اعمال سهمیه ایثارگری در کنکور امسال برای خانواده‌های شهدای جنگ ۱۲ روزه ایران و اسرائیل برقراری مجدد پرواز‌های زنجان ـ مشهد و بالعکس چرا نباید کودک زیر ۲ سال را در اوج گرما بیرون برد؟ سه سناریوی بازگشایی مدارس در مهرماه ۱۴۰۴ تکذیب شایعه انفجار در فرودگاه مهرآباد (۲۱ تیر ۱۴۰۴) تابستان‌ها چی بپوشیم؟ زمان اعلام نتایج نهایی پذیرش بدون آزمون دانشگاه آزاد مشخص شد زمان آغاز هدایت تحصیلی دانش‌آموزان پایه نهم اعلام شد + جزئیات حدود ۵۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در مرز‌های جنوب شرق کشور کشف شد خشکسالی بی‌سابقه و کاهش منابع آبی پایتخت زمان واریز حقوق تیرماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی و مستمری بگیران مشخص شد چگونه اوقات فراغت خوبی برای کودکان بسازیم؟ کشف مقادیری شربت موادمخدر از ۲ مسافر قطار تهران - نیشابور (۲۱ تیر ۱۴۰۴) علت اصلی شکاف و تَرک روی زبان چیست؟ حجت‌الاسلام علی طائب درگذشت + زندگینامه و سوابق حق اولاد فرزند سوم به بعد به بازنشستگان تأمین اجتماعی پرداخت می‌شود راهکار‌های مؤثر برای پیشگیری از گزش پشه‌ها در تابستان معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی خبر داد: تعلیق از خدمت ۲۲ کارمند دولت در استان به جرم ارتشا و اختلاس کمبود چه ویتامینی باعث خارش سر می‌شود؟ نام روز‌های هفته تأمین اجتماعی اعلام شد شرور فضای مجازی در تهران دستگیر شد (۲۱ تیر ۱۴۰۴) بازگشت محصولات آرایشی قاچاق به بازار با بسته بندی جدید ثبت ۴۰۹هزار مورد حیوان‌گزیدگی در کشور سارقان ۷۰ میلیارد ریال طلا در سبزوار دستگیر شدند (۲۱ تیر ۱۴۰۴) فرار مالیاتی ۶۶ شخص حقوقی با گردش مالی ۹۶ همت، شناسایی شد سادگی یک سفر است، نه یک مقصد | به بهانه ۱۲ جولای، روز جهانی سادگی برنامه راهبردی و جامع «مقابله با گرد و غبار» تصویب خواهد شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۲۱ تیر ۱۴۰۴) | افزایش سرعت وزش باد، پدیده غالب جوی ۱۸۵ همت از بدهی دولت به تأمین اجتماعی پرداخت می‌شود
سرخط خبرها

فعالیت‌های دریایی و بندری در دریای خزر ممنوع شد (۲۶ شهریور ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۸۴۶۹۵
  • ۲۶ شهريور ۱۴۰۲ - ۲۲:۲۴
فعالیت‌های دریایی و بندری در دریای خزر ممنوع شد (۲۶ شهریور ۱۴۰۲)
هواشناسی مازندران ضمن صدور هشدار سطح نارنجی با اشاره به ورود سامانه جدید بارشی، هرگونه فعالیت دریایی و بندری در دریای خزر از اوایل وقت دوشنبه تا بعدازظهر روز چهارشنبه این هفته را ممنوع اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، هواشناسی مازندران شامگاه یکشنبه با صدور هشدار سطح نارنجی پیش بینی کرد با تقویت جریانات شمالی همراه با عبور موج از تراز میانی جو، دریای خزر از فردا دوشنبه با وزش باد شدید همراه با رگبار باران و کاهش دید افقی، طوفانی می‌شود و برای فعالیت‌های دریایی مناسب نخواهد بود.

طبق این پیش بینی، سامانه ناپایدار جوی مناطق ساحلی و دور از ساحل را تحت تاثیر قرار می‌دهد و سرعت وزش باد در مناطق نزدیک ساحل تا ۱۸ و در مناطق دور از ساحل نیز تا ۲۱ متر بر ثانیه خواهد بود که این امر باعث شکل گیری امواج در متاطق نزدیک ساحل تا ۳.۵ و در مناطق دور از ساحل نیز تا ۴.۵ متر خواهد شد.

هواشناسی همچنین منطقه اثر این سامانه ناپایدار را در تمام مناطق استان ذکر و پیش بینی کرد که با فعال شدن این سامانه دید افقی در برخی مناطق نیز تا ۵۰۰ متر کاهش خواهد یافت.

هواشناسی مازندران غرق شدن شناگرها، قایق‌های تفریحی و صیادی، غرق شدن شناور‌های کوچک و متوسط، اختلال در عبور و مرور شناور‌های بزرگ، اختلال در روند غذادهی به ماهیان در قفس‌های دریایی و همچنین احتمال آسیب به قفس‌های دریایی را از اثر مخاطره این سامانه ناپایدار عنوان کرد.

هواشناسی در این اخطاریه، تمام فعالیت‌های دریایی و بندری در دریای خزر را در طی این مدت ممنوع اعلام کرد.

مازندران حدود ۴۴۰ کیلومتر از سواحل جنوبی دریای خزر را در اختیار دارد که بیشترین میزان در میان سه استان شمالی است.

تداوم هوای خنک تا پایان هفته

هواشناسی مازندران همچنین با صدور اطلاعیه سطح زرد، نسبت به احتمال جاری شدن سیلاب و روان آب محلی از اواسط روز دوشنبه تا پایان روز سه شنبه هشدار داد.

هواشناسی شرایط جوی مازندران را براساس تجزیه و تحلیل آخرین نقشه‌های پیـش یابـی هواشناسـی در روز دوشنبه نیمه ابری تا ابری، در ارتفاعات مه آلود همراه با کاهش دما و بارش پراکنده باران و از بعدازظهر با افزایش بارندگی و وزش باد به نسبت شدید موقتی و احتمال رعد و برق پیش بینی کرده است.

آسمان مازندران در روز سه شنبه ابری و خنک، در ارتفاعات مه آلود به تناوب با بارندگی و وزش باد و در روز چهارشنبه ابری در غرب استان با بارش پراکنده بتدریج با کاهش ناپایداری و ابر همراه خواهد بود.

شرایط جوی مازندران از روز پنجشنبه تا روز شنبه هفته آینده نیز صاف تا نیمه ابری همراه با افزایش نسبی دما و در غرب استان گاهی با افزایش ابر پیش بینی شده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->