ارتش چین برای هشدار به ناوشکن آمریکایی، نیروهای هوایی و دریایی اش را اعزام کرد جزئیاتی از دیدار وزرای امور خارجه ایران و چین در پکن جزئیات پرونده «کرسنت» از سوی پورمحمدی اعلام شد یورش هوایی روسیه به کی یف اوکراین با ۹ کشته و ۷۰ زخمی اژه ای: ایران، میزبان بیست‌و‌یکمین نشست قضایی کشورهای عضو سازمان شانگهای خواهد بود ترامپ از احتمال دیدار خود با پوتین خبر داد اولین مراسم هولوکاست بدون حضور نتانیاهو| پهپاد ناشناس سرنگون شد معاون وزیر کشور: اعطای فوق‌العاده خاص کارکنان شهرداری‌ها تصویب شد وزیر کشور در مشهد: ایجاد سازمان ملی مهاجرت موجب یکپارچگی مدیریتی می‌شود+ویدئو ترامپ: مذاکرات با چین برای توافق عادلانه خوب پیش می‌رود وزیر کشور وارد مشهد شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی: تلاش‌های رژیم اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی کاملاً واضح است سردار رحمان علیدوست، رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیر سرویس اطلاعات خارجی روسیه: شانس توافق با آمریکا وجود دارد گروسی: ایران در رابطه با مذاکرات هسته‌ای جدی است همه چیز درباره افزایش مهلت معرفی مشمولان سربازی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + ویدئو محمود عباس: اسرائیل برای تخلیه غزه و کرانه باختری از طریق عملیات کوچاندن تلاش می‌کند وزیر خارجه روسیه: از تلاش‌های آمریکا در مذاکرات با ایران حمایت می‌کنیم آیت‌الله علم‌الهدی تأکید کرد: حشدالشعبی، محور مقاومت مردمی عراق عراقچی با وزیر خارجه چین دیدار کرد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم سخنگوی کرملین: اختلافاتی میان آمریکا و اوکراین درباره جزئیات توافق صلح وجود دارد زلزله ۶.۲ ریشتری استانبول را لرزاند (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم لحظه زمین لرزه تشریح جزئیات توقف پروژه پتروشیمی میانکاله از سوی رئیس سازمان محیط زیست + فیلم مظفری: ۱۰ درصد از برق پاک کشور از خراسان رضوی تأمین می‌شود | تحول صنعت انرژی‌های پاک با بسته حمایتی ویژه دولت + فیلم جلسه هیئت دولت به ریاست مسعود پزشکیان برگزار شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مذاکرات فنی ایران و آمریکا هم غیرمستقیم خواهد بود رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: پزشکیان خواستار محاکمه صادرکنندگان مجوز ساخت‌وساز پروژه پتروشیمی در میانکاله است السودانی با رهبر شیعیان سوریه در عراق دیدار کرد
سرخط خبرها

گروه‌های کُرد عراق سلاح‌های سنگین‌شان را تحویل دادند

  • کد خبر: ۱۸۴۸۹۱
  • ۲۷ شهريور ۱۴۰۲ - ۲۳:۳۷
گروه‌های کُرد عراق سلاح‌های سنگین‌شان را تحویل دادند
وزیر خارجه عراق در سخنانی ضمن تاکید بر پایبندی کشورش به توافقنامه امنیتی بین تهران - بغداد اعلام کرد که شبه نظامیان تروریستی سلاح‌های سنگینشان را تحویل دولت عراق داده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، فؤاد حسین وزیر خارجه عراق در گفتگو با شبکه «العربیه» در این باره اعلام کرد: دولت اقلیم کردستان عراق تدابیر لازم را بر اساس توافق با ایران اتخاذ کرد و بر اساس آن پنج اردوگاه برای اسکان مسلحان کُرد و خانواده‌های آن‌ها در اقلیم کُردستان تاسیس شد.

وی افزود: به توافق با ایران پایبند شدیم و مسلحان سلاح‌های سنگین خود را تحویل دادند.

وزیر خارجه عراق با بیان اینکه رویکرد‌های ما صلح‌آمیز و مبتنی بر گفتگو و احترام به کشور‌های همسایه است و خواهان آن هستیم که خشونت علیه حاکمیت عراق به‌کار گرفته نشود، ادامه داد: احتمال نمی‌دهیم حملاتی از طرف ایران علیه کشور ما صورت بگیرد.

بر اساس توافق نامه امنیتی بین ایران و عراق، تمامی گروه‌های تروریستی و تجزیه طلب مورد حمایت رژیم صهیونیستی و آمریکا مستقر در اقلیم کردستان عراق باید از مناطق مرزی دو کشور دور و پایگاه‌های آن‌ها تحویل نیرو‌های دولت مرکزی عراق شود.

جمعه گذشته (۲۴ شهریور) نیرو‌های مرزبانی عراق پیرو توافق تهران - بغداد، نقاط مرزی مشترک با ایران از گروه‌های تروریستی کومله و دموکرات را پاکسازی کردند.

گروه‌های تروریستی دموکرات و کومله در سال‌های اخیر با استقرار در این منطقه علیه جمهوری اسلامی و مردم ایران اقدامات تروریستی خود را هدایت می‌کردند.

فرماندهی نیرو‌های مرزبانی وزارت کشور عراق روز جمعه در بیانیه‌ای اعلام کرد که پس از درگیری با گروه‌های غیرقانونی (عناصر دو گروه تروریستی کومله و دموکرات)، نقاط مرزی این کشور با ایران در استان اربیل که در سیطره این گروه‌ها بود، بازپس گرفته شد.

در این بیانیه آمده است: در چارچوب تلاش‌های فرماندهی نیروی مرزبانی عراق برای کنترل کل مرز‌های این کشور با کشور‌های همسایه (ایران)، نیرو‌های تیپ دوم مرزی و هنگ تکاوران مرزی منطقه یکم عراق با پشتیبانی نیرو‌های پیشمرگه توانستند نقاط مرزی بین ایران و عراق را پس از درگیری با گروه‌های غیرقانونی (تروریست‌های کومله و دموکرات) که بر نقاطی از استان اربیل سیطره یافته بودند، باز پس بگیرند.

وزیر خارجه عراق در بخش دیگری از مصاحبه‌اش با شبکه سعودی العربیه درباره حملات مکرر ترکیه به خاک کشورش و نقض حاکمیت آن نیز تاکید کرد: ترکیه حق ندارد دخالت نظامی کرده و حاکمیت عراق را نقض کند.

فواد حسین همچنین درباره پرونده ترسیم مرز‌ها میان کشورش و کویت نیز با بیان اینکه مسائل عراق با کویت از طریق گفتگو و مذاکره قابل حل است، تصریح کرد: رویکرد‌های ما صلح‌آمیز است و قصد نداریم به سیاست‌های گذشته بازگردیم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->