شهرهای میزبان لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۴ اعلام شدند + گروه‌بندی رقابت‌ها اتحادیه اروپا بسته‌های تحریمی جدیدی را علیه روسیه آماده کرده است ایلان ماسک فناوری سری شرکت تسلا را در دسترس عموم قرار داد وزیر ارتباطات: سرعت اینترنت در ایران در حال رسیدن به گیگابایت بر ثانیه است سم آلتمن، مدیرعامل OpenAI، مدیرعامل سال ۲۰۲۳ مجله تایم شد ویدئو | توانایی خارق‌العاده هوش مصنوعی Animate Anyone در به‌حرکت‌درآوردن افراد در عکس‌ها نگاهی به مشخصات کوچک‌ترین پاوربانک ۲۰هزار میلی‌آمپری جهان + تصویر سامسونگ با طراحی‌های جدید گوشی می‌سازد کپسول زیستی جدید ایران با موفقیت بازیابی شد احتمال عرضه آیفون با دوربین سلفی زیر نمایشگر در سال ۲۰۲۷ Gemini، مدل هوش مصنوعی گوگل و رقیب GPT-4، رونمایی شد نخستین آزمایش ایران برای اعزام انسان به فضا انجام شد نسخه اندروید اپلیکیشن Seeing AI مایکروسافت برای افراد نابینا و کم‌بینا منتشر شد دلیل پخش زودهنگام تریلر جی تی‌ ای ۶ (GTA 6) چه بود؟ | راک استار عصبانی است یوتیوب تعداد لایک و بازدید ویدئوها را به‌صورت آنی نشان می‌دهد در واتساپ ارسال تصویر و ویدئو به‌صورت فایل و بدون افت کیفیت ممکن شد حرکت بر لبه  دانش هوش مصنوعی | گپ‌و‌گفت با بنیان‌گذار استارتاپ دانش‌بنیان مشهدی که اروپایی‌ها مشتری خدمات آن هستند آیا اپل برای آیفون، مودم ۶G اختصاصی توسعه می‌دهد؟ اطلاعات جدیدی از لپ‌تاپ گلکسی بوک ۴ اولترا + مشخصات فنی و تاریخ عرضه استاتوس‌های واتساپ با استوری‌های اینستاگرام یکپارچه می‌شوند
خبر فوری

مأموریت ناسا برای نابودکردن سیارکی به‌اندازه ساختمان امپایر

  • کد خبر: ۱۸۵۳۷۹
  • ۳۰ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۵
مأموریت ناسا برای نابودکردن سیارکی به‌اندازه ساختمان امپایر
دانشمندان تخمین زده‌اند که سیارک بنو (Bennu)، سنگی فضایی به‌اندازه ساختمان امپایر استیت، تهدیدی احتمالی برای زمین است.

به گزارش شهرآرانیوز - ناسا برای کاهش خطر، مأموریتی جاه‌طلبانه برای نابودی سیارک بنو را آغاز کرده که می‌تواند سرنوشت سیاره ما را مشخص کند.

اخترشناسان مدت‌هاست بنو را زیرنظر گرفته‌اند. نگرانی اصلی این است که با احتمال ۱ در ۲٬۷۰۰، و در تاریخ ۲۴ سپتامبر ۲۱۸۲، بنو می‌تواند با نیرویی معادل ۲۲ بمب اتم به زمین برخورد کند.

با این که این سیارک به‌بزرگی سیارکی نیست که دایناسور‌ها را منقرض کرد، اما همچنان بزرگی قابل‌توجهی دارد. اگر این سیارک، با عرض حدوداً ۵۰۰ متر، به زمین برخورد کند، دهانه‌ای به قطر ۱۰ کیلومتر و امواجی ویرانگر تا شعاع ۱۰۰۰ کیلومتری ایجاد می‌کند.

ناسا هفت سال قبل برای بررسی امکان نابودی سیارک بنو، فضاپیمای اوسیریس-رکس را به این سیارک فرستاد. هدف اوسیریس-رکس نمونه‌برداری از بنو برای فهم ترکیب و رفتار این سیارک و ارزیابی تهدید آن بود.

مطالعه نمونه‌هایی که اوسیریس-رکس از سیارک بنو برداشته به‌زودی آغاز می‌شود.

حالا آخرین قدم مأموریت اوسیریس رکس فرارسیده. این فضاپیما در تاریخ ۲۴ سپتامبر (۲ مهر) کپسولی حاوی ۲۵۰ گرم نمونه را در اتمسفر زمین می‌اندازد. این کپسول در پایگاه تست و تمرین وزارت دفاع آمریکا در ایالت یوتا فرود خواهد آمد.

با این که هدف اصلی مطالعه این نمونه‌ها دفاع از بررسی امکان نابودی سیارک بنو و حفاظت از زمین است، آن‌ها می‌توانند فرصت‌های علمی شگفت‌آنگیزی را به دانشمندان ارائه دهند.

مواد دست‌نخورده بنو می‌توانند راز‌هایی را از شکل‌گیری منظومه شمسی در ۴٫۵ میلیارد سال قبل برملا کنند. حتی آن‌ها شاید بتوانند نشان دهند منشأ حیات روی زمین چه بوده است.

در مجموع، مأموریت ناسا برای مطالعه و انحراف مسیر سیارک‌های تهدیدکننده زمین نشانه‌ای است از نبوغ انسان‌ها و تصمیم آن‌ها مبنی بر حفاظت از زمین. با این که تهدید این سیارک همچنان در آینده‌ای دور است، دانش کسب‌شده از این مأموریت می‌تواند روزی در پیشگیری از یک فاجعه کیهانی راهگشا باشد.

منبع: دیجیاتو

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} {*End Google Analytics Code*}