۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد از سرگرفته شد | فضای آسمان نیمه شرقی کشور بازگشایی شد (۴ تیر ۱۴۰۴) کولیوند: هنوز تفحص پیکر شهدا ادامه دارد افزایش تقاضا برای عقد در تاریخ‌های رُند انفجار یک منزل مسکونی در بولوار هدایت مشهد با ۷ فوتی و مصدوم | یک کودک و یک زن جان باختند (۴ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مصدومیت ۲۸ نفر بر اثر انحراف اتوبوس مشهد - تبریز (۲۷ شهریور ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۸۴۷۷۸
  • ۲۷ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۴
مصدومیت ۲۸ نفر بر اثر انحراف اتوبوس مشهد - تبریز (۲۷ شهریور ۱۴۰۲)
رییس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی سمنان گفت: انحراف از جاده اتوبوس مشهد به تبریز در محدوده استان سمنان ۲۸ مصدوم برجاگذاشت که ۲۰ مسافر به بیمارستان منتقل شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، پژمان قراییان اعلام کرد: حادثه اتوبوس در نزدیکی شهرک صنعتی ایوانکی به سمت تهران رخ داد که ۲۸ مسافر اتوبوس در این حادثه مصدوم شدند که ۲۰ نفر به مرکز درمانی منتقل شدند و هشت نفر با گرفتن امضای عدم رضایت اعزام به مرکز درمانی، در محل درمان شدند.

وی با اشاره به اینکه ۱۵ مصدوم توسط اورژانس و پنج مصدوم توسط هلال‌احمر به مرکز درمانی منتقل شدند، تصریح کرد: اتوبوس حادثه دیده مشهد به تهران ۳۱ مسافر داشت که از این تعداد ۲۰ مصدوم به مرکز درمانی منتقل شدند.

رییس پلیس راه استان سمنان گفت: اتوبوس مسیر مشهد - تهران ساعت چهار و ۳۵ دقیقه بامداد امروز در کیلومتر ۱۱ محور ایوانکی به شریف آباد با انحراف از جاده از پل سقوط کرد.

سرهنگ موسی بزرگی افزود: ناتوانی راننده در کنترل وسیله نقلیه ناشی از خستگی و خواب آلودگی علت حادثه شناسایی شد.

واژگونی در جاده‌های استان سمنان سهم حدود ۶۰ درصدی از حوادث رانندگی در این محور دارد که از میانگین کشوری بالاتر است و علت اصلی این مساله خستگی و خواب‌آلودگی رانندگان به دلیل یکنواختی و کویری بودن جاده‌ها عنوان شده است.

استان سمنان بیش از هشت هزار و ۶۱۲ کیلومتر بزرگراه، آزادراه و جاده اصلی و فرعی و راه روستایی دارد، بیش از ۶۰۰ کیلومتر از مسیر بیش از ۹۰۰ کیلومتری محور تهران- مشهد از استان سمنان عبور می‌کند که به دلیل تردد سالانه بیش از ۱٧ میلیون نفر از جاده‌های استان سمنان، یکی از محور‌های پرترافیک کشور به شمار می‌رود.

گردنه آهوان در محور سمنان- دامغان، محور آرادان- گرمسار، محور گرمسار- ایوانکی، و محور میامی- سبزوار- عباس آباد، از محور‌های پرتصادف استان سمنان است.

گستره جاده‌های استان سمنان به اندازه جاده‌های ۶ استان کشور است، این استان با ۹۷ هزار و ۴۹۱ کیلومتر مربع به لحاظ وسعت رتبه ششم کشوری را دارد و در هر ۶۰ دقیقه حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ وسیله نقلیه از محور‌های ارتباطی استان عبور می‌کند.

در زمان اوج سفر‌ها در هر ۶۰ دقیقه به طور متوسط بیش از یکهزار و ۲۰۰ خودرو از محور‌های استان سمنان عبور می‌کند که با این حجم قابل توجه تردد، واژگونی خودرو یکی از رویداد‌های تلخ در محور‌های سمنان محسوب می‌شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->