وقوع انفجار مهیب در دمشق (۱۶ تیر ۱۴۰۴) وزیر جنگ رژیم صهیونیستی: از موشک‌های ایران وحشت داریم بازگشت عزتمندانه مهاجران غیرمجاز افغانستانی عزتمندانه به کشورشان رئیس جمهور یک صلح‌طلب جنگ بلد است عراقچی با رئیس جمهور بولیوی دیدار کرد سفارت انگلیس در تهران بازگشایی شد (۱۶ تیر ۱۴۰۴) لاوروف: روسیه آماده است اورانیوم غنی‌شده به ایران بدهد اولین روایت از شهدای زندان اوین امشب در برنامه تلویزیونی «لاله خیز» + ویدئو گروسی: راه‌حل مسئله هسته‌ای ایران نظامی نیست تاکید نخست‌وزیر لبنان بر ضرورت عقب‌نشینی رژیم صهیونیستی از اراضی این کشور وزیر حمل و نقل روسیه پس از برکناری توسط پوتین خودکشی کرد آمریکا تحریرالشام را از فهرست گروه‌های تروریستی خارج کرد ۵۰ نظامی اوکراینی با اسکندر روسیه کشته شدند (۱۶ تیر ۱۴۰۴) پزشکیان از مجتمع بندری آستارا بازدید کرد حمله موفق ارتش یمن به کشتی مرتبط با رژیم صهیونیستی (۱۶ تیر ۱۴۰۴) دیدار عراقچی با نخست‌وزیر مالزی مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون منتشر شد | پزشکیان: اسرائیل برای ترور من اقدام کرد اما ناکام ماند + فیلم آخرین وضعیت تعطیلی ادارات تهران در روز ۱۷ تیرماه ۱۴۰۴ عراقچی: ایران از محکومیت قاطع و صریح تجاوزات نظامی اخیر رژیم اسرائیل و ایالات متحده توسط بریکس قدردانی می‌کند رئیس‌جمهور لبنان پاسخ طرح واشنگتن را داد پزشکیان: مردم دشمن را در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه ناامید کردند سفارت مسکو در تهران: «زنده باد ایران کبیر» تقدیر آیت الله علم الهدی از موضع‌گیری هوشمندانه آیات عظام مکارم شیرازی و نوری همدانی اعترافات هولناک سرباز صهیونیست درباره جنگ غزه دستور اژه‌ای به مسئولان قضایی جهت بازسازی هر چه سریع‌تر بخش‌های آسیب‌دیده زندان اوین بریکس چیست و از چه کشورهایی تشکیل شده است؟ + تاریخچه و جزئیات واکنش رهبر اپوزیسیون ژاپن به ضرب‌الاجل ترامپ: باید اتکا به تجارت با آمریکا را کاهش دهیم
سرخط خبرها

آیت‌الله جنتی: ترامپ باید یک آرم خریت در پبشانیش بزند+فیلم

  • کد خبر: ۱۸۴۰۰
  • ۰۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۷
آیت‌الله جنتی: ترامپ باید یک آرم خریت در پبشانیش بزند+فیلم
دبیر شورای نگهبان در واکنش به تحریمش از سوی آمریکا گفت: واقعا خریت ارثی نیست این آقا باید یک آرم خریت در پبشانیش بزند تا هر کس می‌آید ببیند که این خر است.
به گزارش شهرآرانیوز، دقایقی پیش رأی خود را به صندوق شماره ۱۷۹۴ مستقر در ستاد مرکزی نظارت بر انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و اولین میاندوره‌ای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری انداخت.

جنتی پس از انداختن رای خود به صندوق گفت: آنچه برای ما یک ضرورت دارد و وظیفه شرعی، عقلی و ملی است مشارکت در امر انتخابات است. هر چه مشارکت بیشتر باشد به نفع اسلام، مردم، مملکت و به ضرر دشمن است. اگر جایی کمتر باشد قضیه عکس می‌شود لذا ما باید بدانیم داریم چکار می‌کنیم.

وی افزود: هر چه آرا بیشتر باشد، قدرت نظام ما را نشان می‌دهد و دشمن و غیر دشمن روی این حساب می‌کنند و معلوم می‌شود مردم وفادارند و پای نظام و انقلاب خود ایستاده اند و این نظام را قبول دارند. هر رایی که داده می‌شود مشت محکمی بر دهان ترامپ است لذا باید این را در نظر داشته باشیم.

دبیر شورای نگهبان اضافه کرد: این دستور اسلام است که هرکجا دشمن ناراحت می‌شود، همان کار را انجام دهید. هر کجا دیدید دشمن خوشحال می‌شود آن کار را انجام ندهید این یک معیار عقلی برای ما است.

وی با طرح این سوال که آیا دشمن مایل است که ما بیشتر رای دهیم یا کمتر؟ گفت: معلوم است که نظر دشمن این است مردم کمتر بیایند تا سوءاستفاده و بهره برداری کند که مردم نسبت به مملکت و نظامشان علاقه‌ای ندارند، پس اینجاست که باید وظیفه خود را بشناسیم. این فقط مسئله اسلامی نیست بلکه به نفع مملکت و نظام و مردم است؛ بنابراین همه باید یکصدا و یکدست باشند برای اینکه بتوانند این نظام را با رای‌شان تقویت کنند. امیدوارم خدا عقلی دهد که مصلحت خودمان را تشخیص دهیم با احساسات غلط و به نفع دشمن کار نکنیم و آب به آسیاب دشمن نریزیم.

جنتی در پاسخ به سوالی درباره تحریمش از سوی آمریکا گفت: بله ما را تحریم کردند. من دارم به این فکر می‌کنم این همه ما پول‌هایی که در صندوق‌های آمریکا می‌ریزم را چکار کنیم؟! این همه در بانک‌های آمریکا پول ریختیم حالا نمی‌شود ان‌ها را برداشت کنیم بعد هم نمی‌توانیم انجا به جشن کریسمس برویم و شرکت کنیم! واقعا خریت ارثی نیست این آقا باید یک آرم خریت در پبشانیش بزند تا هر کس می‌آید ببیند که این خر است. من نمی‌فهمم چه فکری می‌کند؟ آخر ما چه ضرری از این تحریم می‌کنیم. حال تحریم می‌کنند که اگر مسافرت می‌خواهند بروند محدود می‌شوند آن‌هایی که می‌خواهند بروند و فکری به‌حال خود کنند، ولی چند نفر از شورای نگهبان که حقوقدان هستند را تحریم می‌کنند اختلال فکری دارند.

این واکنش جنتی با خنده خبرنگاران مواجه شد.
 
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->