نگرانی صهیونیست‌ها از ترور نتانیاهو و اعضای خانواده‌اش ویدئو | جوابیه عباس آخوندی برای رفع اتهامات مطرح‌شده در مناظرات قطعاً برنده انتخابات پرشور ریاست‌جمهوری مردم خواهند بود سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی سخنرانی انتخاباتی در مشهد ندارد دعوت آیت‌الله نوری‌همدانی از مردم برای حضور در انتخابات ریاست‌جمهوری سرلشکر سلامی: برای شکوه ایران به میدان انتخابات بیایید آمادگی ۲۰ هزار نیروی امنیتی در روز انتخابات | معاون امنیتی و انتظامی استانداری خراسان‌رضوی: تاکنون هیچ مشکل امنیتی در استان نداشته‌ایم ایران سرزمین شکوه و سربلندی | ۸ تیرماه ۱۴۰۳ حماسه‌ای دیگر در راه است + فیلم وزیر فرهنگ: مراسم چهلم رئیس‌جمهور در همه مراکز شهری و روستایی برگزار می‌شود آغاز برنامه انتخاباتی نامزدهای انتخابات ریاست‌جمهوری در مشهد | از حضور باتأخیر پزشکیان تا تغییر مکان سخنرانی جلیلی (۶ تیر ۱۴۰۳) + فیلم و عکس آخرین اخبار از انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۳ (۶ تیرماه ۱۴۰۳) وزیر کشور: دولت عربستان فعلاً با رأی‌دادن حجاج ایرانی مخالفت کرده است تلویزیون از آخرین صحبت‌های نامزد‌ها در ۱۵ دقیقه خبرداد (۶ تیرماه ۱۴۰۳) محل اجتماع حامیان جلیلی در مشهد تغییر کرد (۶ تیر ۱۴۰۳) سخنگوی کرملین: روسیه آماده گفتگو با فرانسه است پزشکیان در مشهد: اگر به قدرت برسم اجازه نخواهم داد کسی را به خاطر عقیده‌اش از دانشگاه اخراج کنند+ فیلم و عکس سخنگوی ستاد انتخابات: امروز آخرین روز تبلیغات انتخابات ریاست‌جمهوری است (۶ تیر ۱۴۰۳) + فیلم ۲۲۰ هزار نیرو در سراسر کشور امنیت انتخابات را تأمین می‌کنند معیار‌های انتخاب اصلح از دیدگاه رهبر معظم انقلاب هشدار ۱۶ برنده نوبل اقتصاد درباره تبعات سیاست‌های ترامپ در صورت پیروزی در انتخابات
سرخط خبرها

منبر عمومی سازمان ملل

  • کد خبر: ۱۸۵۳۱۸
  • ۳۰ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۵:۵۱
منبر عمومی سازمان ملل
رئیس‌جمهور برای حضور در هفتاد‌و‌هشتمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد در صدر یک هیئت عالی‌رتبه سیاسی به نیویورک سفر کرده است؛ سفری که باید نگاه واقع‌بینانه به آن داشت.

سازمان ملل متحد یک مجمع سالانه دارد و هیئت‌هایی که عضو سازمان ملل هستند، در آنجا حضور پیدا کرده و سران کشور‌هایی که مایل هستند نطقی داشته باشند و ایده‌ای را بخواهند با جامعه بین‌المللی در میان بگذارند، وقت می‌گیرند و نطقی را ایراد می‌کنند تا از این فرصت استفاده کرده باشند.

این سفر‌ها لزوما به‌منظور انعقاد قرارداد، توافق‌نامه و تفاهم‌نامه صورت نمی‌گیرد. مبنای سفر هیئت‌ها در سپتامبر یا شهریورماه این موضوع نیست که ما توقع داشته باشیم آقای رئیسی در این سفر با امضای یک سلسله‌توافق‌نامه به کشورمان برگردد.

نکته دیگر این است که رؤسای هیئت‌ها به تناسب شخصی که به سوی نیویورک اعزام شده، دیدار‌هایی با سران کشور‌ها دارند و از این فرصتی که رؤسای کشور‌ها در آن جمع هستند، استفاده می‌شود و گفتگو‌هایی صورت می‌گیرد که این گفتگو‌ها جنبه احترام‌آمیز دارد. به‌این‌معنا که صرفا دیداری است دوستانه و خارج از هر سازوکار و توافق. گاهی هم یک موضوع، یک ایده یا یک نگرانی وجود دارد که با رئیس یک کشور یا تعدادی از سران کشور‌ها در قالب یک جلسه مشترک در میان گذشته می‌شود.

گاهی این گفتگو‌ها کارکرد جلساتی که منجر به تفاهم‌نامه می‌شود، پیدا می‌کند؛ مثلا الان که رابطه رسمی در سطح سفیر و کاردار با مصر نداریم، وقتی هیئتی به قاهره می‌رود و توافقات اولیه انجام شده و اولین گام‌ها درراستای احیای روابط برداشته می‌شود و در ادامه در سازمان ملل روی یک‌سری از موضوعات تفاهم می‎شود. قرارداد نیست؛ اما مبنای قرارداد می‌تواند باشد.

گاهی وقت‌ها در حاشیه نشست و مجمع عمومی سازمان ملل چنین‌اتفاقاتی هم می‌افتد که ما با کشور‌هایی ممکن است به تفاهماتی برسیم که در این سفر این موضوع مد‌نظر بوده است. حداقل در ملاقاتی که باقری، معاون وزیر خارجه، با مقامات تروئیکای اروپا داشتند. بر‌مبنای تفاهم‌ها، موافقت برای برگزاری این جلسه انجام شده است.

نباید فراموش کنیم تریبون سازمان ملل یک تریبون عام محسوب می‌شود که خیلی از اوقات سران کشور‌ها برای اینکه صدایشان را در یک موقعیتی به جامعه جهانی برسانند، نیاز به یک تربیون مهم و بزرگ دارند و این مجمع عمومی نقش آن تریبون بلند را ایفا می‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->