تمدید لغو پرواز‌ها تا ساعت ۱۴ روز چهارشنبه (۱۱ تیر ۱۴۰۴) آیا ادارات استان کرمان فردا چهارشنبه (۱۱ تیرماه ۱۴۰۴) تعطیل است؟ مبالغ ۸۰۰ هزار بلیت فروخته شده هواپیما باید عودت داده شود دستگیری سارقان میراث باستانی در داراب (۱۰ تیر ۱۴۰۴) واکسیناسیون ۹۰ درصد دام سنگین و سبک خراسان رضوی در برابر تب برفکی طی امسال پوشش ۱۰۰ درصدی واکسیناسیون هاری در خراسان رضوی | ۸۵ هزار سگ صاحب‌دار در استان وجود دارد پویش ملی مدارس سمپاد به نام «اثرگذاری به وقت میهن» آغاز شد (۱۰ تیر ۱۴۰۴) تالاب‌ها و دریاچه‌های کشور باید یکپارچه مدیریت شوند آموزش هوش مصنوعی، طرحی نوظهور در آموزش و پرورش | این طرح چه فایده‌ای برای دانش‌آموزان و معلمان دارد؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۰ تیر ۱۴۰۴) | تداوم گرما تا پنجشنبه با خواص بی نظیر «شیر طلایی» آشنا شوید توصیه‌های تغذیه‌ای در ماه محرم راه‌های ثبت شکایات در بیمه سلامت اعلام شد حکمت‌کارت تیرماه برای بازنشستگان لشکری شارژ شد (۱۰ تیرماه ۱۴۰۴) زمان برگزاری آزمون صلاحیت حرفه‌ای سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره اعلام شد مژده کانون پرورش فکری نوجوانان هم‌زمان با آغاز تابستان: عضویت رایگان در مراکز فرهنگی کانون تا ۲۰ تیر ۱۴۰۴ بنا‌های گردشگری گیلان پس از جنگ ۱۲ روزه در چه وضعیتی هستند؟ قلعه تاریخی الموت در مسیر ثبت جهانی عدم برقراری مستمری بازنشستگی تأمین اجتماعی برای برخی از کارگران مشاغل سخت و زیان آور خدمت‌رسانی ۱۸ هزار واحد اقامتی در روز‌های جنگ برنامه‌ریزی آموزش و پرورش برای آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز زمان برگزاری دومین نوبت کنکور ۱۴۰۴ مشخص شد تمدید مهلت پیش ثبت‌نام مدارس شاهد تا ۲۰ تیر ۱۴۰۴ + شرایط ثبت‌نام مترو تهران اتباع دست‌فروش را اخراج می‌کند ممنوعیت برگزاری هر گونه تور در لرستان تا ۲۰ تیر ۱۴۰۴ عامل اصلی سرطان ریه در ایران را بشناسید بیش از ۹۰ درصد آتش‌سوزی در جنگل‌ها و مراتع کشور مربوط به زاگرس است خرس قهوه‌ای زخمی دنا تلف شد (۱۰ تیر ۱۴۰۴) ذبح دام فقط در مراکز مجاز ممکن است
سرخط خبرها

جزئیات سربازی دانش‌آموختگان دکتری

  • کد خبر: ۱۸۲۹۷۰
  • ۱۶ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۶
جزئیات سربازی دانش‌آموختگان دکتری
معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، از موافقت ستاد کل نیروهای مسلح برای ایجاد ظرفیت گذراندن دوره سربازی در قالب طرح پسادکتری برای دانش آموختگان مقطع دکتری خبر داد و گفت: آیین نامه این طرح تا یک ماه ‌آینده به صورت مشترک توسط وزارت علوم و ستاد کل نیروهای مسلح ابلاغ خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز سجاد محمدعلی‌نژاد با تاکید بر اهمیت حوزه فناوری برای دولت سیزدهم، ایجاد این معاونت را برای اولین‌بار توسط وزیر علوم با اهمیت دانست و ادامه داد: تاسیس این معاونت نشان دهنده جایگاه حوزه فناوری و مجموعه‌های دانش‌بنیان در این دولت است.

