آیا پخش سریال «تاسیان» متوقف شد؟ رایزنی فرهنگی ایران و ترکیه برای تقویت همکاری‌های کتابخانه‌ای «گفت‌وگویی درباره حقیقت در علم، هنر و دین» در کنفرانس مسکو نقد و بررسی کتاب دشنام‌های سرگردان در حوزه هنری خراسان رضوی «دیباچه نویسی بر مرقع» روایتی از هنر و ادبیات در قاب کتاب حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در هفته فرهنگی ایران در دوحه| نمایش شکوه هنر و تمدن ایرانی پیوند موسیقی، فرهنگ و اقتصاد در جزیره با برگزاری جشنواره ملی «عودنوازی قشم» نهمین جشنواره ملی تئاتر ایثار با حضور ۱۷ اثر برگزیده از روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) آغاز می‌شود «جین آستن» روایتی از عشق، اشتباه و هوشمندی زمان و مکان برگزاری نمایشگاه کتاب تهران اعلام شد ششمین جشنواره فیلم کوتاه بسیج اختران در نیشابور برگزار می‌شود درگذشت کارلوس جیه‌گس، فیلم‌ساز برجسته برزیلی معرفی منتخبان مرحله اول داوری جشن مستقل سینمای مستند ایران آغاز فیلم‌برداری فیلم مرگ رابین هود با بازی هیو جکمن ترجمه رمان‌های «شاه بی‌سرگرمی» و «هیچ‌چیز مال تو نیست» منتشر شد پوستر رسمی فیلم اودیسه، کریستوفر نولان منتشر شد + عکس
سرخط خبرها

اجرای «امین غفاری»، نوازنده ایرانی، در یکی از مهم‌ترین سالن‌های دنیا

  • کد خبر: ۱۸۲۱۳۹
  • ۱۱ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۱
اجرای «امین غفاری»، نوازنده ایرانی، در یکی از مهم‌ترین سالن‌های دنیا
امین غفاری از نوازندگان کشورمان پس از مسابقات بین المللی ژاپن، کنسرتو ویولن خاچاطوریان را با همراهی ارکستر فیلارمونیک چک در یکی از بزرگترین سالن های اجرای موسیقی دنیا می‌نوازد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ امین غفاری از تک نوازان ساز ویولن کشورمان پس از آن که در سال ۲۰۲۲ موفق به دریافت ۲ جایزه و مدال طلا از مسابقات معتبر موسیقی در اوزاکا ژاپن شد، مورد توجه مدیران برگزاری کنسرت در اروپا قرار گرفت و از طرف یکی از همین کمپانی های کنسرت گذار برای اجرا در سالن اسمتانا هال پراگ دعوت به همکاری شد.

وی قرار است در اکتبر امسال همراه با ارکستر فیلارمونیک چک جنوبی (تپلیسی) کنسرتو ویلن خاچاطوریان را اجرا کند.

ارکستر فیلارمونیک چک جنوبی از حرفه ای ترین و قدیمی‌ترین ارکسترهای اروپا است که قدمتش به بیش از ۱۵۰ سال می رسد و سولیست های بزرگی چون فریتز کرایسلر و اوژن ایزایی با این ارکستر نواخته اند.

این کنسرت در سالن اسمتانا پراگ در کشور جمهوری چک برگزار می شود، این سالن بارها میزبان فستیوال های مختلف و ارکسترهای بزرگی از جمله برلین فیلارمونیک، لندن فیلارمونیک، ارکستر فیلارمونیک بوستون، ارکستر دیوان و رهبران و سولیست های بزرگی همچون دانیل برنبویم، ایزاک پرلمن، ماکسیم ونگروف، گیل شاهام بوده است.

غفاری پیش تر نیز در عرصه بین المللی با ارکستر مجلسی سوک در سالن ماسکراد در فستیوال کروملو و همینطور ارکستر کالینینگراد روسیه به عنوان تکنواز اجراهای خود را روی صحنه برده بود.

وی همچنین در کشورهای ژاپن و اتریش و ارمنستان نیز به عنوان سولیست قطعات مختلفی چون زیگونروایزن سارازات، کنسرتو ویلن خاچاطوریان، کاپریس های پاگانینی و آثاری از باخ را اجرا کرده است.

در این کنسرت که در تاریخ ۲۱ اکتبر برابر با ۱۵ آبان برگزار می شود، علاوه بر کنسرتو ویلن خاچاطوریان که امین غفاری سولیست آن خواهد بود، سمفونی نهم دورژاک نیز اجرا می شود.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->