اختلال در خطوط دائمی ایرانسل مشهد|کاربران با پیام «عدم پرداخت قبض» مواجه شدند (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) اثرات مخرب رفتارهای ناسالم مانند سیگار کشیدن از چندسالگی آشکار می‌شود؟ چرا هوش مصنوعی به این زودی‌ها نمی‌تواند جای انسان‌ها را در مشاغل بگیرد؟ | محققان پاسخ می‌دهند نکاتی درباره شکل و رنگ دود انفجار بندر عباس + عکس و فیلم گوگل ترنسلیت به قابلیت یادگیری زبان مجهز می‌شود GTA 6 نیامده، دو رکورد دیگر را شکست + جزئیات تاریخ انتشار ساخت نوعی رنگ ضدعفونی‌ کننده برای بیمارستان‌ها تلسکوپ فضایی هابل با چهار تصویر جدید و زیبا ۳۵ سالگی‌اش را جشن گرفت پرسپولیس تنها نماینده ایران در مسابقات Efootball لیگ نخبگان آسیا تریلر جدید بازی Ghost of Yotei منتشر شد + زمان انتشار صورت خندان آسمان شب | زمان و شیوه رصد آرایش نادر ماه و زهره و زحل نتایج یک تحقیق جدید: کلاغ‌ها هندسه می‌فهمند! اولین شبکه ۱۰G جهان با سرعت دانلود ۱۰ گیگابیت‌برثانیه در چین راه‌اندازی شد ۲۵ درصد نسل Z فکر می‌کنند هوش مصنوعی خودآگاه شده است تسهیل‌گری سازمان تنظیم مقررات در زمینه هوش مصنوعی دولت برای آموزش هوش مصنوعی به دانش‌آموزان، معلمان و والدین پلتفرم رایگان آماده کرده است دانشمندان وجود اولین سیاهچالۀ بدون ستاره در کهکشان راه شیری را تأیید کردند پاول دورف: فرانسه می‌خواهد به پیام‌های رمزگذاری‌شده کاربران تلگرام دسترسی داشته باشد دولت و ایرانسل با همکاری هم دستیار هوشمند ارائه خدمات معرفی می‌کنند نخستین بارش شهابی سال در راه آسمان ایران افتتاح غیررسمی بزرگ‌ترین موزه تمدنی جهان در مصر
سرخط خبرها

تشخیص آلزایمر، ۲۰ سال زودتر از بروز علائم

  • کد خبر: ۱۸۵۴۵۳
  • ۳۱ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۶:۴۹
تشخیص آلزایمر، ۲۰ سال زودتر از بروز علائم
محققان تا کنون هیچ راهی برای درمان بیماری آلزایمر یا جلوگیری از آن نیافته‌اند، اما به‌تازگی راه خاصی پیدا کرده‌اند که ممکن است آن‌ها را به مقصد برساند.

به گزارش شهرآرانیوز، فیزیکدانان دانشگاه ملی استرالیا (ANU) روش جدیدی را با کمک نانوتکنولوژی، هوش مصنوعی و زیست‌شناسی مولکولی طراحی کرده‌اند که می‌تواند نشان‌دهنده‌های پروتئین بیماری آلزایمر را ۲۰ سال قبل از بروز علائم آن در خون جستجو و شناسایی کند.

محققان در این مطالعه یک تراشه سیلیکونی فوق‌العاده نازک با حفره‌های کوچک ایجاد کرده‌اند که با قراردادن مقداری خون روی آن می‌توان مخلوط پیچیده‌ای از پروتئین‌های موجود در خون را جدا کرد. سپس این تراشه در دستگاهی به‌اندازه گوشی قرار می‌گیرد و، با کمک یک الگوریتم هوش مصنوعی، محققان به‌دنبال نشانه‌های پروتئینی می‌گردند که با علائم مرتبط با شروع زودهنگام بیماری آلزایمر مطابقت دارند. این نشان‌دهنده‌ها تخریب عصبی زودهنگام را نشان می‌دهند و در حال حاضر بهترین راه مقابله با پیشرفت آلزایمر تشخیص زودهنگام است.

پروفسور پاتریک کلوت، یکی از نویسندگان این مطالعه از ANU می‌گوید:

در حال حاضر، آلزایمر بیشتر براساس نشانه‌هایی از زوال روانی تشخیص داده می‌شود که در آن مرحله بیماری آسیب جدی به مغز وارد کرده است. تشخیص زودهنگام که برای درمان مؤثر یک امر حیاتی است، معمولاً، شامل روش‌های جراحی و گران‌قیمت بیمارستانی مانند پونکسیون کمری می‌شود که می‌تواند از نظر جسمی و ذهنی برای بیماران ضرر داشته باشد.

محققان در آزمایش‌های خود متوجه شدند که مدل آن‌ها دقت قابل‌توجه و بالایی (۹۶.۴درصد) را در شناسایی ترکیبی از چهار پروتئین ارائه می‌کند.

در حالی که این مطالعه بیشتر روی آلزایمر متمرکز شده است، دانشمندان به این موضوع اشاره کرده‌اند که الگوریتم مورداستفاده را می‌توان برای تشخیص بیماری‌های دیگر نیز آموزش داد. از جمله این بیماری‌ها می‌توان به پارکینسون، ام‌اس و اسکلروز جانبی آمیوتروفیک اشاره کرد. شانکار دات، یکی از محققان این مطالعه، در این زمینه توضیح می‌دهد:

خون مایع پیچیده‌ای است که بیش از ۱۰هزار بیومولکول مختلف دارد. با استفاده از تکنیک‌های پیشرفته فیلتراسیون و استفاده از پلتفرم نانوحفره‌ای، همراه با الگوریتم‌های هوشمند یادگیری ماشینی، ممکن است بتوانیم حتی گریزان‌ترین پروتئین‌ها را شناسایی کنیم.

تیم تحقیقاتی دانشگاه ملی استرالیا اکنون امیدوار است تا این روش غربالگری طی پنج سال آینده در دسترس قرار بگیرد.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->