صدور هشدار سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید آلودگی در برخی نقاط خراسان رضوی (یکشنبه، ۱۱ آبان ۱۴۰۴) چرا چاقی در میان دانش آموزان بیشتر شده است؟ مصرف این قارچ‌ها جانتان را تهدید می‌کند! اعتراض یک نماینده مجلس به نابرابری‌های آموزشی و محرومیت برخی از دانش‌آموزان از امکانات ضروری هزینه ۵ میلیارد ریالی خراسان رضوی برای طرح‌های مرتبط با پدافند غیرعامل پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۱ آبان ۱۴۰۴) | احتمال بارش برف در نواحی کوهستانی استان نصب بیش از ۳۰۰ کنتور آب هوشمند برای مشترکان پرمصرف خراسان رضوی طی یک سال گذشته یک جان‌باخته و ۵ مصدوم، حاصل بی‌احتیاطی‌های جاده‌ای خراسان رضوی در روز گذشته (۱۰ آبان ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون دکتری نیمه‌متمرکز ۱۴۰۵، امروز (۱۱ آبان ۱۴۰۴) مدیریت آلرژی‌های پاییزی دانش‌آموزان با روش‌های طب سنتی رئیسی: تعداد تولد‌ها به زیر یک میلیون رسیده است هشدار جدی در مورد آب نبات های دودزا مهلت ثبت سفارش کتب درسی تک‌جلدی آغاز شد (۱۱ آبان ۱۴۰۴) + آدرس سایت آخرین وضعیت توزیع شیر در مدارس | اولویت با مناطق محروم است مشاوران املاک مشهد مانع اجرای قانون ثبت رسمی معاملات با اثرات پنهان قند بر بدن آشنا شوید سرماخوردگی در کودکان می‌تواند منجر به ایست قلبی شود ۹۵ درصد بیماران پروانه‌ای حاصل ازدواج فامیلی هستند انتقاد بازنشستگان فولاد از خدمات ناچیز بیمه تکمیلی | داروخانه‌ها و مراکز درمانی پاسخگوی بازنشستگان نیستند مشهد؛ در تقاطع فرونشست و  گسل | درباره تهدیدی انسان ساخت که تاب آوری شهر در برابر زلزله را کاهش می دهد قتل پیرمرد توسط دزد تبعه خارجی با همدستی زن جوان در اطراف مشهد! ۲ دختربچه در بندرعباس قربانی حریق خانگی شدند کل و بز ایرانی؛ گونه‌های در معرض خطر دیده می‌شوند + ویدئو آتش‌سوزی گسترده کارگاه گاز مایع در شیراز مهار شد پیش‌دبستانی در یک قدمی اجباری شدن ثبت ۱۲۸ زلزله در کشور طی یک هفته گذشته (۱۰ آبان ۱۴۰۴) | خراسان رضوی در صدر لرزه‌خیزترین استان‌ها جهان وارونه شد | سالمندان جلوتر از جوانان در ماراتن دیجیتال! توضیحات تأمین اجتماعی در خصوص کسر یک درصد از حقوق بازنشستگان صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی رگبار باران در خراسان رضوی (۱۰ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سم عقرب، قطره‌ای ۱۳۰ دلار؟

  • کد خبر: ۱۸۲۳۴۴
  • ۱۲ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۹
سم عقرب، قطره‌ای ۱۳۰ دلار؟
شاید از عقرب بترسید و از زهرش فرار کنید، اما این مایع ترسناک گرانقیمت‌ترین مایع زمین است.

به گزارش شهرآرانیوز، گران است و کمیاب و حتی اگر پولش را داشته باشید نمی‌توانید به راحتی یک لیتر سم عقرب بخرید که قطره‌ای از آن ۱۳۰ دلار قیمت دارد.

دلیل کمیاب بودنش ساده است. کیست که بتواند از عقرب سم بگیرد. این موجود هراس انگیز که نامش یادآور نیش دردناک است. نیشی که در انتهای دم بلندش خودنمایی می‌کند.

در مزارع پرورش عقرب که برای جمع‌آوری این زهر گرانقیمت راه‌اندازی می‌شوند، سم تک‌تک عقرب‌ها روزانه به صورت دستی جمع‌آوری می‌شود و هر روز هر عقرب میزان اندکی سم تولید می‌کند.

فرایند کند، خسته‌کننده و البته ترسناک جمع‌آوری زهر عقرب؛ که کار هر کسی نیست، به خوبی کمیاب بودن آن را توجیه می‌کند.

برای درک بهتر دشواری تولید یک لیتر زهر عقرب بد نیست بدانید که یک عقرب باید بیش از ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار بار دوشیده شود تا این میزان زهر به دست آید.

زهر عقرب به چه کار می‌آید؟

ترکیبات موجود در زهر عقرب کاربرد‌های بسیاری دارند که در رشته‌های گوناگون به ویژه پزشکی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

برای نمونه کلروتوکسین (Chlorotoxin) موجود در این زهر برای تخمین مکان و اندازه تومور‌های سرطانی کاربرد دارد و کالی‌توکسین موجود در این زهر به صورت آزمایشگاهی برای درمان بیماری‌های استخوانی استفاده شده است.از همین رو بسیاری در جهان دنبال یافتن راه‌هایی برای سرعت بخشیدن و خودکار به فرایند استخراج زهر عقرب هستند تا هر چه سریع‌تر به این مایع فوق‌العاده گرانقیمت دست پیدا کنند.

مایعی که هر لیترش ۱۰ میلیون دلار (حدود ۵۰۰ میلیارد تومان) ارزش دارد.

منبع: اقتصاد آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->