روش محاسبه افزایش حقوق و اعمال متناسب‌سازی بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی در سال ۱۴۰۴ + جدول پیش‌بینی هواشناسی کشور | بارش پراکنده و هوای ابری فقط در برخی مناطق (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) خانواده‌ها مراقب فرزندان خود باشند | رواج مصرف قرص ریتالین در دوران امتحانات درسی هوای مشهد برای گروه‌های حساس، ناسالم اعلام شد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) فرصت طلایی ایران برای جوان شدن جمعیت تا سال ۱۴۲۵ علائم هشداردهنده اولیه پیری در ۴۰سالگی چیست؟ «جوانه ماش» بمب ویتامین و پروتئین وزارت بهداشت: ماءالشعیر برای بیماران کلیوی مناسب نیست ۸۰ درصد مراکز مراقبت پرستاری در منزل غیرمجاز هستند ورود نخستین پرواز شرکت فلای‌ناس عربستان به فرودگاه امام‌خمینی(ره) برای عملیات حج (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قوه‌قضائیه به حادثه فوت حمیدرضا درجاتی در پیست اتومبیل‌رانی، ورود کرد تشکیل پرونده قضایی برای یک فعال مجازی حوزه خودرو دام کاپیتان قلابی کشتی برای سرقت از دختران دم بخت بازدید از موزه‌های خراسان رضوی، فردا (یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) رایگان است نمایشگاه کتاب تهران سکوی ارتباط با مخاطب و تقویت فرهنگ کتاب‌خوانی است کشف ۵۲ کیلوگرم مواد شیمیایی پیش‌ساز ماده مخدر شیشه در مشهد قیمت معلم خصوصی اعلام مبلغ حق بیمه دهک‌های ششم تا نهم بیمه سلامت+ جزئیات (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) فشارخون علت نیمی از بیماری‌های قلبی‌عروقی و عامل مهمی در مرگ‌های زودرس است نشت مواد شیمیایی به یک رودخانه در برزیل موجب آلوده شدن ماهی‌ها و پرندگان شد هدف‌گذاری جذب ۱۵ میلیون گردشگر خارجی در کشور طرح پلیس نامحسوس محیط‌زیستی در دستورکار قرار گرفت پشت‌پرده سیاه پست‌های رنگی کودکانه در اینستاگرام | چرا فعالیت کودکان و نوجوانان در فضای مجازی پررنگ شده است؟ کشف زمین‌خواری ۵۰ میلیاردی در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) بیشترین آمار طرح مردمی کاشت نهال مربوط به زاگرس است شناسایی ۱۴۱ مورد ابتلا به سرخک در کشور | چه‌افرادی در خطرند؟ پوشش ۹۹.۵ درصدی برنامه کشوری غربالگری کم‌کاری تیروئید نوزادان تأثیر مثبت نمرات پایه یازدهم در کنکور ۱۴۰۴ تداوم بحران آب در مشهد و خراسان رضوی | زمین تشنه‌تر از همیشه + میزان بارش تا اردیبهشت ۱۴۰۴ توله بازمانده «هلیا» شناسایی شد چطور اضطراب کنکور و امتحانات نهایی را کنترل کنیم؟ | وظیفه خانواده و مسئولان مدرسه چیست؟
سرخط خبرها

استاندار خراسان رضوی: مشکل روستا‌ها با حضور مردم روستا حل می‌شود

  • کد خبر: ۱۸۵۳۷۴
  • ۳۰ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۴
استاندار خراسان رضوی: مشکل روستا‌ها با حضور مردم روستا حل می‌شود
استاندار خراسان رضوی گفت: دهیاران در مرحله اول باید مردم روستا را بسیج کنند. اگر مردم پای کار نیایند و بسیج نشوند مشکل روستا حل نمی‌شود.
مهدی بی باک
خبرنگار مهدی بی باک

به گزارش شهرآرانیوز، یعقوبعلی نظری ظهر امروز در جمع دهیاران بخش رضویه اظهار داشت: دهیاران در مرحله اول باید مردم روستا را بسیج کنند. اگر مردم پای کار نیایند و بسیج نشوند مشکل روستا حل نمی‌شود. این رویکرد و سیاست‌گذاری ما است و در عین حال ما در قالب طرح تحول ۱۴ موضوع را مشخص کرده‌ایم. اهمیت‌ طرح هادی روستا‌ها مشخص است.

وی گفت: دو مسئله در این زمینه وجود داشت. اول اینکه خانه ساخته شده بود، اما خدمات اب و برق و گاز نداشتند؛ و مسئله دوم تکمیل ظرفیت روستا‌ها بود. در کل استان ۱۱۱۳ روستا مورد بازنگری قرار گرفت.

نظری تصریح کرد: امکان ساخت مسکن قانونی در روستا‌ها برای جوانان فراهم شود تا در روستا بمانند و زمینه ارائه خدمات زیربنایی نیز فراهم شود.

نماینده عالی دولت در استان خراسان رضوی افزود: از ظرفیت‌های استان برای حل مسائل استان استفاده می‌کنیم که نمونه آن همکاری با خیران است. فرمانداران و‌ دهیارانی داریم که ۳۰ کلیومتر راه را بدون اعتبارات دولتی آسفالت کرده‌اند.

وی گفت: به یک همت جمعی برای اجرای طرح تحول روستایی نیاز داریم. همچنین امیدواریم با کمک دهیاران موضوع معیشت و اشتغال و اقتصاد را در روستا‌ها حل کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->