وی افزود: در این بازه زمانی، همه سعی و تلاش ما برای این بوده که زیرساخت‌ها و ظرفیت‌های پارک‌های علم و فناوری تقویت شوند. مجموعه پردیس‌های علم و فناوری طراحی شده که این پردیس‌ها جدای از پارک‌های استانی در دانشگاه‌های کشور شروع به راه‌اندازی شده‌اند و برخی از آن‌ها به صورت مشترک با دستگاه‌های اجرایی یا بنگاه‌های بزرگ در حال طراحی هستند. تمام سعی بر این بوده که زیرساخت‌های شرکت‌های دانش‌بنیان و واحد‌های فناور در سراسر کشور تقویت شوند و افزایش پیدا کنند.

محمدعلی‌نژاد همچنین درباره طرح‌های جدید این معاونت گفت: چند طرح جدید هم در این دوره شروع شده، مثل دستیار فناوری که برای اولین بار سال گذشته انجام شد و از اول مهر ماه دور دوم این طرح شروع خواهد شد. به موجب این طرح، دانشجویان مقاطع مختلف در شرکت‌ها و واحد‌های فناور پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد حضور پیدا می‌کنند.

معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم در ادامه درباره تاسیس سامانه «نان» بیان کرد: در این سامانه نیاز‌های بخش‌های مختلف اجرایی و مجموعه دستگاه‌ها و شرکت‌ها بارگذاری شده و در راستای جهت‌دهی به دانشگاه‌ها برای رفع نیاز‌های کشور است و سعی شده موضوعات مختلف در دانشگاه‍ها، بر اساس حل این نیاز‌های اعلام شده توسط شرکت‌ها و سازمان‌های مختلف مطرح شود.

خبرخوب برای سربازی نرفته‌ها

محمدعلی‌نژاد گفت: بر اساس موافقتی که ستاد کل نیرو‌های مسلح از مقام معظم رهبری گرفته‌اند، از این به بعد و هر سال این امکان فراهم شده تا دانش آموختگان مقطع دکتری، دوره سربازی را در قالب دوره پسادکتری بگذرانند و ظرف یک‌ماه آینده آیین‌نامه آن به صورت مشترک توسط وزارت علوم و ستاد کل نیرو‌های مسلح ابلاغ خواهد شد.

وی افزود: دانشگاه‌ها باید نسبت به اعلام نیازهایشان و دانش آموختگانی که سربازی نرفته‌اند برای نام نویسی در این طرح اقدام کنند. درواقع برای این دسته از دانشجویان، این فرصت هم پسادکتری محسوب می‌شود و هم بعد از آن کارت پایان خدمت به آن‌ها داده خواهد شد. برخی از این دانش آموختگان در دانشگاه‌ها و دانشکده‌های مربوطه و برخی هم در واحد‌های فناور مستقر در پارک‌های علم و فناوری، دوره خود را می‌گذرانند.

محمدعلی‌نژاد در پاسخ به این سوال که آیا تفاوتی بین دانشگاه محل تحصیل متقاضیان وجود دارد یا خیر، گفت: در حال حاضر چنین محدودیتی وجود ندارد، اما به طور طبیعی یک فرایند ارزیابی وجود خواهد داشت. چون به احتمال زیاد میزان تقاضا از ظرفیت فعلی بیشتر است و افراد متقاضی باید گزینش شوند.

معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم با حضور در نمایشگاه دستاورد‌های دولت سیزدهم، با عنوان روایت خدمت در خصوص اقدامات و دستاورد‌های این معاونت از زمان شکل‌گیری آن صحبت کرد.

نمایشگاه روایت خدمت با شعار وعده، وفا در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران از چهارم تا هفتم شهریور ماه با هدف تبیین دستاورد‌های دولت مردمی برگزار شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->