چرا روز «کوروش» در تقویم ثبت نشده است؟ «جزر و مد» قربانی بی‌نظمی پلتفرم شد | منتظر ادامه سریال نباشید! واکنش تند حجت‌الاسلام قمی به جلد هم‌میهن: «رذالت خبری» به‌جای «رسالت خبری» اظهارات وکیل پژمان جمشیدی در خصوص سفر موکلش به ترکیه و گزارش روزنامه هم‌میهن (۶ آبان ۱۴۰۴) محمود پاک‌نیت: تداوم فعالیت گروه‌های مسجدی ضامن آینده هنر ایران است پژمان جمشیدی به ترکیه رفت + علت (۶ آبان ۱۴۰۴) خوراکیان: رسالت هنر متعهد، انعکاس حقیقت معارف اهل‌بیت(ع) است رسالت حوزه هنری، پرورش هنرمندان اخلاق‌مدار و انقلابی است تلاش وزارت ارشاد برای تقویت ارتباطات فرهنگی در شرایط تحریم رادیو تئاتر پس از چند دوره غیبت به جشنواره تئاتر فجر بازمی‌گردد «تنهاتر از من» در مسیر جهانی | حضور فیلم فریبا نادری در سه جشنواره بین‌المللی از پلی‌استیشن به پلتفرم | کراش باندیکوت به نتفلیکس می‌آید شبکه نمایش با فیلم‌های ضداستکباری به استقبال ۱۳ آبان می‌رود دواین جانسون به دنیای زوتوپیا پیوست مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) حمید لولایی با «قلب تصادفی» در راه سینما یک جایزه و یک نامزدی بین المللی برای «شال سیاه» نگاهی به قسمت سوم سریال «بامداد خمار»
سرخط خبرها

«آهید»، «قلبم به احترام تو ایستاده است» و «آبی‌تر» روانه بازار نشر شد

  • کد خبر: ۱۸۱۹۹۸
  • ۰۹ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۸
«آهید»، «قلبم به احترام تو ایستاده است» و «آبی‌تر» روانه بازار نشر شد
سه مجموعه شعر «آهید»، «قلبم به احترام تو ایستاده است» و «آبی‌تر» توسط انتشارات سوره مهر منتشر و راهی بازار نشر شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سه مجموعه شعر «آهید»، «قلبم به احترام تو ایستاده است» و «آبی‌تر» به تازگی توسط انتشارات سوره مهر منتشر و روانه بازار نشر شده اند.

کتاب «آهید» نام دفتر شعری است که محمدرضا تقی‌دخت سروده است. کتاب دربرگیرنده حدود ۴۰ غزل، چندین مثنوی و چندین شعر نو نیمایی است. غزل‌ها نوآمد است و مثنوی‌ها با زبانی متفاوت در شعر امروز خلق شده و جز یک مورد مشابه، نمونه‌ای نداشته است.

در بخشی از این کتاب می‌خوانیم:

صدا در نی نهان، نی در نیستان، شهر خاموشان
صدا گم کردگان، در خویش‌مرگان، خودفراموشان
گناه آلودگان، پادافره کردار بد دیده
غلیواژان عمری زنده بر مردار چرخیده
به هم بر هر چه آهید است و آناهید راهی نو
زمین شد دامگه، آبشخوری نو، خوابگاهی نو

این کتاب در ۱۴۷ صفحه، شمارگان ۵۰۰ نسخه و قیمت ۹۰ هزار تومان عرضه شده است.

کتاب «قلبم به احترام تو ایستاده است» عنوان دیگری است که سروده شهناز اسحاقی است و توسط انتشارات سوره مهر منتشر شده است. این کتاب با مقدمه‌ای از «گروس عبدالملکیان» آغاز می‌شود. شعر نو سپید، قالبی است که اسحاقی برای این مجموعه در نظر گرفته است.

در بخشی از این کتاب می‌خوانیم:

به احترام این همه سکوت
یک دقیقه حرف بزن
قلبم مدت‌هاست
به احترام تو ایستاده است...

کتاب «قلبم به احترام تو ایستاده است» در ۱۶۳ صفحه، شمارگان ۳۰۰ نسخه و قیمت ۸۵ هزار تومان عرضه شده است.

عنوان آخر این مجموعه جدید که توسط انتشارات سوره مهر منتشر شده است، «آبی‌تر» نام دارد که توسط محمد غفاری سروده شده است. کتاب دربرگیرنده غزل‌های عاشقانه معاصر است و جوانان و بزرگسالان مخاطب اصلی این کتاب است.

در بخشی از این کتاب می‌خوانیم:

یکی از چشمانت آسمان
دیگری دریا
آبی
آبی‌تر...

این کتاب در ۶۲ صفحه، شمارگان ۳۰۰ نسخه و قیمت ۶۵ هزار تومان عرضه شده است.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->