فصل چهارم «زخم کاری» چگونه به پایان می‌رسد؟ + فیلم جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور: حمایت از مظلومان غزه و لبنان گامی در مسیر تحقق عدالت الهی است پژوهشگر و نویسنده مطرح کشور: اسناد تاریخی مایملک شخصی هیچ مسئولی نیستند حضور «دنیل کریگ» در فیلم ابرقهرمانی «گروهبان راک» پخش «من محمد حسن را دوست دارم» از شبکه مستند سیما (یکم آذر ۱۴۰۳) + فیلم گفتگو با دکتر رسول جعفریان درباره غفلت از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در ایران گزارشی از نمایشگاه خوش نویسی «انعکاس» در نگارخانه رضوان مشهد گفتگو با «علی عامل‌هاشمی»، نویسنده، کارگردان و بازیگر مشهدی، به بهانه اجرای تئاتر «دوجان» مروری بر تازه‌ترین اخبار و اتفاقات چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، فیلم‌ها و چهره‌های برتر یک تن از پنج تن قائمه ادبیات خراسان | از چاپ تازه دیوان غلامرضا قدسی‌ رونمایی شد حضور «رابرت پتینسون» در فیلم جدید کریستوفر نولان فصل جدید «عصر خانواده» با اجرای «محیا اسناوندی» در شبکه دو + زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (یکم و دوم آذر ۱۴۰۳) + زمان پخش حسام خلیل‌نژاد: دلیل حضورم در «بی‌پایان» اسم «شهید طهرانی‌مقدم» بود نوید محمدزاده «هیوشیما» را روی صحنه می‌برد
سرخط خبرها

انتشار فراخوان شانزدهمين جشنواره بین‌المللی پژوهش‌ فرهنگی

  • کد خبر: ۱۸۴۲۴۸
  • ۲۴ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۰:۴۸
انتشار فراخوان شانزدهمين جشنواره بین‌المللی پژوهش‌ فرهنگی
فراخوان شانزدهمين جشنواره بین‌المللی پژوهش‌ فرهنگی منتشر شد.

به گزارش شهرآرانیوز، فراخوان شانزدهمین جشنواره بین‌المللی پژوهش فرهنگی منتشر شد و پژوهشگران داخلی و خارجی می‌توانند تا نیمه مهر ۱۴۰۲ آثار پژوهشی خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.

شانزدهمین جشنواره بین‌المللی پژوهش فرهنگی در محور‌های فرهنگ، هنر، رسانه و ارتباطات، پژوهش‌های دینی و اسلامی و فناوری‌های جدید و آینده‌پژوهی فرهنگی برگزار می‌شود و آثاری که در یکی از محور‌های فراخوان و در فاصله فروردین ۱۳۹۸ تا شهریور ۱۴۰۲ (در بخش داخلی) و از سال ۲۰۱۹ تا سال ۲۰۲۳ (در بخش بین‌الملل) انجام شده‌اند، می‌توانند در جشنواره شرکت کنند.

آثار پژوهشی می‌توانند در قالب طرح‌پژوهشی، پایان‌نامه کارشناسی ارشد، رساله دکتری، کتاب (برگرفته از طرح پژوهشی)، مقاله علمی پژوهشی (پُراستناد) و گزارش سیاستی باشند و آثار آسیب‌شناسانه، کاربردی  و شامل ارائه راهکار در اولویت هستند. ضمن این که آثار ترجمه‌ای در انتخاب پژوهش فرهنگی شرکت داده نمی‌شوند.

گفتنی است جایزه ویژه جشنواره نیز با نام زنده‌یاد «عماد افروغ» به اثر برگزیده در حوزه نقد و سیاستگذاری فرهنگی اهدا خواهد شد.

علاقمندان می‌توانند آثار خود را از طریق تارنمای جشنواره به نشانی ifcr.ir ارسال کنند و دبیرخانه جشنواره در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات به نشانی تهران، خیابان ولیعصر (عج)، خیابان دمشق، شماره ۹ و با شماره تلفن ۸۸۹۱۹۱۷۹ پاسخگوی پرسش‌های علاقمندان به شرکت در این جشنواره خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->