مذاکرات ترامپ-پوتین و طرحی برای برقراری آتش‌بس میان مسکو-کی‌یف بیانیه وزارت خارجه در خصوص تحولات منطقه قفقاز | ابراز نگرانی از هرگونه مداخله خارجی در نزدیکی مرزهای مشترک با ایران جریمه یک میلیارد دلاری دانشگاه کالیفرنیا بابت حمایت از غزه رئیس کمیسیون قضایی مجلس: خلاء قانونی در بکارگیری سلاح توسط محیط بانان به پایان می‌رسد استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: احتمال انتقال آب به مشهد از خارج حوزه برای تامین نیاز شهروندان ردپای سلاح‌های شکارچیان متخلف در اغتشاشات| اصلاح قانون حمل سلاح محیط‌بانان در دستور کار مجلس است محمد رعد: تحویل سلاح یعنی خودکشی برای لبنان| شرافتمان را نمی‌فروشیم پزشکیان: در دنیا برخی از خود فروخته‌ها اخبار را بر اساس نیت‌های شوم استعمارگران و متجاوزان مدیریت می‌کنند ارتش پاکستان: ۳۳ تروریست را در خط مرزی با افغانستان کشتیم نتانیاهو تعلیق صادرات سلاح و تجهیزات نظامی به اسرائیل از سوی آلمان را پاداشی برای حماس دانست سندرز: در جنگ غزه بایدن خطا کرد و ترامپ این اشتباه را بدتر ادامه داد آلاسکا میزبان ترامپ و پوتین مواضع مشترک وزرای خارجه ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه آنکارا از توافق صلح ارمنستان و جمهوری آذربایجان ابراز رضایت کرد توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آشنایی با ویژگی‌های موشک انتحاری سینا

  • کد خبر: ۱۸۲۳۲۵
  • ۱۲ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۸
  • ۱
آشنایی با ویژگی‌های موشک انتحاری سینا
موشک پرسه‌زن انتحاری سینا، یکی از دستاورد‌های دفاعی ایران است که در نمایشگاه صنعت دفاعی ۱۴۰۲ رونمایی شد.

به گزارش شهرآرانیوز، ۳۱ مردادماه امسال به رسم هرساله، نمایشگاه صنعت دفاعی با نمایش دستاورد‌های جدید وزارت دفاع آغاز به کار کرد. در این نمایشگاه علاوه بر محصولات موجود در صنعت دفاعی از برخی دستاورد‌های جدید رونمایی شد. طیف متنوعی از موشک‌ها، پهپادها، مهمات ضد زره، ماهواره‌ها، سلاح‌های انفرادی، خودرو‌های تاکتیکی، اژدر‌ها و مهمات دریایی، تجهیزات اپتیکی، موتور‌های مختلف و... در این نمایشگاه حضور داشتند.

یکی از تسلیحات حاضر در این نمایشگاه که برای اولین‌بار رونمایی شد، موشک پرسه‌زن انتحاری سینا نام داشت که در ادامه با ویژگی‌های آن آشنا می‌شویم.

موشک انتحاری سینا چیست؟

سینا یک موشک پرسه‌زن انتحاری است که برد آن، ۵ کیلومتر بوده و مداومت پروازی آن نیز، ۸ دقیقه اعلام شد. این موشک می‌تواند علیه اهدافی مانند تجمع نفرات و خودرو عمل کند.

موتور آن نیز از نوع الکتریکی بوده و نوع سر جنگی آن EFP ترکشی است که به صورت دستی و خودکار هدایت می‌شود.

اهمیت استفاده از موشک پرسه‌زن سینا

این نوع تسلیحات برای حمله دقیق به مناطق حساس و مهم دشمن استفاده می‌شوند. ما می‌توانیم با به پرواز درآوردن تعدادی از این نوع مهمات بر روی آسمان دشمن، همه تحرکات دشمن را به صورت برخط در ستاد فرماندهی مشاهده کنیم. پس از آن هر موقع نفرات راهبردی دشمن در تیررس قرار داشتند و یا هر هدف مهمی وجود داشت به سوی آن شیرجه زده و آن را نابود می‌کند.

سینا همانند یک خمپاره ۶۰ می‌تواند توسط یک نفر حمل شود و پرتابگر آن نیز همانند پرتابگر خمپاره است.

سینا چگونه عملیاتی می‌شود؟

نحوه کار با آن نیز این گونه است که کاربر از طریق یک لپ‌تاپ می‌تواند تصاویر را مشاهده کرده و در صورت دستیابی به یک هدف قابل اتکا به سوی آن شلیک می‌کند.

آشنایی با ویژگی‌های موشک انتحاری سینا

موشک سینا (سمت راست) - پهپاد معراج-۵۱۲ (سمت چپ)

شباهت سینا و معراج-۵۱۲

سینا یک موشک پرسه‌زن انتحاری و معراج-۵۱۲ یک پهپاد انتحاری است. با نگاه به هر دو این تجهیزات شباهت‌های بسیاری مشاهده می‌شود در حالی که هر کدام از این تجهیزات کاربرد متفاوتی دارند.

علت شباهت‌ها این است که امروزه به دلیل پیشرفت فناوری، مرز بین موشک‌های کروز، مهمات پرسه‌زن و پهپاد بسیار کم شده است. به همین دلیل، روش‌ها و وظایف سیستم‌های عمل‌کننده آن‌ها هم‌پوشانی بسیاری با یکدیگر دارند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
محمد کبیر
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۴۸ - ۱۴۰۲/۰۶/۱۲
0
0
مثل همیشه
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->