نماینده مردم دامغان در مجلس خواستار انحلال بانک‌های خصوصی شد واکنش ایران به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا و برخورد غیرانسانی با آنها محاکمه نتانیاهو، آغازنشده متوقف شد تذکر رسایی درباره گرانی‌ها: کشور در مقابله با پهپاد‌های اقتصادی و فرهنگی دچار ضعف است عارف: باید اقدامات جدی‌تری در حوزه شبکه ملی اطلاعات انجام شود نمایندگان مجلس تأکید کردند: باید برای مذاکره پیش‌شرط گذاشت برنامه آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۵- ۱۴۰۴ به کمیسیون اصل نود ارائه شد | پیگیری جدی اعتراضات به آزمون کیفیت‌بخشی نمایندگان مجلس ۳ عضو حقوقدان شورای نگهبان را انتخاب کردند چرا دولت با واردات برنج قانون را دور زده است؟ نماینده مردم خواف در مجلس: شتابزدگی در خروج اتباع به مناسبات تاریخی دو کشور آسیب می‌زند سه حمله پهپادی به میادین نفتی در «زاخو» در شمال عراق احداث ۲ انبار ضایعات در حریم شهر مشهد | پلمب ۶۳۰ انبار ضایعات از ابتدای سال گذشته تاکنون پنجه در پنجه شیطان | بررسی تحولات منطقه در گفت‌وگوی اختصاصی شهرآرانیوز با دو فرمانده محور مقاومت ترامپ: عجله‌ای برای گفت‌و‌گو با ایران ندارم وزرای خارجه ایران و چین دیدار و موضوعات مختلف را بررسی کردند وزارت خارجه ایران تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه لبنان و قتل عام مردم بی‌گناه را شدیدا محکوم کرد عجله صهیونیست‌ها برای رفتن به جهنم؛ چهارمین مورد خودکشی در ارتش اسرائیل طی ۱۰ روز حمله پهپادی یمن به اهدافی در اراضی اشغالی ۴۱ درصد از خانواده‌های اسرائیلی به دنبال تحریم سربازی عربستان حملات رژیم اسرائیل به سوریه را محکوم کرد حل اختلافات توزیع قیر رایگان و بررسی بیمه رانندگان اسنپ در کمیسیون عمران مجلس اعضای هیئت‌رئیسه کمیسیون فرهنگی مجلس معرفی شدند | انتخاب مجدد «آقاتهرانی» به عنوان رئیس گفت‌وگوی ترامپ و زلنسکی درباره حمله به روسیه تایید شد دادستانی تهران علیه یک نماینده تهران در مجلس اعلام جرم کرد اتحادیه اروپا علیه ایران تحریم‌های جدید اعمال کرد (۲۴ تیر ۱۴۰۴) سفر دو روزه هیئت امنیتی رژیم صهیونیستی به قاهره پایان یافت ۱۲ نفر در بمباران البقاع لبنان به شهادت رسیدند (۲۴ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

۴۰۰ عروس و داماد رای خود را در حرم مطهر رضوی به صندوق انداختند

  • کد خبر: ۱۸۴۲۷
  • ۰۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۸:۴۸
۴۰۰ عروس و داماد رای خود را در حرم مطهر رضوی به صندوق انداختند
۴۰۰ عروس و داماد دانشجو عصر جمعه در نخستین روز سفر خود به مشهد مقدس برای برگزاری جشن ازدواج، رای خود را به یکی از صندوق‌های اخذ رای واقع در حرم مطهر حضرت امام رضا (ع) انداختند.

به گزارش شهرآرانیوز، این گروه از زوجین در قالب هفدهمین کاروان طرح ملی "همسفر تا بهشت" نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه‌ها صبح جمعه به مشهد مقدس وارد شده و با حضور در حرم مطهر رضوی ضمن زیارت، رای خود را نیز به صندوق انداختند.

 

دبیر ستاد ازدواج دانشجویی کشور در حاشیه این مراسم گفت: ۴۰۰ زوج دانشجو از دانشگاه‌های سراسر کشور در قالب هفدهمین کاروان بیست و سومین دوره ازدواج دانشجویی "همسفر تا بهشت" امروز وارد مشهد شدند و در رواق حضرت زهرا (س) حرم مطهر گردهم آمدند.

 

مهدی غلامی مقدم افزود: نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها طی ۲۲ سال گذشته طرح ازدواج دانشجویی همسفر تا بهشت را با هدف ترویج و فرهنگ سازی ازدواج پایدار و آسان، اجرا کرده و در همین راستا برنامه سه روز اقامت رایگان در مشهد و شرکت در کارگاه‌های آموزشی به همراه اهدای جوایز برای زوجین دانشجو را تدارک دیده است.

 

وی ادامه داد: زوجین یاد شده همچنین رای خود را در نزدیکترین شعبه اخذ رای به رواق حضرت زهرا (س) در حرم مطهر رضوی به صندوق انداختند.

 

به منظور برگزاری یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری ۶ شعبه اخذ رأی در حرم مطهر حضرت امام رضا (ع) مستقر شده است. این شعب در صحن‌های متبرکه غدیر، انقلاب، آزادی، مسجد گوهرشاد، ورودی صحن کوثر و جنب باغ رضوان قرار گرفته‌اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->