مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع سامانه‌های الکترونیکی ثبت اسناد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است چند منبع مهم آلودگی هوا در خانه را بشناسید تعطیلی واحدهای قضایی استان تهران در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) ظفرقندی خبر داد: استقبال کمرنگ پزشکان از تخصص‌های داخلی و جراحی بایدها و نبایدهای گرم کردن غذا در مایکروویو سازمان غذاودارو هشدار داد: خطر تشدید کبد چرب با مصرف داروهای مسکن و گیاهی نامعتبر برخورد ۲ پراید در خواف پنج مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط رانندگی با گواهینامه ایرانی در عراق اعلام شد آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش برف و باران (۵ اسفند ۱۴۰۳) ماجرای کارزار سربازی دختران چیست؟ | استقبال جالب و معنادار مردان ایران افزایش ۲۵ درصدی بلیت مترو در سال ۱۴۰۴ از پالایش قوانین قدیم تا نظارت بر قوانین جدید | حوزه خراسان، مشاور فقهی قانون‌گذاری مجلس می‌شود آیا مدارس و دانشگاه‌های استان مازندران تا پایان هفته مجازی شده است؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) جدول فوق‌العاده ایثارگری بازنشستگان و تأثیر آن روی همسان‌سازی حقوق منتشر شد + جزئیات آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ شلیک خونین به جوان تهرانی در ولنجک آغاز برنامه ملی برای رصد کمبود‌های ملزومات پزشکی اهدای عضو دختر جوان مرگ مغزی به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ اسفند ۱۴۰۳) انسداد برخی جاده‌های کشور به علت بارش برف (۵ اسفند ۱۴۰۳) محکومیت اعضای باند قاچاق هروئین و شیشه در بندرعباس | حکم اعدام برای ۳ تن از متهمان رشد ۷۰ درصدی مبلغ اضافه‌کار محیط‌بانان در سال ۱۴۰۴ آزمون‌های علوم پزشکی ۱۴۰۳ با ۱۱ هزار داوطلب برگزار شد دوازدهمین جشنواره انتخاب کارفرمایان برتر خراسان رضوی برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) | ۵۲ درصد کارگران استان پیش از موعد بازنشسته می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۵ اسفند ۱۴۰۳) | هوا از فردا سرد می‌شود آیا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی قبل از ماه مبارک رمضان پرداخت می‌شود؟ پزشکیان در آیین اختتامیه سی‌وهشتمین جشنواره خوارزمی: اراده حل مسئله و مشکلات کشور را داریم
سرخط خبرها

پیش‌بینی وزش باد و گرد و خاک در مرز‌های غربی و عتبات عالیات تا پایان هفته (۸ شهریور ماه ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۸۱۸۲۲
  • ۰۸ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۵
پیش‌بینی وزش باد و گرد و خاک در مرز‌های غربی و عتبات عالیات تا پایان هفته (۸ شهریور ماه ۱۴۰۲)
وزش باد و گرد و خاک در مرز‌های غربی و عتبات عالیات تا پایان هفته پیش‌بینی می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، صادق ضیائیان درباره وضعیت جوی مرز‌های غربی کشور و عتبات عالیات، توضیح داد: آسمان مهران فردا (۹ شهریور) صاف و وزش باد، گاهی وزش باد شدید و احتمال گرد و خاک خواهد بود. بیشینه و کمینه دمای این روز ۴۳ و ۲۸ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود. آسمان این شهر پس فردا (۱۰شهریور) صاف تا کمی ابری، وزش باد، گاهی وزش باد شدید و احتمال رخداد گرد و خاک با بیشترین و کمترین دمای ۴۶ و ۲۹ درجه سانتیگراد خواهد بود.

رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا اضافه کرد: وضعیت جوی چذابه نیز فردا صاف، وزش باد، گاهی وزش باد شدید با احتمال رخداد گرد و خاک با بیشینه وکمینه دمای ۴۳ و ۲۵ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود. پس فردا آسمان این منطقه صاف و غبار رقیق و وزش باد، گاهی وزش باد شدید با احتمال رخداد گرد و خاک خواهد بود و دمای هوا در گرم‌ترین و خنک‌ترین زمان به ۴۴ و ۲۶ درجه سانتیگراد می‌رسد.

وی افزود: آسمان شلمچه نیز فردا صاف، وزش باد و گاهی وزش باد شدید با احتمال رخداد گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود و بیشینه و کمینه دما به ۴۳ و ۲۹ درجه سانتیگراد می‌رسد. این شهر پس فردا آسمانی صاف، وزش باد، گاهی وزش باد شدید با احتمال رخداد گرد و خاک خواهد داشت و دمای هوا بین ۴۳ و ۳۰ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا در ادامه اظهار کرد: آسمان مرز خسروی (قصر شیرین) فردا صاف تا کمی ابری و غبار رقیق، گاهی وزش باد با احتمال وزش باد شدید و گرد و خاک و دمای هوا بین ۴۱ و ۲۷ درجه سانتیگراد خواهد بود. پس فردا آسمان این منطقه صاف تا کمی ابری و وزش باد، احتمال وزش باد شدید و گرد و خاک با بیشینه و کمینه دمای ۴۴ و ۲۷ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

وی درخصوص وضعیت جوی مرز تمرچین پیرانشهر گفت: آسمان این منطقه فردا کمی ابری تا نیمه ابری، وزش باد و احتمال وزش باد شدید و بارش پراکنده با بیشینه و کمینه دمای ۳۰ و ۱۵ درجه سانتیگراد و پس فردا صاف تا کمی ابری و وزش باد، گاهی وزش باد شدید و احتمال گرد و خاک با بیشترین و کمترین دمای ۳۲ و ۱۷ درجه سانتیگراد خواهد بود.

ضیائیان گفت: وضعیت جوی مرز باشماق طی فردا صاف تا کمی ابری تا نیمه‌ابری و وزش باد و احتمال وزش باد شدید و بارش پراکنده با بیشینه و کمینه دمای ۳۳ و ۱۹ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود. پس فردا نیزآسمان این شهر صاف تا کمی ابری و وزش باد و احتمال وزش باد شدید و گرد و خاک با بیشترین و کمترین دمای ۳۵ و ۲۱ درجه سانتیگراد خواهد بود.

رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا با اشاره به وضعیت جوی شهر‌های عراق تصریح کرد: آسمان نجف فردا و پس فردا صاف و وزش باد، گاهی وزش باد شدید و رخداد گرد و خاک خواهد بود و فردا دمای هوا در گرم‌ترین و خنک‌ترین زمان به ۴۲ و ۲۹ درجه سانتیگراد می‌رسد. پس فردا حداکثر و حداقل دمای نجف ۴۴ و ۳۰ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: وضعیت جوی کربلا فردا و پس فردا صاف، همراه با وزش باد، گاهی وزش باد شدید و رخداد گرد و خاک خواهد بود. فردا حداقل و حداکثر دما ۲۹ و ۴۱ و پس فردا ۲۹ و ۴۳ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی کاظمین گفت: آسمان کاظمین فردا و پس فردا صاف و وزش باد، گاهی وزش باد شدید و رخداد گرد و خاک خواهد بود و دمای هوا فردا به۴۱ و ۲۸ و پس فردا به ۴۴ و ۲۸ درجه سانتیگراد می‌رسد.

ضیاییان در پایان درباره وضعیت جوی سامرا طی فردا و پس فردا توضیح داد: آسمان این شهر فردا و پس فردا صاف و غبار آلود و گاهی وزش باد شدید و رخداد گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود. بیشینه و کمینه دمای فردا به ۴۱ و ۲۹ و پس فردا ۴۴ و ۲۹ درجه سانتیگراد خواهد بود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->