت مهدی (عج) در کربلا، مسجد جمکران قم و مقام صاحب الزمان (عج) در شوشتر اشاره کرد.

فصل یازدهم با عنوان «علائم ظهور به بررسی علائم حتمی ظهور» (حرکت اصلاح طلبانه یمانی، صیحه آسمانی، فرو رفتن سپاه سفیانی در سرزمین بَیداء و کشته شدن نفس زکیه) و علائم غیر حتمی و نکته‌های اساسی در روایات علائم ظهور (بررسی طلوع خورشید از مغرب، خروج دجّال، تفکیک علائم ظهور از علائم قیامت کبری و بداء در برخی از علائم ظهور) می‌پردازد.

«حکومت جهانی قائم آل محمد (عج)» عنوان دوازدهمین و آخرین فصل از کتاب مذکور است که در آن ویژگی‌های حکومت مهدوی (مدیران برجسته و ممتاز، اندیشه برتر در درک مصالح و مفاسد، امنیت همه جانبه و برداشته شدن تقیه از جامعه تشیع) تبیین شده و حکومت حضرت مهدی (عج) و سلاح‌های پیشرفته (حوزه علوم طبیعی و حوزه باور‌های دینی) به نگارش درآمده است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->