پیش بینی قیمت طلا و سکه (دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳) پیش بینی بورس (دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳)| قله نوردی شاخص بورس ادامه دارد؟ تکذیب گمانه‌زنی‌های افزایش قیمت بنزین (۲ دی ۱۴۰۳) برای خرید آهن‌آلات در مشهد چه باید کرد؟ انبوه‌سازان لاکچری‌ساز بلای جان بازار مسکن ماجرای برنج‌های وارداتی آلوده چیست؟ نقد‌های مردمی به عرضه روغن‌موتور‌های بی‌کیفیت در مشهد قیمت خودرو‌های خارجی رشد ۳ تا ۳۵ میلیون تومانی پیدا کرد (۲ دی ۱۴۰۳) قیمت خودرو‌های داخلی در مسیر کاهش (۲ دی ۱۴۰۳) | پژو ۲۰۷ اتوماتیک یک میلیارد و ۳۵ میلیون تومان موتور بورس با بزرگان بازار روشن ماند | گزارش وضعیت بازار سهام (۲ دی ۱۴۰۳) نرخ طلا و سکه در مشهد (۲ دی ۱۴۰۳) حجم مخازن سد‌های خراسان رضوی، فقط ۱۴ درصد! اداره کل صمت خراسان رضوی طی ۸ ماه ابتدایی ۱۴۰۳ رتبه سوم کشور در تعداد پرونده کشف کالای قاچاق را کسب کرده است ۹ مزرعه ماهی خاویاری در خراسان رضوی فعال است قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲ دی ۱۴۰۳) | ریزش قیمت‌ها در بازار ارز و طلا آغاز عرضه سنگین دلار، تتر و درهم از فردا (۳ دی ۱۴۰۳) قانون پیش فروش مسکن اصلاح می‌شود جلسه مجلس با همتی و فرزین برای بررسی افزایش قیمت ارز، سه‌شنبه (۴ دی ۱۴۰۳) برگزار می‌شود کدام آپارتمان‌ها در وضعیت رکود بازار مسکن خریدار دارند؟ (۲ دی ۱۴۰۳) ویدئو | عبده تبریزی: قیمت پایین برق و گاز اقتصاد ایران را آشفته کرده است دلار حواله از ۶۳ هزار تومان عبور کرد (۲ دی ۱۴۰۳) ویدئو | قالیباف: گرانی‌های قیمت ارز و کمبود برق و گاز این روزها مشکلات زیادی برای مردم ایجاد کرده است زیان ۲۵۰ همتی صنایع درپی قطعی برق برنامه‌های مجلس برای حمایت از بورس چیست؟ |رونق بازار سرمایه با بازار توافقی ارز دستور پزشکیان برای تسریع در پرداخت وام ازدواج سرنوشت نامعلوم تعهدات مالی سفرهای استانی دولت سیزدهم به خراسان رضوی واریز سود به حساب بیش از ۲۰ میلیون سهامدار در پاییز ۱۴۰۳ جلسه غیرعلنی مجلس در مورد نوسانات نرخ ارز برگزار شد (۲ دی ۱۴۰۳) قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (۲ دی ۱۴۰۳) | هویج کیلویی ۱۰ هزار تومان
سرخط خبرها

تعهدات ارزی محصولات پتروشیمی، پالایشی و فرآورده‌های نفتی چگونه انجام می‌شود؟

  • کد خبر: ۱۸۳۷۹۸
  • ۲۱ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۴
تعهدات ارزی محصولات پتروشیمی، پالایشی و فرآورده‌های نفتی چگونه انجام می‌شود؟
سازمان توسعه تجارت ایران در بخشنامه‌ای نحوه ایفای تعهدات ارزی محصولات پتروشیمی، پالایشی و فرآورده‌های نفتی را اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز صالح عسگری، سرپرست معاونت خدمات تجاری سازمان توسعه تجارت طی نامه‌ای به سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت استان‌های مازندران، مرکزی، هرمزگان، همدان و یزد با اشاره به ماده (۸) آئین نامه اجرایی تبصره (۶) بند (ح) ماده (۲) مکرر قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، فهرست صادرکنندگان و محصولات پتروشیمی، پالایشی و فرآورده‌های نفتی و نحوه نحوه ایفای تعهدات ارزی آن‌ها را اعلام کرده است.

بر این اساس شناسه ملی ۵۱۹ واحد تولیدی پتروشیمی که بازگشت ارز حاصل از صادرات آن‌ها به میزان ۹۰ درصد تعهدات ارزی صادراتی به یک یا ترکیبی از روش‌های مندرج در بند (۱۳) ماده (۱) آئین نامه با سررسید ۴ ماه از تاریخ صدور پروانه صادراتی است، ۱۰ صادر کننده محصولات پالایشی که بازگشت ارز حاصل از صادرات آن‌ها به میزان ۱۰۰ درصد تعهدات ارزی صادراتی صرفا به صورت فروش حواله ارزی در سامانه نیما در بازه زمانی ۸۰ روز پس از صدور پروانه صادراتی است، ۵۵ صادر کننده محصولات پتروشیمی که بازگشت ارز حاصل از صادرات آن‌ها به میزان ۱۰۰ درصد تعهدات ارزی صادراتی صرفا به صورت فروش حواله ارزی در سامانه نیما در بازه زمانی ۸۰ روز پس از صدور پروانه صادراتی است و کد تعرفه‌های ۱۱۵ قلم کالای پتروشیمی که به استثنای واحد‌های تولیدی پتروشیمی موضوع بند اول این مکاتبه کلیه صادر کنندگان این اقلام ملزم به بازگشت ارز حاصل از صادرات این کالا‌ها به میزان ۱۰۰ درصد تعهدات ارزی صادراتی صرفا به صورت فروش حواله ارزی در سامانه نیما در بازه زمانی ۸۰ روز پس از صدور پروانه صادراتی هستند، اعلام شده است.

فهرست تعرفه‌های مشمول بازگشت ۱۰۰ درصد ارز حاصل از صادرات در سامانه نیما در بازه زمانی ۸۰ روز پس از صدور پروانه صادراتی نیز در اینجا قابل مشاهده است.

پیش‌تر سازمان توسعه تجارت تاکید کرده بود که کلیه صادرکنندگان محصولات پتروشیمی، پالایشی، فولادی، فلزات اساسی رنگین و فرآورده­‌های نفتی مکلف به عرض ۱۰۰ درصدی ارز حاصل از صادرات خود در "سامانه نیما "طی ۸۰ روز پس از صدور پروانه صادراتی شده‌اند.

این قاعده از تاریخ ابلاغ آئین­ نامه اجرایی تبصره ۶، یعنی میانه آذر ماه سال قبل برای صادرات محصولات یاد شده اعمال شده است. در اصل بر اساس مصوب ششمین نشست کارگروه بازگشت ارز حاصل از صادرات، مهلت ایفای تعهدات ارزی حاصل از صادرات این محصولات از دهم فروردین امسال از چهار ماه به ۸۰ روز کاهش یافته است.

از بهار سال ۱۳۹۷ و همزمان با از سرگیری تحریم‌های آمریکا، دولت اعلام کرد که برای تامین نیاز‌های ارزی، صادرکنندگان موظف هستند که ارز حاصل از صادرات خود را در چارچوب چند روش مشخص به کشور بازگردانند. بر این اساس صادرکنندگان برای استفاده از تسهیلات صادراتی و البته جلوگیری از جرایم اقتصادی، باید ارز خود را در قالب تعهد ارزی به کشور بازگردانند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->